Ben konusmayi unuttum sanirim. Birileriyle konusurken agzim kayiyor, konusamiyorum. Evde kendi kendine konusma pratigi yapmaya calisiyorum ki hatirlayayim. Delilik geliyor bu. Senelerdir hic samimi arkadasim yok, cok dislaniyorum. Ailemdeki insanlar suskun ve sinirli. Napmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sesli olması güvenli gelmedi. Odada anlatılanlarda pekalq duyulabilir. Ama günlük tutman ilgimi çekti. Sadee atraksiyonlu günlerinde mi yaparsın yoksa monoton günleride dahil ediyor musun?
Benimde ark yok gerek duymuyorum kafam sarmio kimseyle
Sıradan herkesle konuş
Agzim kayiyor insanlar gaeipsiyor
Bişi olmaz alıştır
sesli günlük tut. yani sesini kaydet
Gunluk tutacak bir hayatim yok ki her gunum ayni evden de pek cikmiyorum
Tüm gününü ailesinin duyacağı bir yerde sesli sesli ifşalaması mı. Benim cehennem döngüm olabilirdi bu herhalde 😂😂
@volpe91 maşallah gizlenecek bir seyim yok da her gunum ayni
@volpe91 ben sesli günlük tutuyorum. ailenin duymasına gerek yok sonuçta bir odaya çekilip konuşacaksın
duygularını düşüncelerini anlat
Inan surekli agliyorum her gunum ayni duygu huzun sadece gecmis anilaeimi ankatabilirim en son ilkokulda mitluydun
Mutluydun
Sesli olması güvenli gelmedi. Odada anlatılanlarda pekalq duyulabilir. Ama günlük tutman ilgimi çekti. Sadee atraksiyonlu günlerinde mi yaparsın yoksa monoton günleride dahil ediyor musun?
@volpe91 gün içinde yaptıklarımı değil de yaşadığım spesifik bir olayı ya da hissettiğim bir duyguyu ve düşüncelerimi anlatıyorum
Bence hazır elin değmişken yaşadıklarınıda anlat ve ölümsüzleştir. İnsan hafızası sadece önemli olayları tutuyor. Hayatımızdaki tüm güzel detaylar hafızamıza yenik düşüp yok olup gidiyor. 10 sene sonra bugun yaşadığın tamamen normal bir hikayeye imrenerek bakabilirsin.
@volpe91 çok haklısın
Psikolojisi bozuk arkadaşim içinse kendin için savaşmalısın. Proje ödevlerinde sunum yapamayan bir arkadaşım vardı. Sunumla puandırmalı olan bütün derslerde sunuma çıkmaz ve dersten kalırdı. Kendisine o tahtaya çıkıp sunum yaparken korkudan altına s*çmasının kaçmasından daha hayrına olduğunu söyledim ve sorununun uzerine giderek problemini aştı. Sende durduğun yerden sorununu aşamayacaksın. Arkadaşın yoksa peynirciye tuhafiyeye falan gir ve ürünler hakkında bilgi al konuş. Yürüyüş yap. Kütüphaneye git, film izlemeye git. Arkadaşın olmasa dahi bunları kendi sağlığın için yap. Bol şans.
@volpe91 psikolojisi bozuk degilim yks sinav surecinde eve kapanmak durumunda kaldim insan derse yogunlasinca iletisim kuramiyor her bir halta psikolojisi bozuk yaftasi yapistirmayin
Sürekli ağlıyorum en son mutlu olduğumda ilkokuldaydım. Insanlarla konusamiyorum diyosun ve psikolojin bozuk denildiğinde alınıyorsun oyle mi? Saçma. Hakaret olarak algılamana gerek yok. Deli demedik ya
@volpe91 teog YKS bu sinavlara girip fen lisesi iyi universite kazanmak kolay mi zannediyorsun sen ilkokulda mutluydum ondan da sinav yoktu cunku ben bir adim var mesela dilara ya da gizli de diyebilirsin mesela psikolojisi bozuk diye yafta mi yapostirip gecince niye aliniyor oluyorum biraz nezaket ogren ayrica sen cok mu saglamsin acaba, seni de bi incelemeye alalim.
Yazılım mühendisligi okuyorum. Biraz anlarim bu sınav işlerinden 😂😂. Kaba geldiysem özür diliyorum. Benim psikolojimde bozuk. birgün kendime kıyabilecek kadar kötü olabilirim. Ama ben sorunumu sadece yalnız kaldığımda yaşarım. Gün içinde mutlu ve sorunsuzumdur.
sessiz sinema işine gir
Yüksek sesle kitap oku
Üzüldüm