- 21 gü
Zaman akıp geçiyor ve iki yıl önce arasında 700'den fazla gün var. En büyük fark geçen zaman. Her geçen zaman yeni bir kayıp..
Peki bu kaybı nasıl telafi etmeliyiz. Diğer soru bu olmalıydı. Bu soruyu da sorarsan, ikisini birleştirip yeni soruda cevaplarım.
17 Yorumla- 21 gü
Ömrümüzden geçen yılları nasıl telafi ediyorsunuz?
Ancak yarın sor şimdi uzun cevap yazacak modum yok:)
- 21 gü
Aynen link bırak bildirim gelsin:)
- 21 gü
Soruyu sordum 😂
Ömrümüzden geçen yılları nasıl telafi ediyorsunuz? ↗ - 20 gü
Tamam geleceğim soruya.
En İyi Cevaplar
- 21 gü
Şimdi 2 yıl önceki benim arasında dağlar kadar fark var 2 yıl önce 5 vakit namaz kılıyordum namazı bıraktım ondan sonra hayatım kaydı hatta şöyle söyleyeyim olur olmadık şeyler aklıma gelmeye başladı son dönemde yaşadığım korkularda bana bazı şeyleri çok güzel öğretti
22 Yorumla- 20 gü
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
- 20 gü
Rica ederim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- 20 gü
Kendime olan güvenim daha fazla, insanların da esasen ne kadar çok değmediklerini anladım.
10 Yorumla u
21 güinsanlara ve hayata olan güvenim daha az
10 Yorumla- 19 gü
Bugünkü ben, 20 yaşında kendine aşina hayallerini bilen ve bunları inşa etmek için çabalayan biri. 20 yaşına kadar bir kez şoför koltuğuna oturmamış, her anlamda hayatının direksiyonunu tutmamış biriyken ehliyetini alan, hatalarına geri dönüp düzelten bir kişilik oldu, bugün yaşayan ben. 2 yıl önce ise hayata ve insanlara karşı güvensiz, korkak, öz güven ve hayal konusunda istikrarsız biriydim. Söylenmemiş cümleleri, saklanmış duyguları yine görebiliyordum ama yorumlama kabiliyetim şimdiki kadar gelişmemişti. Ne yapacağımı, ne olacağımı bilmeden endişe içinde yaşardım. Şimdiyse kendimi bulmuş hissediyorum
10 Yorumla - 22 gü
Hiçliğin ortasında kaybolmuşluğun sisli labirentlerinde hayatı sorgularken düşünüyorum da ;artık o eski ben değilim ya bir nevi içselliğin dışa vurumu gibi hissediyorum kendimi, varlığımın fizikselliği ile yokluğumun çaresizliği arasında kayboluyorum 😬
Anlamadığın yer varsa sor 😂21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ölürsem bana güvenenleri emanet edebileceğim dünyalık en güvendiğimin artık olmaması. Artık her şeyi kendim yapmak zorunda oluşum. Artık boş verme lüksümün olmaması.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsanlara olan güveni bir nebze kırılmış, aşka olan inancını yitirmiş.. Ama herşeye rağmen yeniliklere, maddi manevi gelişime daha gayretli bir ben var şimdi..
10 Yorumlaönceden cok cilizdim sonra kilo artisi yasadim baya simdi orta kilodayim mutluyum buyudukce gelisiyorum baska bir fark yok bende aklima bu geldi sadece
10 Yorumlam
22 güDuygularımı yönetebiliyorum. 2 sene önceki ben duygularının esiriydi ve duyguları eşliğinde bir o yana bir bu yana savruluyordu.
Olaylara karşı nasıl tepki vereceğimi öğrendim.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Son yillarim baya Ilginc (elhamdüllilah) gecti ve önemli olan bugünki düsüncem ve yaşadiğim ona sükür!!
10 Yorumla- 21 gü
o zamanlar daha saf, daha neseli, daha iyi niyetli, herkesle arkadas olmaya hazir sosyal biriydim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 641 cevap paylaştı. İki yıl önce mesela sevgilim vardı şimdi yok iki yıl önce kariyerimin iyi yerindeydim şu an zirvesindeyim bu şekilde
10 Yorumla2 yıl önce istediğim şeyin hayalini kuruyordum şimdi istedigim şeyi gerçekleştirdim
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok fark var . Yeniden doğdum diye bilirim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu soru sürekli karşıma çıkıyor
2 yıl önce 38 yaşındaydım abla10 Yorumla- 21 gü
Aslında aynıyım, sadece hayata karşı bakış açım değişti, herkes mükemmel olmak zorunda degildir 😊
10 Yorumla - 21 gü
2 yıl evvel 26 yaşındaydım şu an 28 yaşındayım
10 Yorumla - 21 gü
Olgunlaştım. Pek bir fark yok. Umudum vardı o da bitti sadece
10 Yorumla - 21 gü
Aman kırılmasın diye uğraştığım insanlara daha katıyım artık..
10 Yorumla Aslında 2 yıl kısa. on yıl önceki benle şimdiki ben.. ben değil
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. o zaman pozitiftim insanlar sağ olsun 2 yılda negatife çevirdiler
10 Yorumla- 21 gü
Çok büyük farklılıklar yok biraz kayıplar çok az kazanımlar var
10 Yorumla - 22 gü
Canımı yakan öz güvenimi yerle bir eden birini tamamen hayatımdan çıkardım 2018- 2025
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ayni degisen birsey yok belki bi kac tane fazladan kitap okumusumdur
10 Yorumla2 yıl önce zekiydim şimdi dahiyim zlpwxmp
10 Yorumla- 20 gü
Artık kendimi yormuyorum öyle her şeye.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Aynı tas aynı hamam 🤣
10 Yorumla- 21 gü
Beyazlarım arttı.
10 Yorumla - 21 gü
Maddi varlık farkı.
10 Yorumla - 21 gü
Daha kilolu daha üzgün daha stresli.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Mental güç, aşırı değiştim öyle böyle değil
10 Yorumla- 21 gü
Değişiklik yok eski benle aynıyım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Off çok fazla var. Nasıl anlatsam bilmiyorum.
10 Yorumlaİki ayrı kişi gibi. Öyle bir benlik farkı
10 YorumlaHiç bir değişiklik yok.
10 Yorumla- 22 gü
Büyük bir fark yok aynıyım
10 Yorumla İşsizdim/kariyer sahibiyim
10 Yorumla- 22 gü
Neşe sevinç gitti
10 Yorumla - 22 gü
7 kilo 🤦🏻♀️
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. kimseye güvenmemem
10 Yorumla- 20 gü
Memelerim olması gereken yere daha yakındı..
00 Yorumla O zamanlar daha kırılgandım simdi degilim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok fark var
10 Yorumla- 21 gü
aynıii
10 Yorumla - 21 gü
Karamsarlaştım
10 Yorumla - 21 gü
Saçım 😄
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Daha güçlüyüm..
10 Yorumla- 21 gü
Yaş farkı sadece 😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yok gobi
10 YorumlaHevesim yok şu an hicbirseye.
10 Yorumla- 22 gü
Değişen bişey yok
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. 2 sene büyümek 😄
10 Yorumla- 22 gü
Hayat daha bok oldu ve oluyor
10 Yorumla - 22 gü
Her sey ayni hala bakireyim
10 Yorumla - 22 gü