Soruyu düzgün okuyun lütfennn jshsj çapkın kadından olur mu diye sormuyorum çapkın bir kadın olabilir mi? Hani erkeklere normal deyip geçiyoruz kadınlar içinde normal mi?
Olur. Şöyle olur, sürekli değil. Kadınların bazı dönemleri var, kendi güzelliklerini göstermek ister. Ama illa erkeği elde etmek için değil, sadece kadınlığını hissetmek için. Arada kendi hoşuna giden, SEÇTİĞİ bir oğlanla güzel bir gece geçirebilir de.
Kişilik & Karakter konusunda 26,6b cevap paylaştı.
Ben kadın olarak hiç görmedim ama sınavlar olduğum için gördüm erkekler olarak şahit oldum kuzen bildiğin herkesi kandırıyor bence babasını kandıramıyor beni de kandıramaz eskisi gibi sonra arkadaşı oda bir oyuncu anca avlıyor kız küçüklükten beri hiç tanımam etmem iki kere gördüm sezdim de hep tuzakları turdaki de büyük oyuncu onu da sezdim
Çağkın kadın tabiki olur niye olmasın gezeriz eğleniriz yeriz içeriz takılırız ama cidi ilişki düşünmeyiz onunda aklı başına 40 yaşında gelir kedi beslemeye başlar.
İlişkiyi evliliğe götüren ilişki içindeki hareketlerimizdie.
Çok yakın tanıdığım arkadaşlarım oldu. Her hafta en az 2-3 kere date e çıkarlar. Yemeğe gidip oradan da sabahlardılar. Sonra bir av buldu ikisi de şimdilik uslu takılıyorlar ama ilerde yeniden başlarlar
@pumpkindessert , Çapkın kadın oluyor hem de ne çapkın! Başıma gelen en güzel şeylerdendir çapkın bir kadının beni benden almaya çalışması ve istediğini alması :))