Kadın asker de olsa değişiklik olurmuydu😂Sabah sabah aklıma gelen soruuuu🤦😂 günaydın günaydın günaydın mutlu pazarlar ❣️
25 gü
Kadın asker de olsa değişiklik olurmuydu😂Sabah sabah aklıma gelen soruuuu🤦😂 günaydın günaydın günaydın mutlu pazarlar ❣️
Sürekli bir şeylerle meşgul olduğun için hiç o aklına gelmiyor emin ol. Askerde boş kalmıyor ki askerler. Bilerek zaten boş bırakmıyorlar. 5 dk boş bıraksan neler neler yapıyorlar. Bizim piyade okuluna eğitim için kadın astsubaylar geliyordu ama çokta umurumuzda olmuyordu gerçekten. Dinlenmeye zor zaman buluyorduk çünkü. Molalarda bir ağaç gölgesinde 10 dk uyuduğumu çok iyi hatırlıyorum. O kadar iyi geliyordu ki o zamanlar o uyku inanamazsın.
Evet güzel zamanlardı.
Şu an Şırnak'ta Gabar dağında petrol çıkarılan yerde askerliğimi yaptım bundan 17 yıl önce. Sivil insan yok, çarşı izni yok. Erkeği kadını bırak sivil insan bile görmedim. Hatta sabit elektrik bile yoktu. Tren motoru gibi devasa bir jeneratörle bütün tabura elektrik üretiliyordu. Günde 1 ton dizel yakıt harcıyor ve sürekli onun sesi. Gece uyurken bile. Bir de yavrusu vardı. Motor bakımı yapılırken küçük olanı aktif ediyorlardı. Bazen sıkıldığım anlar oldu ama genel olarak iyidi. Ülkemi seviyorum bi 15 ay daha askerlik yaparım orada. Ama artık orada tabur falan yok terör yok edildi güvenli bölge artık
Bazı kötü olaylar da yaşadık. Keşke olmasaydı ama tadir-i mukadderat işte...
Amin
Cevap
58Cevap
Evet sıkıcı bence de şöyle kadın askerlerde olsa daha eğlenceli olurdu :D onlarla takılırdım ben :D
😂😃
😂
Kadın askerlerin en önemli özelliği eril ve sert tavırları. Erkekleri mahvederler disiplinleriyle.
Tabi ki sıkılıyor ortam hep erkek ortamı bizim oraya kadın ast subaylar eğitime gelecekti 🤣
Günaydın arkadaşım mutlu pazarlar, evet karışık olsa askerlik daha renkli olurdu, herkes aynı kiyafette olması hakikaten değişik bir duygu o durumda kimsenin aklına cinsellik gelmiyor cunki nereye baksan aynı gibisini insanlar. Birde yemeğe şap kalıyorlar derler sapta iyice cinsel ihtiyacı yok ediyor bir tuhaf oluyor ancak izine çıkınca kadın yüzü görüyor o zaman gözler bayram ediyor
Askerliği yaptıkları yere göre değişiyor yani doğu-batı, metropol-dağbaşı vs.
Bazı yerlerde çok kadın asker varken bazılarındaysa hiç yok (benim gördüklerim buz gibi afetlerdi). Çarşı izninde de bolca kadın olan yerler de var, hiç olmayan yerler de.
Ayrıca bazı komutan veya bölükler erleri bir dakika bile boş bırakmayabiliyor. Zaten artık sıkılma fırsatları bile olmayacak kadar kısaldı sayılır zorunlu askerlik süresi.
Neden sıkılsınlar ki? Gerçek te her bir Ana evladını nasıl bir an bile olsun sevmekten sıkılmaz ise. An gelir evladı için hiç düşünmeden canını, kanını vermekten bir an olsun tereddüt dahi etmez ise. ya da gerçek bir Aşık sevdiğinin uğruna gerçekten neler yapabilir? Kaldı ki Vatan sevgisi bir Anının evladın dan daha kıymetli... Birilerini sevdiğinde çok çok daha güzel iken... Ha şunu yazmak konuya göre uygun düşer belki Askerler sivil hayatlarına döndüklerin A harfi Düşer bunun yerine çok kelimesi gelir...
ooo simdi askerrr cani neler isteeer tobe tobe hasa aman neler diyoruum jsososos sıkılıyorlardir herhalde jsoosos
Sadece erler ve acemi eğitimi için geçerli bir durum ama işte sıkılmaması için sürekli bir şeyler yaptırıyorlar çukur kaz aynı çukuru doldur hesabı.
Evet sıkılıyorlardır. Kadın medeniyettir bacım ahsjah
Elinden gelse yanında şişme de olsa bir kadın götürürde ahh işte silah önce geliyor 😂😊
😂😂😂
Testosteron kokuyor her yer apla. Spor salonu da öyle.
Şimdikiler kac ay askerlik yapiyorki yengem biz 18 ay yapmiştik :D
Kadınların askere alındığı zaman neler olduğunu "Hababam sınıfı Askerde" filmini izlesin 😄😄😄
Sıkılıyor 😂 kadın asker bizde sadece subay ve astsubay oluyor onlarda genelde masa başı 😂
Olmaz mı orti elbette değişik oluyordu 😂 Aklıma şu sahne geldi
O yüzden erkin Koray boşuna dememiş kızlarıda alın askere diye
Günaydın ablam.
Erkekleri bilemem ama kadınlar askerde oldu mu değişiklik olurdu.
Eğlence gibi. 😂
Hamam gibi eğlence düzenlerdik. 😂
Yok bea eğlenceli olurdu. 😂
Komutanların içeri girmesiyle herkesin ayakta bekleme komutuna geçmesi komik olurdu. 😂
Sıkılmıyorum diyen lolipoptur kesin. Ter kokusu ayak kokusu leş gibi bir ortam olduğu için en azından benim askerlik yaptığım yer öyleydi ondan dolayı sıkılmaktan öte bunalıyorsunuz.
Olurdu kimse eğitime disipline odaklanamazdi komutan birine en Ufak bağırdımi erkegin zoruna gider ölüme kadar gider yani kadınları er olarak almamalirinin çok mantıklı sebebi var
Acemilikte düşünecek zamanın olmuyor zaten her taraf kadın olsa ne yazar yemekler şaplı oluyor aklına bile gelmiyor
Evet diyebilirim hatta en ücra köşelerin birinde askerlik yaptığım için ve medeniyete daha uzak olduğum için biraz daha sıkıcıydı
Kadınları bilmem de erkekler askerdeyken yazdığın durumdan dolayı daha çok kadın ve cinsellik düşkünü olduğunu anlatıyorlardı
Askerlik yaptığım yerde kadın askerlerde vardı 😅😅 beyazı - siyahisi de vardı. 😅
Kadın Astsubaylar vardı zaten hep erkek görmedik 😉
Ben sürekli insan görmekten sıkılıyorum onlar da sıkılıyordur
Yani sıkıcı ama kadın askerler olsaydı kaos çıkardı mutlaka.. 😄
yok be hep girgir samata yapiyolardir bence oyle olmasa o kadar askerlik anisi anlatmazlar bence 😀
O yüzden askerlikten döner dönmez evlenirler zaten 😂😂😂
Erkekler varken yeterince saçma olaylar dönüyor zaten kadınlar olsa neler çıkar ortaya acaba😂
Şimdi çok uzun değil sanırsam askerlik süresi, eskiler için geçerli olabilir
Sen ne diyorsun berbat bir şey. Tel boyunda bir kız geçer malak gibi bakarız 😁😁
Günaydın nasılsın. Neden sorularıma gelmiyorsun
Benim eğitim alayımda kadın rütbeliler de vardı :D sıkılmam için bir neden yoktu sdfgs
Evet sıkıldım çünkü hiç kadın olmayınca çok cıvık oluyorlar kadınların olması biraz frenliyor
Askerliğimin son 9 ayını sadece 10 kişiden oluşan bir takımdık. Bir birimizi görüyorduk her gün
Yoo erkek erkeğe de çok güzel dostluklar kurulabiliyor kadınlar olsa ortalık karişir
Kadın komutanlar vardı ben sıkılmıyordum ya hatta birinden çok hoşlanmıştım
Hep aynı muhabbetler sıkıyor ama alışıyorsun 😃 zaten bir çok sıkıntının içinde baskılarının aklına kız bile gelmiyor
Üni'de Erkek KYK'da kalırken uzun süre dışarı çıkmayınca bende dışarda kız görünce biraz bakmayı abartıyordum hiç kız görmemiş gibi sjsjsjs onlara da oluyordur aynısı
Günaydın çiçeğim bayan askerler de var ki dolu 10 yıldır birlikte görev yapıyoruz
Gel beraber gidelim seninle 😁
Hic askerlik yapmayan ben 🤣😂🤣🤷♂️🤷♂️
Bedelli değil merak etmeyin 😂🤣😂 vatan borcu bana borcuna çevirmedik şükür 😂🤣😂
Alerjim var çok nadir görülen Bi hastalık olduğu için sana gerek yok dediler almadılar 🤷♂️🤷♂️
Teşekkür ederim sağol çay a alerjim var o yüzden almadılar hayatımda hiç çay içmedim içemedim de bu zaman kadar toplasan belki 3 4 bardak belki içtim 🤷♂️
😂🤣😂🤣zaten Bi o kaldı ama artik onu soğuttular benden vallaha gelem giden içiyor sonra kapatıyor boşa gitmesin Bi fal baksana diyorlar kahveden bile soğudum vallaha en iyisi su 🤣😂🤣😂🤣
Bu gerçekten çok sıkıcı. Hele de uzun zaman çarşı iznin bile yoksa değil erkek sivil birini görmek bile garip ve farklı geldiği olurdu
Askerlikle ilgili size anlatılanları çoğu yalan
Kadınlarda asker olsa gerek erkekler de gömerdi pardon görürdü.
En can alini soru bu hem erkek görmek hem yeşil renk ten illallah etmiştim
orada çok yoğun onlar ya 31 çekmek için bile vakit bulamıyorlardır bence.
Askere gitmekmi istiyorsun 🤣🤣🤣
Sen asker olsan bizi yanlışlıkla vururdun 😂😂
Rica ederim böyle delice sorular sorma 😂
Şaban oğlu şaban filmindeki gibi ben parolayı unutsam bana ne yapardın 😂
Şükür ben abazan değilim tabi simdilik 😂😂
Abazanları şeylerinden vur 😂
Kadın asker olursa vay kadına..
Kadın asker var zaten ama subay ve astsubay
Eskisi gibi değil çarşıda bir dünya manita
Sıkılıyor evett.
Günaydın. Kadın askerler var artık
Gerçekten fantezlerin harika abla