Kibir, gözlere o kadar yansıyor ki. Herkes fark edemez bunu. Farkındalığı yüksek kişiler görür hisseder anlar ve olumsuz etkilenmesi muhtemeldir.

Kibir, gözlere o kadar yansıyor ki. Herkes fark edemez bunu. Farkındalığı yüksek kişiler görür hisseder anlar ve olumsuz etkilenmesi muhtemeldir.

Kibirli insan kendinden başkasını beğenmez egoisttir. Kendisini hep yükseklerde görür sürekli ilgi ister. Zaten ilgilendiğinde de senden kaçar seni sallamaz. Öyle insanlar bizden uzak Allah'a yakın olsunlar. Hiçbir şeyden memnun olmazlar hep daha iyisini isterler. Sürekli kendileri ile ilgilensin isterler. Başkalarını çekemezler kıskanırlar en büyük özellikle de kıskançlıktır zaten ve egoistliktir. Diğer insanlara yüksekten tepeden bakarlar.
Eleştiriyi kabül etmezler eleştiriye açık değiller, küçük düşürmeye bayılırlar, kıskançlığından etrafında bulundurmak istemediği kişiye zorbalık bile yaparlar. Kızlar arasında daha yaygın durum okullarda rastlıyoruz en çok bu kişiler içten içe egoist kıskanç oluyorlar , kendinden güzel başarılı kız gördümü küçümser gibi davranıyor hep merkezde kalmak isterler kıskançlık devreye giriyor böyle kızlarda zorbalamaya kadar gider.
Kendini kusursuz ve hatasız gören insanlar. Narsizm eğiliminde aslında. Toplum içinde kendini hatasız gösterip, doğru davranış sergileyene mobbing yapmaya çalışır. Suçlu kurban ilişkisi. Kibrin ta kendisi.
Kimseyi beğenmez en iyisini kendisi bilir kendisi herseyi yapar, kimse ile konuşmaz burnu havadadır. Kıskançtır, aslında en ezik tiplerdir bana göre. Ezikler yani
Cevap
11Cevap
Üstten konuşmalar, eleştiri kabul etmemeler, nankörlük, duydukları güzel sözler karşısında küçük dünyaları yaratmış hallerine bürünmeler.
Kendini övmesi başkasını aşağılaması hor görmesi empati yeteneğinin zayıf olması daha birçok şey ve davranışları doğrudan yansıtır
BEN demesinden ben daha iyisini hak ediyorum, ben daha özelim gibi gibi liste uzar tam seytan isidir kibir
Kendini üstün görüp başkalarını küçümsemek kınayıcı ve yargılayıcı bakışlar, sözler, davranışlar
Eleştirel dilin yanında övgülerin hepsini toplamak, gereğinden fazla mağruriyet ve mükemmel olduğunu kendi zihninde kalıplaştırması.
Bir insanın kibirli olduğu yüzüne bakınca bile anlasılır çünkü o kişinin kibri ve kalbinin kötülüğü yüzüne vurur
Her cümleye "ben" diye başlaması. Örneğin "ben üç tane çocuk doğurdum Abdullah bey" 😂😂
💅🏻
Diğerlerini kendinden alçak gören. Emir yağdıran ve zorbalayan..
Kibir şeytandandr
Hepimiz eşsiz ve güzeliz
Üstünlük parada statü de ünvan da degl takvadadr
Gözler belli eder konuşurken size bakar bu ne demek plan hazırdır
Öyle yaptım böyle yaptım şöyle yaptım tarzı konuşmaları.
Yaradan diyorki kibirini silmemiş birine cennet kapıları kapalıdır,...
insanları anlamak zor anlamış sanabiliriz tek önerim hislerinizi dinlemeniz ve rahatsız hissettiğiniz insanlardan uzaklaşmanızı öneririm.
Burnu havada olur.
kendini yuksekte gormesi
Kendini ve yaptığı her işi beğenmesi
Baskalarından çok kendini üstün görmesi
Başkalarına anlayış ve tevazu göstermemesi
Sahip olmadiklari icin tebrikte bulunmaz.
nemiş o
Yanlız kişilik dir !
Konuşma tarzı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?