Kişilik & Karakter Keşkelerin yerini neyselere bıraktınız mı? BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Keşkelerin yerini neyselere bıraktım. Keşke bırakmasaydım. Ama "Neyse"... Keşkelerin yerini neyselere bıraktınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çoktan bıraktım, boş ver diyorum artık 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. bırakmadım 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Keşkeleri attık kenara https://www.youtube.com/watch?v=kDxqGequmAo 1 3 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Bende açılmıyor sekerim video. Yorumla Oluştur 1 yıl Youtube videosu bile açılmıyorsa cihazı değiştirme zamanımız gelmiş Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Şekerim. Iki gündür böyle oluyor. Netimde sorun var galiba. Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Olmuştur ama çok önemli değiller heralde ki hatırlamıyorum.Neyse.. 1 2 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Vaov Yorumla Dipsizdağ 1 yıl Sana wowww 🤗 Yorumla
BarbaroSs00 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Belli bi yaştan sonra neyse hikaye hayatı bırakıyorsun 1 1 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Dogru Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Asla bırakamam bana yapılanın dersini almak zorunda zaten dersini ben veriyorum 🤷♂️🤷♂️Allah affetsin inşallah 1 2 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Amin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim sağolun ama amin demeye gerek yok ben yapıyorsam istiyorsam olmak zorunda 👍👍 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayatımda o kelimelere yer yok. 1 1 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Super Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Belki de ye bıraktık biz 1 2 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Vaov Yorumla u cαssíєєє 1 yıl 😌 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. ohoo cok hem de 1 0 Yorumla
Çiçekkkgibi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. Bırakmak zorunda kaldım 1 0 Yorumla
Edeplihtiyar Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl iyi ki olmayacak mıydı 1 1 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Belli bir yorgunluktan sonra sadece neyse diyebiliyor insan Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Neyse... 1 2 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Vay be Yorumla Emrhttr 1 yıl :)) Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bırakmadım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çoktan bıraktım, boş ver diyorum artık
bırakmadım
Keşkeleri attık kenara
https://www.youtube.com/watch?v=kDxqGequmAoBende açılmıyor sekerim video.
Youtube videosu bile açılmıyorsa cihazı değiştirme zamanımız gelmiş
Şekerim. Iki gündür böyle oluyor. Netimde sorun var galiba.
Olmuştur ama çok önemli değiller heralde ki hatırlamıyorum.
Neyse..
Vaov
Sana wowww 🤗
Belli bi yaştan sonra neyse hikaye hayatı bırakıyorsun
Dogru
Asla bırakamam bana yapılanın dersini almak zorunda zaten dersini ben veriyorum 🤷♂️🤷♂️Allah affetsin inşallah
Amin
Teşekkür ederim sağolun ama amin demeye gerek yok ben yapıyorsam istiyorsam olmak zorunda 👍👍
Hayatımda o kelimelere yer yok.
Super
Belki de ye bıraktık biz
Vaov
😌
ohoo cok hem de
Evet bıraktıklarım var, neysee...
Bırakmak zorunda kaldım
Cokkkkkkk uzun süre önce
iyi ki olmayacak mıydı
Belli bir yorgunluktan sonra sadece neyse diyebiliyor insan
Neyse...