Hayattaki en büyük amacım insanların hayatına dokunmak. Onlara doğru yolu göstermek. Umarım bir gün olur. Ne için yaşıyoruma gelirsek, Allah yarattığı için. Siz peki, hayattaki en büyük amacınız nedir? Ne için yaşıyorsunuz? Bu arada fotoğraf çok iyi değil mi?
Hayattaki en büyük amacım, kendimi ve çevremi geliştirmek, öğrenmek, yaratmak ve paylaşmak ve yardım etmeye çalışmak. İnsan olarak, doğuştan meraklı, zeki ve yaratıcı varlıklarız. Bu özelliklerimi kullanarak, hayatın anlamını aramalı, bilime, sanata, kültüre ve topluma katkıda bulunmalı, kendimizi ve başkalarını mutlu etmeli, iyilik yapmalı ve kötülükten uzak durmaya çalışıyorum
Aynı zamanda, başkalarıyla deneyimlerimi paylaşarak birlikte büyümeyi ve sevgi dolu bağlantılar kurmayı hedeflemeye çalışıyorum
Çünkü böylece insanlığın ortak değerleriyle birbirimize bağlanır, birlikte geçirdiğimiz anılara anlam katarız…
Hayattaki en büyük amacım farkındalık uyandırmak. İnsanların başka açılardan da düşünüp sorgulamayı öğretmek. Onun olan şeylerin değerini anımsatmak. Hayatına ses 🔊ışık 💡 ışık olmak bazen de bu acılar içinde kıvranıp dururken yalnız olmadığını dünya'nın en ücra köşesinde aynı sorundan muzdarip olan insanların olabileceğini ona göstermek. Günümüzün hastalığı olan şikayet etme davranışını ortadan kaldırmak. Çünkü sizin şikayet ettiğiniz yaşam bir başkasının hayalidir. 🌟🌾💓
Fotoğraf çok tatlıı. yaşama amacın çok güzel :) keşke herkes böyle düşünse kimseye zararları olmadan hayatı yaşayıp geçseler... benim yaşama amacım herkese ve her zorluğa rağmen hayatta kaldığım için bir şeyler başarıp ilerde her şeye rağmen başardım diyebilmek. Kısaca "umut"
İlk önce emaneti veren Rabbime, emaneti güzel teslim etme çabasındayım. Sonra da hem kendimi maddi manevi geliştirme, insanların gönüllerine dokunma ve mesleğim itibariyle masum yüreklerde çiçekler açtırma gayretindeyim.
O anlık ve günlük de olsa insanların kendini iyi hissetmesini sağlamak. Dert ortağı oluyorum bazen de. Öyle büyük bir amacım yok, hayatın içinde kavrulup gidiyoruz. Ama yaşamımdan mutluyum ve huzurluyum. Sevdiklerim yanımda bu da bana yeter de artar bile🌸
Allah’a kulluk etmek için zaten Allah bunun için yarattı bizi Allah’ı sevmek ve Allah’a tapmak icin yaratıldık. Sevdiklerim var annemi babamı abimi seviyorum ibadet tapma olarak da zikir cekiyorum.
Hayattaki amaçları insanlarla ilgili olan kişiler hep beni şaşırtmıştır. İnsan bu sonuçta her şey beklenir. Umarım bu arzunuz her şeye rağmen baskın gelir ve mutlu olursunuz.