Evet harika bir soruyla karşınızdayım, o günün bugün olduğunu düşünerek cevap verin yani yalan söylemek yok...😬

Evet harika bir soruyla karşınızdayım, o günün bugün olduğunu düşünerek cevap verin yani yalan söylemek yok...😬
Niye yalan söyleyeyim ki birine? Yok yaşamazdım ya da yaşardım soru beynimi yaktı.
Ne sorarlarsa gerçek cevap veriyor dilin seni dinlemiyor böyle düşün
Bu kadar düz yani iyi bakalım
Valla yıllardır değişmedi, bu saatten sonra da bir yalanla değişmez.
Cevap
5Cevap
1 gün boyunca büyük yalanlar söylemem, nasılsın? o an kötüysem iyiyim derim benim yalan anlayışım bu kadar. Aşk hayatımda bir değişim yaşamazdım.
Sevgiline yalan söylemiyorsun yani hiç
Söylememiştim.
Aferin sana
😀
Çay saati ama senden istemiyorum artık
https://youtu.be/06ju0qnKMwc?si=1hxJlcmz2qBHL2s2
Anlık iç ses shdh
Hahaha manyak 😂😂
Çaycı mı tuttun sonunda 😄
Sana sen gibi cevap vermek istemiyorum:))
senden hayır yoktu ben de başımın çaresine baktım çay kırmızı çizgimiz
Ee saygını bozmadığın sürece bir şeyleri sorun eden birisi değilim relaxx 😂, çabuk pes ettin ahahs🙂
Ben pes etmem etmiş gibi görünürüm seni o zevkten mahrum bırakmayacağım merak etme üzülme sen
Hangi zevkten 😀
Bana çay yapma zevki bayılacaksın:))
Hadi be ordan 😂
Yok değişmezdi. Özel hayatımi yalan söyleyerek kurgulamıyorum O yüzden kesinlikle değişmezdi.
Peki ya siz soru sahibi
%99 doğru ama diğer 1 ilk dilimden gelirse bilemiyorum 😄
Gelmez inşallah
Normalde ben yalan sevmem ama yalanı alışkanlık haline getirmiş kişiler var. bu onlar için kötü onlarında değişiceğine inanmam
zaten cok yalan soyleyen biri degilim. medeni durumumun ve ask hayatimin da bu konuyla alakasi yok o yuzden
Bu yaşıma kadar yalanla işim olmadığı için bu soruya cevap bulamadım
Sevdiğim adama yalan söylemediğim için sorun yok. Bir değişiklik olmazdı 😅
Yalan söylesek de bir değişim yaşamıyoruz ki 🤪
Hiç söylememek yalana girmiyor, biz de pek sohbet eden bir çift değiliz zaten, o yüzden etkilemezdi 🫣
ne biri ne diğeri her şeyi olduğu gibi bırakıyorum olması gerektiği ölçüde gerçeği çarpıtmak çözüme yol açmıyor
Valla zırnık değişim olmazdı 😃
Yalan söyleseydim değişirdi herhalde
Niye yalan atalım kine?
Hiçbir değişim olmazdı 💅🏻
Yalan söyleyemediğim için beķarim ve sevilmiyorum.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar