Yani şu yazıyı okuyunca kadın olmamdan utandım 😃 ulan tamam erkek adım atsın, erkek teklif etsin denebilir ya da ne bileyim erkek evini elbette geçindirsin kadın evde işlerle çocuklarla alakadar olacaksa ama hem her şeyi bekleyip, hem de bir de ben onu yapmam ben bunu yapmam tribi tam olarak neyin kafası lan. Evlenme o zaman awq adam sırf yatak arkadaşı almak için mi yapacak onca şeyi, altın kaplama olsa kaç yazar.
Beklentileri ölçülü tutmak kesinlikle gerekli bir şey. Onun en iyisi bunun bilmem nesi diye diye aç gözlü, omurgasız insanlar türedi. Herkes etine buduna göre beklentiye girsin abi bu nedir ya😃
Burada bazı konularda kadını bazı konularda da erkeği haklı buluyorum. Orta yol bulunurdu aslında. Demek ki buna değer görmemişler. Bana göre düğünde mehir hariç tüm masraflar ortak olmalı. Tabi ev işleri de beraber yapılmalı. Benim inancıma göre mehir haktır. Erkek vermek zorundadır. Onda da orta yol bulunur. Ağırlığınca altın isteyecek halimiz yok.
Görseldekiler ikisi de hatalı. Zaten adam evini almış. Aileme yakın değil diye değiştirmek istemek saçmalık. Sen yeni bir aile kuruyorsun. Senin ailen eşin olacak artık aloooo😂
Takacağı altınları diline dolayan erkek de adam değildir. Zaten düğünden sonra arabanın modelini yükseltip, kapısını sert çarptı diye bir de o kadına laf edeceksin ya^şak. Neyin tribi bu? Sjjj
Beklenti cebinde cam kırıklıklarını taşır, elimi kesmek istemiyorum. Cebimi boşaltıyorum ve histen arınmaya çalışıyorum. Bizi mutlu kılan şey şartlardan çok ruhumuzdur. İstemekle, beklemekle değil, istememekle hür olan ruhumuz.
Beklentisizim tek adam olsun anlayışlı merhametli olsun dedim ama yok yani olmayınca olmuyor iyisimi hiç olmasın dedim yalnızlığım en büyük huzur mutluluk..
Ahhh gerçekten erkeği sömürme amacı niye var. Böyle mi değerli olunuyor. Bu acizlik bu kendine saygısızlıktır. Mustafa gibi kardeşlerime Allah yardımcıları olsun
her şey erkekten beklenilmez iki tarafta adım atmalı. Tek taraflı uğraş insanı yorar ve bıktırırda
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yahu böyle adamlara deli oluyorum evlilik birlikte yaşamak ve herseyi birlikte yapmaktır. Ne demek bunu sen yap onu ben yapayim. Erkek adam evinede bakar maddi gücü yoksa evlenmesin o zaman. Baskasinin hayatini karartmaya ne hakki var. Elin kızını alip rezilmi edeceksin. Ev araba almış mış sanarsin dunyayi kurtardi alacaksin tabi kendin kalacaksin çocukların kalacak o evde birde almasaydin bari. Ama uzak ol boyle birinden dusunceleri bile yanlış