Kişilik & Karakter 28 gü Sabahları uyanınca hangi ruh halinde oluyorsunuz? Princessax Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Seçenekler:A) Dinç🏃🏼♀️B) Mutlu 😄😃😁C) Yorgun 😴D) Üzgün 😭😢E) Ben kendi seçeneğimi işaretlemek istiyorum. 💁♀️#𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼𝓪𝔁𝓪𝓼𝓸̈𝔂𝓵𝓮 Sabahları uyanınca hangi ruh halinde oluyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
s ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenGuru Yaş: 41 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dinç oluyorum. Genel de erken uyurum uykumu alırım çünkü. 1 0 Yorumla
m Carvel Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ulan yine mi uyandım modun da oluyorum. 1 2 Yorumla Princessax 28 gü Uyanınca ne oluyor ki? 😄 Yorumla m Carvel 28 gü Hayatta olduğumu anlıyorum :D Yorumla
serserigönül06 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 28 gü Anksiyetik. Kacta kalktim, neyi ne zaman yapicam, biri beni aramis mi, alarmim kacta calmis, evde ekmek var mi yoksa cikip almam mi gerekicek, ennnn ufak seyi kafaya takip heyecan yapan bir drama kralicesiyim 1 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 827 cevap paylaştı. Aghadahttps://www.youtube.com/embed/IhcV1zBjmlY 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İlk önce çok uykulu, ama çoçukların enerjisiyle çok dinç ve mutlu oluyorum🙂 1 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 99% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayattan bıkmış, bezmiş bir hortlak gibi birisi oluyorum. 1 0 Yorumla
αℓαуςıкυş Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 28 gü Iyi güzel uyanıyorum, uyku demisken uyuyacam bende ajsjs herkse iyi geceler🌙✨ 1 0 Yorumla
Alyssiasy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 28 gü Hangi saatte yattığıma göre değişiyor😄 ama genelde dinç ve mutlu olurum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 28 gü Zank diye uyanıyorum hemen ayık şekilde mutlu da olmam mutsuz da olmam 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bezgin 😅 1 2 Yorumla Princessax 28 gü Hayat bezmek için çok kısa be. 😁 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 28 gü Uyanmak zorunda olmak :D sıcacık yatağı terk etmek 😒 Yorumla
s MadamLila Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sabahları uyanınca ruh halim değişiyor. 1 2 Yorumla Princessax 28 gü E olabilir. 😄 Yorumla s MadamLila 28 gü E seçeneği dengesiz uyanıyorum jkjkjk Yorumla
kafkass31 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Değişiyor, genelde dinç diyeyim. 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yorgun uyku kaliteme göre mutlu da olabiliyorum 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yorgun ve biraz huysuz 1 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kamyon çarpmış gibi.. 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 48 , eic 55% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Değişiyor genelde endiseli 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. yine mi işe gidiyorum haliyle :D 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz aksi😂sonra sevimli 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 29 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Çok kötü bir ruh hali 🤣 1 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Uysal 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Agresif uyanıyorum 1 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 49% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. değişiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Dinç oluyorum. Genel de erken uyurum uykumu alırım çünkü.
Ulan yine mi uyandım modun da oluyorum.
Uyanınca ne oluyor ki? 😄
Hayatta olduğumu anlıyorum :D
Anksiyetik. Kacta kalktim, neyi ne zaman yapicam, biri beni aramis mi, alarmim kacta calmis, evde ekmek var mi yoksa cikip almam mi gerekicek, ennnn ufak seyi kafaya takip heyecan yapan bir drama kralicesiyim
Aghada
https://www.youtube.com/embed/IhcV1zBjmlYİlk önce çok uykulu, ama çoçukların enerjisiyle çok dinç ve mutlu oluyorum🙂
Hayattan bıkmış, bezmiş bir hortlak gibi birisi oluyorum.
Iyi güzel uyanıyorum, uyku demisken uyuyacam bende ajsjs herkse iyi geceler🌙✨
Hangi saatte yattığıma göre değişiyor😄 ama genelde dinç ve mutlu olurum
Zank diye uyanıyorum hemen ayık şekilde mutlu da olmam mutsuz da olmam
Bezgin 😅
Hayat bezmek için çok kısa be. 😁
Uyanmak zorunda olmak :D sıcacık yatağı terk etmek 😒
Sabahları uyanınca ruh halim değişiyor.
E olabilir. 😄
E seçeneği dengesiz uyanıyorum jkjkjk
Değişiyor, genelde dinç diyeyim.
Yorgun uyku kaliteme göre mutlu da olabiliyorum
Yorgun ve biraz huysuz