Ne demiş Fuzuli;
Gâmım pinhan dutardım ben, dedîler yâre kıl rûşen
Desem ol bî-vefâ bilmen inanır mı inanmaz mı?
Sıkıntımı gizli tutardım ben, yâre açıkla dediler Bilmiyorum, söylesem, o vefasız inanır mı inanmaz mı?
Kederli ve dertli civcivler🐣

Ne demiş Fuzuli;
Gâmım pinhan dutardım ben, dedîler yâre kıl rûşen
Desem ol bî-vefâ bilmen inanır mı inanmaz mı?
Sıkıntımı gizli tutardım ben, yâre açıkla dediler Bilmiyorum, söylesem, o vefasız inanır mı inanmaz mı?
Kederli ve dertli civcivler🐣

Derdimi kederimi genelde paylaşmaya çalışıyorum. Lakin her zaman bu durumu herkesle paylaşamazsın. Çünkü bazı insanlar var ki psikolojisi iyi durumda olmayan özellikle bu tipteki kişiliklerde sizin kötü olmanızdan mutlu olabiliyor ve bundan nemalanabiliyor. Ama çok sağlam Güven duyduğum arkadaşlarım dostlarım var Bu bağlamda kendi derdimi veya kederimi dışarıya dökerek ifade etmeye çalışıyorum
Çekineceğim bir durum değil, ama tercihlerim arasında da değil asla. Kimse ne hiss ettiğimi bilmek zorunda değil, bazen istemeden hiss ettirmiş olabilirim o da modumun ve enerjimin düşüklüğünden olmuştur.. ((
Halden ve sözden anlayanlarla paylaşırım. Çok da dökmek değildir bu yaptığım. Ne diye bsşkalarını dert toplamakla uğraştırayım?
Herkesin derdi, kederi, yükü kendisine ağır neticede..
Aynen öyle. 👍
Cevap
12Cevap
hayır dökmem
Belli etmem ama özel kişiler ile konuşursam onunla dertleşirim.
dökülmesin diye güzel tutmaya özen gösterenlerin bardaklarına pay ediyorum
Ooo güzeldi bu 👍
Daha cok mutlulugu paylaşmayı severim
Halden anlayan zaten sıkıntım derdim olduğunu bilir sorar ilgilenir
İçine kapanık biriyim. Dert anlatmayı , dökmeyi pek sevmem, belli etmem. Anlatıyorsam o kişiyi önemsiyorumdur. 🙂
mutluluğumu ve sevincimi çok rahat paylaşabilirken derdimi ve sıkıntılarımı birilerine anlatmayı pek sevmiyorum..
Evet bu senin elinde her şey geçici sevdiğin şeyleri yap kafanı dağıt bı tsne dert ortagin olsun yeter
anlayacaklarina ikna olsam anlatirim ama yok
Bu da var tabi...
İçimde saklarim bir yerden sonra yansıtırim
Ah keşke ama duvarlara döküyorum
Evet, içime atmam. İlla dökerim
Belli etmem, istemediğim sürece kimse anlayamaz
Susarım ben anlatmayı sevmem
Hayır içimde saklarım
içimde tutamiyorum genelde
Pek değil
kimseye söylemem
Çok karışık