Daha maskulen daha erkek muhabbetleri daha eril tavırları mimikleri diksiyonu kadının çekiciliğini yok mu eder

Daha maskulen daha erkek muhabbetleri daha eril tavırları mimikleri diksiyonu kadının çekiciliğini yok mu eder
Aşırı itici geliyor bana kadın kadın gibi olmalı azıcık işve azıcık naz biraz içtenlik biraz seviye yani bıcır bıcır olanı da çok güven vermiyor sanki oynak geliyor işte dişil enerjisi yüksek olmalı konuşması ve bakışıyla etkilemeli ama yüz de vermemeli pek erkek gibi değil kadın gibi giyinmeli hareketleri oturması kalkması kadına yakışır olmalı işte vs vs
Bana göre yok eder çünkü kadınsılık kendine has tavırları ve giyimi de vardır hadi giyimi geçtik konuşmalar da erkeksi ise o zaman hiçbir çekiciliği kalmaz, erkekler bile artık ayol diyor
Cevap
25Cevap
değildir hayır
Neden yok olsun ki? Erillik dişilik kavramlarını herkes bir öğrendi ya ağzına sakız yaptı, yeter cidden gına getirdiniz ya. Ben illa pembeli simli allı pullu bebek gibi konuşan ona buna muhtaç gibi görünen bir kız olmak zorunda değilim sizin tanımınıza göre. Yok kız ağır başlı olur, siyaset konuşmaz, futboldan uzak durur, pc oyunu oynamaz. Neden ki? . d Kuran da emir ve yasaklarla mı bildirilmiş ya? Cidden bayıyorsunuz artık yok aşko kuşko kız böyle kızlar çok sevilir vs. Seven erkek sevdiğini her türde sever sevmeli de!
Her kadinin cekiciligi degişir biri aklı ile biri konusma tarzi ile biri sayginligi ile biri suskunlugu ile biri giyimi ile biri sadeligi ile digeri karekteri ile baskasi bakimi ile vs degişir gider. En önemlisi kici basi ayri oynamasin yeterli yoksa ettigi muhabbetin bir önemi yoktur.
Etkileyici bulan çok kişi var.
Böyle düşünen insanlar yüzünden genel olarak kadın erkek , erkek kadın oldu konusu zirve yapmış durumda.
Maalesef, Baktığınız şeyi gördüğünüz şey olmadığını fark etmek herkese olan bir yetenek değil.
Bi kadının erkek tavırlı konuşması hoş değil. Kendi aralarında erkek muhabbeti yapıyorlar onu da biliyoruz zaten
Muhabbeti bile erkek/kadın diye etiketlemek gereksiz bence
Kadının çekiciliği dişilliğinden gelir. Erkek muhabbetine ihtiyacımız yok.
Biraz erkeksilik iyi de bazıları rolleri değiştiriyor direkt. Bu kötü işte.
Evet konuşması tavırları falan çok önemli maskulen kadın sevmem
Amcaoğluna doğru evrilecek bir sohbet veya tavır kadına yakışan bir görünüm değil.
Ediyor maleesef seveni de var tabi
bence itici. itmiyorsa bile çekici değil.
Kadın, mümkünse kadın gibi olsun : ))
Hoşlanıyorsam takılmam böyle şeylere
Dikkat etmedim sanırım ilgimi çekmemiştir
Hiç denk gelmedi yapsa da sorun olmaz
Kendi aralarında konuşsunlar bişey olmaz..
Çekici olabilir tek özelliği bu değil ise
Evet sevmiyorum
Zaten sürekli bizden bahsediyorsunuz
Evet kadının çekiciliğini yok eder
Cekici olur böyle kadınlar
değil tabi ki
Kişiye göre degisr
Evet yok eder
Alakası yok
Çekici değil de cana yakın gelir
Ne ilgisi var, bu kadar sıfatlandırmasak mı?
Konuşmasa daha iyi.
Degl pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?