- 21 gü
Duygularımı dışa yansıtmam bu yüzden duygusuz birisi olarak görürler beni. Ama asla duygusuz birisi değilim, sadece duygularımı belli etmeden her daim içimde yaşıyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
u
22 güMerhaba, mantığımı da devreye sokarım elbette ama aslında duygusal biriyimdir. Duygularımla hareket etmeyi tercih ediyorum özellikle ilişkilerde.
10 Yorumla- 21 gü
Duygularını idareli kullanan biriyim. Hassas ve kırılgan mısın dersen hayır. Son derece katıyım.
10 Yorumla - 22 gü
Duygusuz olamıyorum. Duygusalım.
10 Yorumla u
22 güDuygusal biriyim veya öyleydim 😒
10 Yorumla- 22 gü
Duygularını aldırmak isteyen birisiyim artık, bu kadar duygusallık fazla bünyeme.
Bazen imreniyorum vurdumduymaz insanlara, hayat onlara güzel sanki, kimse için endişelenmiyorlar, öyle mi olmak lazım acaba10 Yorumla - 21 gü
Çok duygusal biri olmamakla beraber, tamamen duygusuz biri olduğunu düşünmüyorum.. O anki şartlara, duruma, zamanına ve yerine göre hem duygusal hem de mantıklı kararlar alabilirim..
10 Yorumla - 22 gü
En ufak üzücü bir olayda, duygusal dizi-film sahnelerinde gözlerim dolar. Üzücü bir konuşmada bile.. Duygusuz biri olmayı isterdim bu duygusal biri olmaktansa...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hem öyleyim hem değil bir insan saf kalpli ise duygusal kalbi karanlık işte duygusuz biriyim şeytan gibiyim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duygusallığın bazı durumlarda acizlik olarak algılandığından dolayı duygusuzluğu tercih ediyorum artık
10 Yorumla- 22 gü
Aşırı duygusal olmama rağmen asla dışarı yansıtmam. Sadece güvendiğim kişiler beni bilir. Aksi halde çok soğuk görünürüm.
10 Yorumla - 20 gü
Sert ve soğuk gürünümümün altında duygusak bir kedi var 🤭
10 Yorumla - 20 gü
Duygusal biri değilim ama duygusuzda değilim. Önemsediğim insanlara hassasım ama çok belli etmem.🙂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. Duygusuz kimse yoktur bence daha az belli eden çok belli eden vardır. Ben pek belli etmiyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aşırı duygusalım, ama yeri geldiğinde dengeleyebiliyorum..
10 YorumlaÇoğu zaman duygusuz ama tabikide duygusal olduğum zamanda var 🥺
10 Yorumla- 22 gü
Fazla duygusalım olmak istemiyorum ama çok yordu beni bu halim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gereksiz yerlerde duygusalım onun dışında duygusuz.
10 Yorumla- 22 gü
Duyguları olan ama duygularına esir olmayan biriyim.
10 Yorumla Hiç bir insan duygusuz olamaz. Duygusuz davranışları olduğununu düşünen ise kesinlikle aklî problemler yaşıyor demektir.
00 YorumlaAslında herkes duygulu ama kimisi dışa vurur kimisi göstermez bastırır bu yüzden kimseye hemen duygusuz diyemeyiz
00 Yorumla- 22 gü
Herkesin hakettiği gibiyim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Duygusal biriyim daha çok
10 Yorumlayeri geldigi zaman duygusuz olmayi cok iyi yaşarım ama cogunlukla duygusalim
00 YorumlaDuygusuz görünen bir duygusal olduğunu zanneden bir duygusuz olabilirim.
10 Yorumla- 22 gü
Beş dakikadır düşünüyorum, ne yazacağımı; o kadar durgunum.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)22 gü
Çoğu duygum kıttır. Olanları da sıfırdan geliştirdim.
10 Yorumla - 20 gü
Çok duygusal görünen duygusuz biriyim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Maalesef duygusal. Bu yönümü sevmiyorum
10 Yorumla- 20 gü
Uyyyy , evet bazen aşırı duygusal oluyorum ya 🥹🥹
10 Yorumla - 20 gü
Duygusuzum çok önemsemem duygularımı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Genelde duygusal
10 Yorumla- 21 gü
Hayvana karşı insanım, insana karşı hayvanım 😃
10 Yorumla - 22 gü
Aşırı duygusal
10 Yorumla - 22 gü
Balık burcu olarak duygusal 😥
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Duygusuz umursamaz.😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. Çok duygusal ı'm en büyük handikapım
10 Yorumla- 22 gü
Yerine göre değişir ama her şekilde vicdanlıyım
10 Yorumla - 22 gü
Duygusal ama mantıklı davranırım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gereksiz bir duygusallığa sahibim 💅🏻
10 Yorumla- 22 gü
Fazlasıyla duygusal:d
10 Yorumla Her şeye duygusal yaklaşıp sonuna kadar duygusallığı yaşamaktan duygusuz birisi oldum
00 Yorumlanefret bile bir duygu değil mi
10 Yorumla- 20 gü
Yengeç burcuyum ben 🥴
10 Yorumla Duygusuz gibi görünen çok duygusal biriyim
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)22 gü
Fazla duygusal maalesef
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)20 gü
Duygusalım evet
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Duygusal ve mantıklı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Duruma göre değişiyor abla
00 Yorumla- 21 gü
Duygusalım ben😕
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Fazlasıyla duygusal
20 Yorumla- 20 gü
Duygularımı içerden yaşarım
10 Yorumla - 20 gü
Duygusuzlaşıyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı. Duygusal
10 Yorumla- 20 gü
Duygulu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mantiklı biriyim.
10 Yorumla- 20 gü
Duygusalım
10 Yorumla - 20 gü
Yerine göre.
10 Yorumla - 20 gü
Dışardan duygusuz içeriden ağlak biriyim🥲
10 Yorumla - 20 gü
Ortadan hallice
10 Yorumla Duygusalım
10 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi