Güncellemeler
1 yıl
Neden sadece ilk soruma yanıt alıyorum? Nedensiz mi yaşamanız? Bir amacı veya sebebi yok mu? “ Rahman , ömür veriyor. Ben de yaşıyorum.”mu diyorsunuz?
Önceden hayatı severdim ama sanki artık mecburen yaşıyorum. Yarın öleceğimi bilsem üzülmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Minnoşlarım için yaşıyorum, onların sevgisi ve enerjisi her şeye değer.
Atansam benim için de daha pozitif olurdum.
umarım atanırsın canım
Ay inşallah 🤲🏻
😂😂Ne hâlin varsa girl diyen vatandaş şimdi de bana takip atmış, 😂😂
😄😄
😅😅
Hayatı ben seçmedim aile için yoksa bir hayatım yok bence olacağı da yok
İyi bir psikolojide değilsin
Senin nasıl düşündüğünü bile bilmiyor iken önce kendine mi baksan?
Gercektende iyi değilsin
Sen, çok mu iyi bir psikoloji içindesin? 😂😂 Dersin karşımda psikiyatri eğitimi almış biri var.
Diptesin
Senin kadar değilimdir
İçindeki huzuru kaybetmişsin
Hahahaha çok mu Kırmızı Oda izledin?
Ve dalga geçmenin seni rahatlatacagini zannediyorsun ama nafile
Ben gördüğümü diyorum. Birinin psikolojik durumu hakkında yorum yapabilmen için psikoloji , pdr veya psikiyatri öğretimi alman lazım. Üçünden birinin öğrenimini görmeden yaptığın yorumla alay etmem normal. 😂😂
Narsist kişilik bozukluğu
😂😂😂😂Dedi belirtilerini bilmeyen kişi
Ne halin varsa girl
Senin benimle ilgili kuyruk acın nedir de gece gece gelip bana saldırıyorsun soruma yanıt vermek yerine?
Girl demek … Girller iyi koymuş sana belli ki. 😂😂Girl gördüğünde uğraşmadan duramadın.
Saçmalama istersen ne aliyon sen varsa banada söyle
Ben, bir şey almıyorum. Görüneni diyorum. 😂😂
Ha sen alıyorsan kendinden bilmen normal.
ne halin varsa görl...
@türkçeyiseverim Daha ne dediğinin farkına değil ama ben narsistim. 😂😂
Hayatım fevkalade Çok şükür...
Hayat güzel seviyorum
Seviyorum her şeye rağmen..
Hayat guzeldir
Ne açıdan?
Bilinmezlikleri heran degisebilmesi güzel
Önceden ben de böyle düşünürdüm ama artık her şey çok anlamsız ve boş geliyor. Herkes demiyorum ama çoğu insan sahte geliyor ki öyle de zaten.
Bu söylediklerin algı bozukluğudur önyargı esareti doğurur
Ne bir an ne bir kişi aynıdır her şey değişir sadece insan sabit kalırsa öyle hissetmek isterse öyle algılar
Hissetmek istemekle ilgisi yok
Anlattigin bunu düşündürdü
Bu da ön yargı
Veri okumak ve önyargı farklidir
Verinin nedenini bilmeden yapılan yorum ön yargıdır.
Veri olduğu kadar değerlendirilir yeni veri yeni yoruma açıktır ben suanlik veriyi isledim
Ön yargı içeren bir işlem
Önyargılarım yoktur sadece nedensellik kurar yorumlar gecerim
Kuramıyorsun demek
Yorum kişiseldir kanıtı olmaz bunun iki farklı insan ve iki farklı yorumdur bu
Yorumun ön yargılı kanıtı olmasa da
Hic önyargı yok aslında senin düşüncen o şekilde şekillendi
Ön yargı olmasa öyle bir çıkarım yapamazdın. Son cümlen , bilhassa ikinci paragraf ön yargı kokuyor ama insan kendine objektif bakamaz dışarıdaki bir göz olmadığı için. O yüzden konuyu tartışmaya gerek yok. İyi geceler.
Sen otoritemisin de son noktalar koyup yargıya variyorsun önyargı yok yorumumda ha kişisel görüşümüz farkki olabilir ve bu tartışılacak bir konuda değil adı üstünde kişisel görüş
E sen, benim hakkımda bir yargıya varırken otorite misin? Son noktayı koyuyorum. Çünkü boş bir yorum oldu. Uzatmaya gerek yok. Yorum kaldıramıyorsan başkası hakkında bilgin olmadan yorum da yapma.
Sorduğun soruya kisisel bir yprum yapmadım kissel algılayıp olayı çekip duran sensin yazmamak kadsr kolay bı durumda bunu yapman çok saçma
Sorduğum soruya ilk başta kişisel bir yorum yaptın ama yorumlarda hakkımda çıkarım yaptın.
Ben sorulara kişisel yorum yapmam kişi kendine cevirirse yorumu ortaya yaparım genelde alınana alınır bunuda umursamam kissel yorumu bana çevirip saldıran sensin ve artık uzatmayada gerek yok başka yorum yapma bende yapmoycam
Cümleye bu söylediklerin ile başlarken gerçekten de genel bir yorum oluyor (!) 😂😂 iyi ki umursamadın. Kısa kesmeye çalıştım uzatmamak adına ama cevap verdikçe verdin. Bu umursuz hâlinse bir de umursasan…😃😃
Diğer tarafta yanmayacağımızı bilsek ah
Sevmiyorum.