Tırnakçı abla+kızlar 1 aylık sosyal pilimi bitirdiler sağolsunlar ahdjsb

Tırnakçı abla+kızlar 1 aylık sosyal pilimi bitirdiler sağolsunlar ahdjsb
Sosyal pilim ortama bağlıdır , ben tutumcu bir ailede büyüdüm ve yaşamaya devam ediyorum bir çok ortama dahil olamadığım için en azından şu anlık arkadaş ortamım fazlasıyla geniş olamadı fakat tanıdığım görüştüğüm insanlarda en baştaki cumlemi farkettim ortama bağlı olması ben sosyal bir insanım tester ürünler denemeyi telefonda konuşmayı yeni insanlarla tanışmayı alışveriş yapmayı ve gezmeyi oldukça seviyorum yemek içecek tatlı yemek de bunlara dahil ev buluşması ve dışarı arkadaş dateleride olabildiğince paramı biriktirip harcamak isterim sohbete aktif katılır derdi olana iyi bir dinleyici olurum kişiliğim tartışılır ben kendimi övmüyorum fakat şunu söylemeliyim ki sohbet etmek istemeyen herşeye negatif bakan muhabbetleri döndüremiyen aşırı küfürlü kız erkek arkadaş veya arkadaş ayağına yürümeye çalışan erkek arkadaş sürekli kendisi anlatmak isteyen veya bencil suratsız insanlarla ne kadar sevsemde aktivite yapmam ve oturduğumda sosyal pilimi oldukça düşürüp benim morelimi. bozabilirler ne kadar sosyal olsamda dışarı çıkmıyorum son zamanlarda bu nedenle ve acayip de şikayetçi değilim erkek arkadaşım ise herşeye fazla takıldığımı ve bu yüzden toplumlara adapte olamadıgimi söylüyor asosyal olduğumu sanıyor elbette ki böyle düşünebilir ama aslında durum böyle değil işin aslı ne kadar uzun sürerse sürsün modumunda paramın da tamamını yanımdakine feda edebilirim yeterki içten ve gerçekten arkadaş dost kardeş olmak istesin
Cevap
7Cevap
Bitti canımss 😄 kimseye tahammülüm kalmadı.
Dolamıyor artık :D var mı bir önerin
Bunu ben de düşündüm, her an kaybolabilirim ☺️
😌🖤
Karşımda ki insana bağlı tamamen. Bazıları o pili bitirmekle kalmıyor, dış yüzeyini de yiyor.
Maalesef öyle, bazen bu modumu açmamak için uğraşıyorum: https://www.youtube.com/shorts/IWZ9IEP3-3g
Bitmez haha. 'Tırnakçı abla' derken neyi kast ettiğini anlayamadım.
Anladım, 'güle güle... 'kullan mı diyeyim, giy mi diyeyim, bak mı diyeyim bilemedim. Haha.
Boş bırakılan cümleyi tamamlayınız. :)
Yanlışlıkla gördüğüm kadarıyla 😅 siz güzellik uzmanı değil misiniz? Zaten siz yapmıyor musunuz?
Bu biraz, 'müteahhit kendi yaptığı binada oturmaz' gibi oldu. Haha.
Şaka bir yana en doğrusunu yapıyorsun.
Kız işlerine aklımız ermiyor hahaha, yap bakalım.
Karşımdaki insan zeki değilse hemen patlıyo, zekiyse şarj ediyo sdklfis
Oley ilk cevap
Benim sosyal pilim çok dengesiz o yüzden bilmiyorum 😂
Pil kullanmıyorum abla
Test etmedim 😅
Bitmiyor benim.
Genelde bir pes ediyorum 😏
2 saat max
Kdkdkdksks helal olsun sana kızçem
😂💝
Bazen hiç bazen saniyesinde
2 günde biter