*Sorudaki dengesizlik küfür mahiyetinde kullanılmamıştır.
İnsanız arada bir şaşıyor dengemiz çünkü;
deli eder insanı bu dünya;
bu gece, bu yıldızlar, bu koku,
bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç

*Sorudaki dengesizlik küfür mahiyetinde kullanılmamıştır.
İnsanız arada bir şaşıyor dengemiz çünkü;
deli eder insanı bu dünya;
bu gece, bu yıldızlar, bu koku,
bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç

Bir şeyleri dengelemeye çalışmak sadece yaşamı zorlaştırırdı. Sürekli bir kontrol hali ve tam konsantrasyonla günler nasıl geçebilirdi ki? Bazen akışa bırakmalı insan kendini. Hislerine ve sezgilerinin ışığında yön bulabilmeli. Her şey dengede durmasa da olur. Dengesizliğinde kendine has özgürleştirici bir yanı var. Arada dengeyle arada dengesizlikle bir oluyorum.
Harika bir yorum yine ve yeniden🙂👏
Rica ederim 🐣
Denge nasıl bir denge? Her insanın ne kadar inkar etse bile arada dengesi şaşar. Dışarı güçlü görünüyordur yalan söylüyordur yani. Dengem sarsılmaya kalksa derhal düzeltirim. Denizde boğulmam yüzüp karaya çıkarım misali.
Bu aralar dengem çok şaştı. Ölüm ve sevdiklerimi kaybetme korkusu derinlemesine sardı beni. Özellikle geceleri düşündükçe içimde tarifsiz bir boşluk hissi doğuyor. Hayat, bazı zamanlar anlamsız geliyor; çabalamanın bir sonu varmış gibi. Ama sonra, sevdiklerime sarılınca anlamı geri geliyor. Korkular insanı sarssa da sevgiler iyileştiriyor.
Dengeliyim ve dengede yaşamayı severim. Bozulduğu an problem olmaya başladığını bilirim. Gidip gelmelere tahammülüm çok az. Belirli bir noktadan sonra bu çekilecek hal olmaktan çıkar. Ki yaş seviyesi de buna uygun değil. Herkesi kendi yaşına uygun yaşaması gerektiği tavsiyesinde bulunayım.
Çok doğru. Mesela 25 yaşında olan ben 20 yaşıma nazaran daha az dengesizim şu an. Sanırım bazı insanlarda var olan bu dengesizlik hali bilerek olan bir durum değil ve yaş oldukça bazı taşlar yerine oturdukça duruluyorum.. Neşet Ertaş'ın da dediği gibi; çok bulanık aktım duruldum gayrı..
Hadi bakalım.
Cevap
11Cevap
Arada bir şaştığı doğrudur...
dengeli bir insanım ben
Şuanki koşullar gereği dengesizim iç dünyamda ama dışa karşı yansıtmiyorum kendime dengesizim beraber yuvarlanıp gidiyoruz ama düzelirim bu şartlardan dolayı dediğim gibi iç dünyamda aklımı başıma toplayacağım günlerin zamanı var beklemedeyiz bizde
Arada bir şaşıyor. Ne yaptığımı bilmiyorum. Özellikle sinirlendiğim zaman.
doğru yola girince hemen şaşırtıyorum omuzlardan tutup sarsıp sen dengesizsin diyorum 😀
😄
İnsan acizdir, elbette arada dengem şaşıyor ve sendeliyorum. Ama mühim olanı, bir problem oluşmadan hızlıca toparlamak ve o yüzden hemen dengeye geçiyorum.
Aşırı yoğun zamanlardan geçerken illa ki durup dinlenmeyi ihmal ettiğimiz için dengemiz bir an kaçıyor.
Dengesizlik moda zaten ama bu bende insanlara karşı değil , kararlarımda netim.
Denge hayatımda üzerine kontrolümün olmadığı tek şey
Arada bir şaşar. Genel anlamda dengesiz biri değilimdir.
Arada şaşar beşer ama yola gelir dönüp dolaşıp gideceği yer kürkçü dükkanı
Bazen şaştığı oluyor tabi
Galiba biraz dengesizim ben ya
Arada bir şaşar tabi uxhzsj
Şükür dengeliyiz
Dengem arada bir dengelerin yoksa hep şaşık
Genel olarak dengesizim
Öff dengesizim 😂
😂❤️
❤️😅
Hep dengesizim
Dengeliyim abla