Kadın asker de olsa değişiklik olurmuydu😂Sabah sabah aklıma gelen soruuuu🤦😂 günaydın günaydın günaydın mutlu pazarlar ❣️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSürekli bir şeylerle meşgul olduğun için hiç o aklına gelmiyor emin ol. Askerde boş kalmıyor ki askerler. Bilerek zaten boş bırakmıyorlar. 5 dk boş bıraksan neler neler yapıyorlar. Bizim piyade okuluna eğitim için kadın astsubaylar geliyordu ama çokta umurumuzda olmuyordu gerçekten. Dinlenmeye zor zaman buluyorduk çünkü. Molalarda bir ağaç gölgesinde 10 dk uyuduğumu çok iyi hatırlıyorum. O kadar iyi geliyordu ki o zamanlar o uyku inanamazsın.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet güzel zamanlardı.
En İyi Cevaplar
1 yılŞu an Şırnak'ta Gabar dağında petrol çıkarılan yerde askerliğimi yaptım bundan 17 yıl önce. Sivil insan yok, çarşı izni yok. Erkeği kadını bırak sivil insan bile görmedim. Hatta sabit elektrik bile yoktu. Tren motoru gibi devasa bir jeneratörle bütün tabura elektrik üretiliyordu. Günde 1 ton dizel yakıt harcıyor ve sürekli onun sesi. Gece uyurken bile. Bir de yavrusu vardı. Motor bakımı yapılırken küçük olanı aktif ediyorlardı. Bazen sıkıldığım anlar oldu ama genel olarak iyidi. Ülkemi seviyorum bi 15 ay daha askerlik yaparım orada. Ama artık orada tabur falan yok terör yok edildi güvenli bölge artık
14 Yorumla- 1 yıl
Bazı kötü olaylar da yaşadık. Keşke olmasaydı ama tadir-i mukadderat işte...
- 1 yıl
Amin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
58Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet sıkıcı bence de şöyle kadın askerlerde olsa daha eğlenceli olurdu :D onlarla takılırdım ben :D
12 Yorumla- 1 yıl
😂😃
- 1 yıl
😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılTabi ki sıkılıyor ortam hep erkek ortamı bizim oraya kadın ast subaylar eğitime gelecekti 🤣
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Günaydın arkadaşım mutlu pazarlar, evet karışık olsa askerlik daha renkli olurdu, herkes aynı kiyafette olması hakikaten değişik bir duygu o durumda kimsenin aklına cinsellik gelmiyor cunki nereye baksan aynı gibisini insanlar. Birde yemeğe şap kalıyorlar derler sapta iyice cinsel ihtiyacı yok ediyor bir tuhaf oluyor ancak izine çıkınca kadın yüzü görüyor o zaman gözler bayram ediyor
11 Yorumla
1 yılKadın askerlerin en önemli özelliği eril ve sert tavırları. Erkekleri mahvederler disiplinleriyle.
11 YorumlaAskerliği yaptıkları yere göre değişiyor yani doğu-batı, metropol-dağbaşı vs.
Bazı yerlerde çok kadın asker varken bazılarındaysa hiç yok (benim gördüklerim buz gibi afetlerdi). Çarşı izninde de bolca kadın olan yerler de var, hiç olmayan yerler de.
Ayrıca bazı komutan veya bölükler erleri bir dakika bile boş bırakmayabiliyor. Zaten artık sıkılma fırsatları bile olmayacak kadar kısaldı sayılır zorunlu askerlik süresi.10 Yorumla
1 yılNeden sıkılsınlar ki? Gerçek te her bir Ana evladını nasıl bir an bile olsun sevmekten sıkılmaz ise. An gelir evladı için hiç düşünmeden canını, kanını vermekten bir an olsun tereddüt dahi etmez ise. ya da gerçek bir Aşık sevdiğinin uğruna gerçekten neler yapabilir? Kaldı ki Vatan sevgisi bir Anının evladın dan daha kıymetli... Birilerini sevdiğinde çok çok daha güzel iken... Ha şunu yazmak konuya göre uygun düşer belki Askerler sivil hayatlarına döndüklerin A harfi Düşer bunun yerine çok kelimesi gelir...
10 Yorumlaooo simdi askerrr cani neler isteeer tobe tobe hasa aman neler diyoruum jsososos sıkılıyorlardir herhalde jsoosos
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
u 1 yılSadece erler ve acemi eğitimi için geçerli bir durum ama işte sıkılmaması için sürekli bir şeyler yaptırıyorlar çukur kaz aynı çukuru doldur hesabı.
11 Yorumla Evet sıkılıyorlardır. Kadın medeniyettir bacım ahsjah
11 Yorumla
1 yılElinden gelse yanında şişme de olsa bir kadın götürürde ahh işte silah önce geliyor 😂😊
12 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
Testosteron kokuyor her yer apla. Spor salonu da öyle.
12 YorumlaŞimdikiler kac ay askerlik yapiyorki yengem biz 18 ay yapmiştik :D
17 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılKadınların askere alındığı zaman neler olduğunu "Hababam sınıfı Askerde" filmini izlesin 😄😄😄
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sıkılıyor 😂 kadın asker bizde sadece subay ve astsubay oluyor onlarda genelde masa başı 😂
16 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olmaz mı orti elbette değişik oluyordu 😂 Aklıma şu sahne geldi
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılO yüzden erkin Koray boşuna dememiş kızlarıda alın askere diye
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m 1 yılGünaydın ablam.
Erkekleri bilemem ama kadınlar askerde oldu mu değişiklik olurdu.
19 Yorumla- 1 yıl
Eğlence gibi. 😂
- 1 yıl
Hamam gibi eğlence düzenlerdik. 😂
- 1 yıl
Yok bea eğlenceli olurdu. 😂
- 1 yıl
Komutanların içeri girmesiyle herkesin ayakta bekleme komutuna geçmesi komik olurdu. 😂
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sıkılmıyorum diyen lolipoptur kesin. Ter kokusu ayak kokusu leş gibi bir ortam olduğu için en azından benim askerlik yaptığım yer öyleydi ondan dolayı sıkılmaktan öte bunalıyorsunuz.
20 YorumlaOlurdu kimse eğitime disipline odaklanamazdi komutan birine en Ufak bağırdımi erkegin zoruna gider ölüme kadar gider yani kadınları er olarak almamalirinin çok mantıklı sebebi var
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAcemilikte düşünecek zamanın olmuyor zaten her taraf kadın olsa ne yazar yemekler şaplı oluyor aklına bile gelmiyor
10 Yorumla
1 yılBu gerçekten çok sıkıcı. Hele de uzun zaman çarşı iznin bile yoksa değil erkek sivil birini görmek bile garip ve farklı geldiği olurdu
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Evet diyebilirim hatta en ücra köşelerin birinde askerlik yaptığım için ve medeniyete daha uzak olduğum için biraz daha sıkıcıydı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKadınları bilmem de erkekler askerdeyken yazdığın durumdan dolayı daha çok kadın ve cinsellik düşkünü olduğunu anlatıyorlardı
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAskerlik yaptığım yerde kadın askerlerde vardı 😅😅 beyazı - siyahisi de vardı. 😅
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKadın Astsubaylar vardı zaten hep erkek görmedik 😉
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBen sürekli insan görmekten sıkılıyorum onlar da sıkılıyordur
10 Yorumla
1 yılYani sıkıcı ama kadın askerler olsaydı kaos çıkardı mutlaka.. 😄
10 Yorumla
1 yılyok be hep girgir samata yapiyolardir bence oyle olmasa o kadar askerlik anisi anlatmazlar bence 😀
10 Yorumla
1 yılO yüzden askerlikten döner dönmez evlenirler zaten 😂😂😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkekler varken yeterince saçma olaylar dönüyor zaten kadınlar olsa neler çıkar ortaya acaba😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şimdi çok uzun değil sanırsam askerlik süresi, eskiler için geçerli olabilir
10 Yorumla
1 yılSen ne diyorsun berbat bir şey. Tel boyunda bir kız geçer malak gibi bakarız 😁😁
11 Yorumla- 1 yıl
Günaydın nasılsın. Neden sorularıma gelmiyorsun
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Benim eğitim alayımda kadın rütbeliler de vardı :D sıkılmam için bir neden yoktu sdfgs
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılEvet sıkıldım çünkü hiç kadın olmayınca çok cıvık oluyorlar kadınların olması biraz frenliyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılYoo erkek erkeğe de çok güzel dostluklar kurulabiliyor kadınlar olsa ortalık karişir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Askerliğimin son 9 ayını sadece 10 kişiden oluşan bir takımdık. Bir birimizi görüyorduk her gün
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kadın komutanlar vardı ben sıkılmıyordum ya hatta birinden çok hoşlanmıştım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hep aynı muhabbetler sıkıyor ama alışıyorsun 😃 zaten bir çok sıkıntının içinde baskılarının aklına kız bile gelmiyor
10 YorumlaÜni'de Erkek KYK'da kalırken uzun süre dışarı çıkmayınca bende dışarda kız görünce biraz bakmayı abartıyordum hiç kız görmemiş gibi sjsjsjs onlara da oluyordur aynısı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGünaydın çiçeğim bayan askerler de var ki dolu 10 yıldır birlikte görev yapıyoruz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılAskerlikle ilgili size anlatılanları çoğu yalan
11 Yorumla Gel beraber gidelim seninle 😁
16 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHic askerlik yapmayan ben 🤣😂🤣🤷♂️🤷♂️
17 Yorumla- 1 yıl
Bedelli değil merak etmeyin 😂🤣😂 vatan borcu bana borcuna çevirmedik şükür 😂🤣😂
Alerjim var çok nadir görülen Bi hastalık olduğu için sana gerek yok dediler almadılar 🤷♂️🤷♂️ - 1 yıl
Teşekkür ederim sağol çay a alerjim var o yüzden almadılar hayatımda hiç çay içmedim içemedim de bu zaman kadar toplasan belki 3 4 bardak belki içtim 🤷♂️
- 1 yıl
😂🤣😂🤣zaten Bi o kaldı ama artik onu soğuttular benden vallaha gelem giden içiyor sonra kapatıyor boşa gitmesin Bi fal baksana diyorlar kahveden bile soğudum vallaha en iyisi su 🤣😂🤣😂🤣
1 yılapış arası kokuyor hep tabi sıkılıyorduk
16 Yorumla- 1 yıl
ıyyy tabi biz çektik bide onu cmxkcşsmd
- 1 yıl
Sen hiç kadınların birbirini böyle aşağıladigini gördün mü? Senin gibi birbirini aşağılayan erkekler yüzünden kadınların gözünde değerimiz kalmıyor. Sen hiç kadınların çok kadın olan ortamlar için ortam vajina kokuyor dediğini duydun mu? Yapmayın böyle.
- 1 yıl
demagoji yapma kral bazı şeyleri makaraya vurmak güzeldir evet apış arası kokuyor ama gülüp geçiyoruz hayatı çok ciddi yaşama
- 1 yıl
Kendi aranda makara yaşa eksiğini gidip kadınlara söyleme
- 1 yıl
ses etme kral uyumaya calısıyorum
1 yılKadınlarda asker olsa gerek erkekler de gömerdi pardon görürdü.
10 Yorumla
1 yılEn can alini soru bu hem erkek görmek hem yeşil renk ten illallah etmiştim
10 Yorumla
1 yılorada çok yoğun onlar ya 31 çekmek için bile vakit bulamıyorlardır bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAskere gitmekmi istiyorsun 🤣🤣🤣
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen asker olsan bizi yanlışlıkla vururdun 😂😂
Cevap sahibi1 yılRica ederim böyle delice sorular sorma 😂
Cevap sahibi1 yılŞaban oğlu şaban filmindeki gibi ben parolayı unutsam bana ne yapardın 😂
Cevap sahibi1 yılŞükür ben abazan değilim tabi simdilik 😂😂
Cevap sahibi1 yılAbazanları şeylerinden vur 😂
Kadın asker olursa vay kadına..
10 Yorumla
1 yılKadın asker var zaten ama subay ve astsubay
10 Yorumla
1 yılEskisi gibi değil çarşıda bir dünya manita
10 Yorumla
1 yılSıkılıyor evett.
10 YorumlaGünaydın. Kadın askerler var artık
10 YorumlaGerçekten fantezlerin harika abla
10 YorumlaBence soğuyorlardır ya ahdhs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZamanla bazı zayıf erkekleri kadın olarak görmeye başlıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO yüzden hepsi al al acele evleniyor sonra pisman oluyolar 😂😂😂
10 Yorumla
1 yılEmin ol dertleri o değil.
10 Yorumla
1 yılHiç bilmediğim şeyler, günaydın bu arada 😅
10 YorumlaElbette sıkılıyorlar.
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi