Kişilik & Karakter Bütün yakışıklı erkekler egolu mu? Askozade Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yakışıklı olduğunun farkında erkek egosu hiç çekilmiyor. ya biz 7/10 erkeklerden razıyız 💅🏻 Bütün yakışıklı erkekler egolu mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır ben egolu değilim 0 0 Yorumla
Kurjak Takip Et Master Yaş: 101 , eic 97% 1 yıl Yerine göre yapacaz tabi heryerde yok bizim gibilerden o kadarda olsun dimi 0 0 Yorumla
BiqDiq_18 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Değilim ama asla da bi kıza tamah etmiyorum 0 1 Yorumla rahatbatmış 1 yıl O zaman gaysin Yorumla
_Novemberr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hayır aksine gerçek yakışıklılar değil 0 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olabilirde olmayabilirde 0 0 Yorumla
Opucukopucj Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 36% 1 yıl Evet ego tavan kendilerini üstün görüyorlar 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Değil ama bayağı özgüvenliler 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tipim iyi sayılır; ama 7/10 değilim. 5/10. 0 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yakışıklı değilim, bilemiyorum.. 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı. Yazma sende zorlayan mı var 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet çoğu öyleler 0 0 Yorumla
Gizemlikadinn8 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Evet öyle çogu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır ben egolu değilim
Yerine göre yapacaz tabi heryerde yok bizim gibilerden o kadarda olsun dimi
Değilim ama asla da bi kıza tamah etmiyorum
O zaman gaysin
Hayır aksine gerçek yakışıklılar değil
Olabilirde olmayabilirde
Evet ego tavan kendilerini üstün görüyorlar
Demek ki ondan egolu değilim.
Değil ama bayağı özgüvenliler
Tipsiz olanlar daha egolu mk
Tipim iyi sayılır; ama 7/10 değilim. 5/10.
Yakışıklı değilim, bilemiyorum..
Değil #net
Yazma sende zorlayan mı var
Evet çoğu öyleler
Evet
Evet öyle çogu
Biz kendimizi ne zaman övdük a
Egom ve ben mutluyuz.
Herkese karşı değil.
hepsi değildir
Bizi rahat bırakın.
Hayır