Kişilik & Karakter Erkek çocuğu için en güzel isim hangisi? sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor Özgür, Melih, melik, Bartu falan. Tüm kitap karakterlerinin ismini veririm evladıma ama bunu devletin kabul edeceğini sanmıyorum. En fazla kaç isim verilebiliyordu bu arada? sizce erkek çocuğuna verilecek en güzel isim hangisi?#sesizlerinsesi Erkek çocuğu için en güzel isim hangisi? Cevapla Fal Soruları En Güzel Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Aykın: Ferah, aydınlıkBarkan: GezginBurçigin: Güvenilir kişiDarhan: SaygılıEymen: Alçakgönüllü, yardımseverSağın: Düşünce, kıvılcımAdberilgen: Adını hak etmiş kişiAyman: Aya eşdeğerBertuğ: Engel tanımayanBurçigin: Güvenilir kişiZamanında isimlere taktığım için ve liste şekline getirmiştim. Devamı varda uzatmaya gerek duymadım ☺️ 1 1 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Çok güzel isimler Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tam 2 sene uğraştım bir tane kız ismi buldum Türkiye de 3 kişide var 4cü benim kızım olacak inşallah 🤲🤲🥰 1 6 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Yaa ne güzel Yorumla frankejstan013 1 yıl Teşekkür ederim sağol 🥰🥰🥰 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl 🤗🤗 Yorumla kuubbbraaa 1 yıl Bana mesaj atabilir misiniz ben size yazamıyorum da birisi önerdi sizi Yorumla frankejstan013 1 yıl Konu neydi acaba rica etsem paylaşır mısınız 🙏 Yorumla kuubbbraaa 1 yıl Fal bakıyormuşsunuz sanırım Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yunus Emre 💕çok seviyorum bu ikili isimleriniTekli isim olarak daYiğit ArasAkifAzatAdem (çocukluğumdan beridir söylüyorum, erkek çocuğum olursa ismini adem koyacam diye sjdjfjejf) 1 6 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Yaaa çok tatlılar dkdkkd Yorumla Elleira 1 yıl Evewttt sjcjfc Yorumla Elleira 1 yıl Off yiğit ismine aşık oldum ay ay😂😂 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Yiğit ismi çok güzel ama Yorumla Elleira 1 yıl Eveettt Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl 🫠🫠 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Barış olabilir. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl İsim verme sürecinde kâlbe sormak gerekir. O duygu ve his gelir insana. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Vedat tabii ki eğer ileride bir gün bir evlat edinirsem kesinlikle ismi bu olacak anlamı filan da çok güzel en azından bir ağırlığı var hoppa değil 1 8 Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Anlamı pek hoş değil, bence adını Serhat koy daha iyi Yorumla Redamancy-4 1 yıl Anısı var🙂↕️ Yorumla Redamancy-4 1 yıl Anlamına bakmıştım sevgi dostluk vs diyordu yanlış mı hatırlıyorum diye baktım kötü bir şey yine bulamadım😃 Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl ''Veda'' anlamına geliyor işte Arapça bir kelime :D Yorumla Redamancy-4 1 yıl Evet chatgpt yalan söylemiş sksksk Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Burada yürüyen sözlük varken gidip abuk sabuk bi programa mı sual ediyorsun dermişim :D Yorumla Redamancy-4 1 yıl Yürüyen sözlük beni her zaman bulmuyor ne yapayım yılmaz djdjdj Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl O seni bulmaz, sen arayacaksın :D Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kayra, nazım, deniz 🌊, özgür ✨ 1 0 Yorumla
tomrishanimm Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl özgür, çok severim ben de. öz türkçe olan bütün isimler güzeldir. 1 0 Yorumla
Alyssiasy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Abimin ismi Timur bence güzel bi isim ahdjshs 0 2 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Ana mükemmel Yorumla Alyssiasy 1 yıl Bence de ben de seviyorum Yorumla
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl kerem koymak isterdim, keremşantim diye severdim 0 1 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Kdldldkdldldlkd Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Aslan ozan özgür eril isimlerini seviyorum 2 1 Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Aslan ''güçlü'' demektir. Bu isim, çıplak bırakılmamalı, en azından Alp Arslan (güçlü savaşçı) şeklinde iki isimle kimliğe yazdırılmalıdır. Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Balamir güzeldir 😂 2 5 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Tam mafya ismi hee Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Adım öyle ne yapayım😂Ömer bora BalamirHerkes Balamir diyor😂 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Çok güzel kdkdkkd Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Evet😂 Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Kız olursa da Belemir koy :D Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Tek isimden fazlası varoş havası veriyor 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. benim oglum olsa adini Efe koyardim 🥰 1 0 Yorumla
Kurjak Takip Et Master Yaş: 101 , eic 97% 1 yıl Cihan Serkan Emil Suleyman 1 1 Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Cihan ve Cihangir isimlerindeki ego hiçbir isimde yok Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. ben cagatay koyucam kararliyim 0 4 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Çok güzel isim bak Yorumla yarenimsii 1 yıl coookk Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Tarihte Çağatay Hanlığı isminde bir devlet vardı. Cengiz Han'ın oğlu Çağatay Han tarafından kurulmuştu Yorumla yarenimsii 1 yıl alparslan da olabilir bu arada artik bakicaz 😌@SivisPacemParabellum okumustum hakkinda bi seyler, bilgilendirmeniz icin tesekkur ederiz efeniim Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Dünya 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ozan 1 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Alptuğ güzel bence. 1 1 Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Alp ''savaşçı, yiğit'' demek. Tuğ ise soy gibi bir şey. Bu isim daha çok soyadına yakışır. Alptekin koy bence Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Alaz, Timur. 1 2 Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Timur, esasen ''temür'' yani ''demir'' demek. Ama Emir ismiyle beraber kimlikte Emir Timur şeklinde olursa daha iyi olur Yorumla isabella181919 1 yıl Sadece Timur daha iyi Yorumla
astrocom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Fatih 😌 1 2 Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Anahtar, kilit, fethedip açan anlamında güzel bir isim Yorumla astrocom 1 yıl Yeni Fatihlerin doğması duası ile... Yorumla
zeki38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 75% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Ali zekeriya mustafa 2 0 Yorumla
isimszz_xx Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Osman 😂😂 0 2 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Benim keçinin ismiydi🤧 Yorumla isimszz_xx 1 yıl 😂😂osmanlar keçiye benziyor zaten isabet olmuş 😂 Yorumla