Onu davranışları ele verir mi?

Onu davranışları ele verir mi?

Yeni boşandıgım eski eşimdir! Sevgiliylen bi gün yolda yürüyoruz bi muhabbet oldu hatırlamıyorum bana durduk yere bi kadına ne olursa oldu başka el kaldırmayacağını söylemişti daha sonra bende asla asla deme demiştim bişeyi yapmam demeyeceksin diye. Günler geçtikçe geçti biz evlendik. Sevgiliyken de aşırı kavgalarımız olurdu. Bile bile kendimi niye yaktım hala anlamam. Bi gün damatlık bakmaya gittik ne olmuştu hatırlamıyorum kavga etmiştik beni hüngür hüngür ağlatmıştı sokaktaki teyzeler kızım yol yakınken ayrıl sizden olmaz filan demişti. Daha nice nice örnekleri var nikah günü yine arkadaşımla eşinin yanında telefonunu karıştırdım demediğini yapmadığını bırakmadı imzayı atar atmaz pişman o gün anladım ki hayatımın hatasını yapmıştım iş işten geçmişti tabi keşke cesaretim olsaydı hiç birlikte olmadan ayrılsaydım evlenince. Bana onu yaşattıktan sonra. bi yandan aşırı ilgiliydi pişman oluyordu diğer yönden böyle huyları vardı aşırı tepki aşırı sinir ve fevrilik baş gösteriyor bence. O gün dedimki sen evlenince döversin beni diye onu da yaparsın dedim dediğim gibi de oldu
İyi ki boşanıp kurtulmuşsun
En sonki kavga da burnum kırıldı öyle ayrıldım
Allah belasını versin ya anlamıyorum yani fiziksel olarak güçlü olmaları onlara bunu yapma hakkı mı sunuyor... öyle insanlardan uzak etsin Allah hepimizi
Bu yorumu iyi okuyun: Bu kadar uğraşmaya hiç gerek yok aslında. Ben çok basit ama %99 etkili bir yöntem söyleyeyim size: Sınamak istediğiniz erkeği, güvendiğiniz, *mertcan olmayan* bir erkek arkadaşınızla tanıştırın. Otursunlar, muhabbet etsinler; normal bir erkek, diğerinin ne mal olduğunu maksimum 10 dakika içerisinde anlar.
Erkekler hayatları boyunca karşısındakini tartarak yaşamak zorunda olduğu için, kime bulaşıp bulaşılmayacağını, kimden zarar gelebileceğini çok düşük bir hata payıyla tespit edebilirler. Hatta kadınlar da bunu anlıyor, normalde de işlerine gelmiyor işte, olaya objektif yaklaşamıyorlar.
*Gizli sosyopat* olan, efendi görünümlü tipleri hariç tutuyorum tabii. Onlar istisna. Onları şiddet gösterene kadar tespit etmek çok zor. Ama böyle tiplerin yaptıkları, şiddet olayları içerisinde çok küçük bir yüzdeye sahip. Çoğunu *at hırsızı kılıklı* dediğimiz tipler yapıyor. Onları da tanımak kolay zaten.
Oldukça Racona Ters ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden.
https://www.youtube.com/embed/D7Yo4NeM4AAİşte öyle g*tü kırık Racona Ters tiplere yapılması gerekendir Susturucu Silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak.
Cevap
23Cevap
Bilmiyorum ki, o hiç belli olmuyor. Mesela ne kadar öfkelenirse öfkelensin sövüp, bağırıp kendine hakim olabilen erkekler var.
türk kızının istediği tiplerdir.
Genelleme yapmasak
geneli öyle çünkü.
Öfke kontrol eksikliği.
Sürekli söz kesme, laf sokma yarışı.
Olumsuz eleştiriler, aşağılama.
Sen zaten yapamazsın ki... ile başlayan cümleler.
Manipüle ederler hiç şaşmaz
Aynen👍🏻
Öfke kontrolü yoktur, narsisttir. Her şeyi yapar, senin yüzünden oldu der. Mesela şiddet uygular, kendini dövdürdğn diye sinirlenir. Bu şekilde kendi kendini gaza getirmeye devam eder.
Bütün dünya haksızdır, bi onlar haklıdır onlara göre..
Bunu tam olarak kimse açıklayamaz sanırım , genelleme yapmıyorum ama bence evinde farklı dişarida farklı okadar iyi rol yapan erkekler varki anlayamazsınız aynı evde yaşamadığınız müddetçe kimsenin ne olduğu bilinmez dışardan çok sosyal iyi kalpli merhametli gözüküp evinde karısına kızına şiddet uygulayan erkekleri çevremde çok gördüm ve o adamın karısı bazense sinirlenince bana şöyle yapar dediğinde biz hiçte öyle gözükmüyor oysa falan diyoruz çünkü insanın gerçek yüzü dışarıya hiç lanse edilmiyor maalesef
şu sözümü unutmayın kızlar
şiddete meyilli karısını döven erkeklerin % 99 unun babası da o küçükken annesini dövmüştür veya halâ dövüyordur
bu yüzden evleneceğiniz kişinin aile yapısını onun çocukluğunda ki sürece kadar çok iyi araştırın
Okadar haklısın ki
maalesef çevrem de 3 erkek arkadaşım 1 de komşum dan biliyorum
arkadaşlarımın arkadaşım oldukları için babalarının annelerini dövdüğünü biliyordum kimini küçükken kiminin de büyükken de
komşu mu bilmiyordum komşum dediğim de 27 yaşlarında falan yani annesi babası da komşumuzdu tabi
sonra dan öğrendim ki eski den annesini dövermiş
şimdi o çocuk evlendi karısını dövüyor
arkadaşlarım da sevgililerini döverdi
ilginç bir şekilde o kızlar da dayak yedikleri halde ayrılmazdı :D garip hayatlar
her şey Ailede başlar ya… Okadar önemli ki… Çocuklar resmen Anne babalarının yansımalarına dönüşüyorlar büyüyünce…Erkeğin dövmesi çok büyük bir Yanlış, kızın ayrılmaması da ayrı bir yanlış olmuş… Gözünüzü seveyim Uzak durun şöyle insanlardan… sonra olanlar malum
@Firu_Zen haklısın olabilir
işte bozuk hayatlar bozuk hayatları çekiyor 🤦♂️
maalesef çoğu kız babası gibi erkeği buluyor babası iyi olmayanlar da
babası öküzün biriyse
karşısına çiçek veren erkek çıkan kıza
o erkek itici geliyor :D 🤦♂️ iyi geceler
İlk olarak IQ kıtlıkları gelir esasen şiddete meyilli herkes düşük IQ lüdür.
Şiddete meyilli erkekler genellikle öfke kontrolü zayıf, empati yoksunu ve agresif davranışlar sergileyen kişilerdir. Bu tür bireyler genellikle özgüvensizliklerini şiddetle örtmeye çalışır ve başkalarını kontrol etme eğilimindedir. Ancak, Türk kızlarının "sert" veya "koruyucu" tipleri tercih etmesi, bu kişilerle karıştırılmamalıdır. Şiddeti normalleştirmek asla doğru değildir; ilişkide saygı ve sevgi esas olmalıdır.
Genelde çocukluk dönemindeyken, aile içinde şiddet gören erkeklerde oluyor. Çocuklar ailelerinin yansımasıdır ve bir çocuğa yapılacak en büyük iyilik, ebeveynlerin birbirini sevip, saydığı demokratik bir aile ortamında yetiştirmektir. Diğer türlü çocuk olumsuz rol modeli örnek alıyor.
Cocuklar da kişilik gelişimi için 0-6 yaş kritik dönemdir ve bu dönemde ki yaşantıları kişiliğini oluşturur. Çocukları, çocuk olarak görmemek gerek aslında.
Evet doğru yorum olmuş bende öyle büyüdüm bende öyleyim hatta daha beteri
@Ezberbozduran yine de senin kendi elinde olan bir şey, yani değişim için çabalayabilirsin. Belki zor ama imkansız değil. ☺️
Değişim imkansız. Belli süre kabuğuma çekilip sakinleşsemde devamında yine oluyo. Onlarca duruşma mahkemem var bu yüzden 🤨
Neden onlarca, herkes ile kavga ediyor değilsindir heralde?
Ediyorum maalesef. Şikayetlerini geri alsınlar diye tekrar yaralıyorum bu sefer büyüyor mevzu😅
Yaralıyorum derken🙄
Bi kaç minik çizikler sadece 🥰
Nerde yaşıyorsun 😁
(Aşırı eleştirmek, tehdit etmek, aşağılamak, hakaret etmek, utandırmak, iletişime geçmemek, duygusal olarak ihmal etmek, yalan söylemek, küçümsemek, görmezden gelmek vb.) · Erkek partneriniz herhangi bir uyarıcı / uyuşturucu etkisi altında iken yaptıklarından da sorumludur.
İnsan olmamaları
Herşeye sinirlenmeleri
küfürbaz olması
Sürekli söylenmesi
Vahşi olmaları (davar gibi)
Felan daha sayabilirim 😂
Hepsi babamda var 😂 güldüğüme bakma sinirim bozuk
İnsanın Siniri bozulur tabi🤦♂️
Ne diyebilirim babanmış
Peki şiddete meyilli mi?
Şiddet yok, ama annemle çok kavga ediyorıar, babam çok bağırıyor küfürler felan… Böyle bir aile ortamında büyümek zor oldu biraz… Ama en azından bir annem babam evim var mutluyum buyüzden ne olursaolsun:)
Çok şükür olmasında.
İnşaallah artık etmez ve daha sakin bir insan olur
Tebrik ederim düşüncen çok iyi her zaman mutlu ol inşaallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Psikolojik şiddetle başlar fiziksel şiddete kadar gider. En ufak bir belirtide hemen şutlarım. Uğraşamam. Bana da yazık. Yazdıkların baya baya sokak serserisi zaten, yanına yaklaşılmayacak tipler. Sorun dışardan centilmen, düşünceli, iyi birtakım arkadaşı, nazik görünen tiplerin de içinden canavar çıkıyor. İyi okullardan mezun olmak, çocuklukta şiddet travması varsa çözmüyor. Centilmenlik, arkadaş çevresinde herkesle iyi anlaşacak şekilde davranmak bunlar psikopatların senden benden daha rahat öğrendiği şeyler. Yanlışlıkla yanlış bir noktaya basar da planı aksarsa da mazluma yatarlar, ben çok deneyimsizim pek sevgilim olmadı işte seni üzmekten çok korkuyorum bana öğret ona göre davranayım derler. Gaslighting için ortam hazırlamaktır bu. Yapacağı her hatayı bunun arkasına saklayabilir. Tanımadan anlama şansımız çok düşük ne yazık ki.
Geneldede tam olarak böyle davranışların altında gerçekten büyük dengesizler çıkabilir.
Çok doğru sonuna kadar katılıyorum
Hızlı sinirlenmesi ama yeni tanıştıklarına melek olması
Kavgalı dövüşlu şeylerden çok örnek veriyorsa. Yok onu kabul etmem yok bu böyle olmaz havalarına giriyorsa. Duygularında asiriysa dikkat etmek gerekir. Herşeyin dengelisi iyidir , sakinlik önemlidir her konuda.
Dusunceler uyusmadıgı zaman verdigi ters tepkiler, sinir anında söyledigi kırıcı sözler. Bu saydıklarım direkt kendini belli eden özellikler, diger özellikleri zaten herkes anlar önemli olan bu 2 özelliğe dikkat etmeniz
Burnu büyüktür abi. İstisnalar alınmasın lütfen. Kaşları çatık olduğu için genelde iki kaşının arasında çizgi vardır. Bir de bakışları duygusuzca ellerini kaldır ve oradan sessizce uzaklaş.
Hahaha aynı beni anlatmış 😂extra olarak alnımın ortası kesik yarası çizgi var orjinal 😂
@Ezberbozduran sinirli misiniz peki? İzlenimim doğru olmak zorunda değil elbette.
Evet hemde çok
@Ezberbozduran o halde doğru tahmin
Aferim sana 😅
Tüm erkekler şiddete meyillidir. Meyilli olmayan yoktur. Varsa da %0,00005'lerdedir. Millet slak mı kardeşim dövüldü, öldürüldü? Bazen belli olur bazen kişi gizler kendini.
Yarı cahil sabit. Fikirli. Dünya onlar için kendi yaşadıkları sınırlarda ibarettir. Sıg insanlar genelde
Öfke kontrolü yoktur. Sinirlendiği zaman ağzından çıkanı kulağı duymaz, aşırı manipülasyoncutur
Herşeyin dogrusunu erkek bilir. Kadın dizini kırıp evde oturur yemegini yapar kocasına bakar gibi konuşan erkekler şiddete meyillidir.
Her seye çok çabuk sinirlenirler, ufak tefek şeylere bağırıp cagirmaktan çekinmezler
Verir eli değil dili ve tavırları döver bazen öfkesiyle
Önce çok duygusal bir yapıya sahipmiş gibi görünür o kadar çok iyi oynar ki rolünü hedefine ulaşana kadar tâbi daha sonra o piskopat ruhu ortaya çıkarır istemese de
Öz güvensizdirler, zeka yoktur, ezik hissederler kendilerini ve bunu bastırmak için şiddete başvururlar..
Şımartılmış puşttur hepsi.
Önde gidenidir sjdhs
Ele verir evet. Bu tipler normalde dışarıya mükemmel gözüküp kapalı kapılar ardında gerçek yüzlerini gösterirler ve özgüvensizdirler.
Asla bilemezsin
Bazıları kendini havalı sanması bazıları öfkesini kontrol edemiyorlar
Öfkelendiği an tanırsın öfkesini yenemiyorsa sıkıntı
Aslında bu kişiler kendilerini çok kolay konuşma tarzları ile kendini ele veriyor sokak jargonu
Kavga anında uzaklaşırlar dıları filan çıkarlar
Kıskanç oluyorlar genelde
Pek sanmam. Sadece sinirliyken belki
cocukken anne babadan sevgiyi alamamak
Çabuk sinirlenirler
Sevmem o tip sınırlı kişileri
Bak işte sonra konuşuyorum aşırı meyilli diye bişy yok hepimiz aşırı meyilliyiz sadece bazıları belli ediyor ters tepki alıyor bazıları belli etmiyor yaklaşıp alicağni alıp toz oluyor kızlar da bunu istiyor
Sen mi karar veriyor sun
Cehenneme gideceksin Allah karar verecek yaptığın alacağını alıp toz olduğun için toz oldukları için bunu böyle ahlaksızca normalmiş gibi anlattığın için cehennemde yanacaksın ateşin olacak
Senden de alacağını alıp toz olacaklar sen de bunu istedin desinler
Genelde evlendikten sonra bu yönlerini gösterirler
Kompleks acziyet
Bu adam Rick in karısına göz diken it degilmi la
Çok manidar bir soru olmuş.
Sinirli halini görmen lazım
Sabredemezler.
çabuk sinirĺenirler
Asabi olmalari
Serserilik
Şımarıklık
Serserilik