Gönüller bir olunca, her şey hallolur mu?
Seven adam kadar çalışkan insan yoktur😎
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gönüller bir olunca, her şey hallolur mu?
Seven adam kadar çalışkan insan yoktur😎
Sevgi, hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Hem fiziksel hem de psikolojik sağlığımız için önemlidir. Sevginin gücünü hafife almamak ve sevgi dolu bir yaşam sürmeye çalışmak önemlidir. Açlık, susuzluk gibi temel fizyolojik ihtiyaçlarımızın karşılanması için beslenmeye ihtiyacımız vardır. Bu anlamda sevgi tek başına bizi fiziki olarak besleyemez. İnsanlar sosyal varlıklardır ve sevgiye, ilgiye ve ait olma duygusuna ihtiyaç duyarlar. Sevgi, psikolojik sağlığımız için hayati önem taşır. Mutluluk, güven duygusu ve yaşam amacı gibi duyguları besler.
✨✍🏻
Sevgiye açsak hemde nasıl doyurur.😍
Vaaay
Vaaay tâbi ne sandın😎
Teşekkürler
tabi.. sonda bombayı patlatmışın gerçek sevgide mücadele vardır sevdiğin için.. buda ne yapar yapar iki tarafta birşeyler kazanır.. o bahsedilen gerçek sevgi değil. aşık oldum yan gel yat.. öyle bi dünya yok.
Cevap
11Cevap
Sevgi karın değil ruhu doyurur daha çok
İyi bir duygusal beslenme için sağlıklı bir sevgiye ihtiyacınız vardır ve her şey saygıya, uyuma ve hissettiklerinizin saflığına bağlıdır, aksi takdirde birisinin kendisine sadaka olarak yemek vermesini bekleyen bir dilenci kadar fakir olursunuz. Bu tür bir mucize için, bu nitelikleri kendi içinde nasıl geliştireceğini ve başkalarına nasıl aktaracağını bilen birini bulmanız gerekir.
Hisleri, duyguları ve empatisi zayıf olan bir kişi bu değerli gıdayı başkalarına aktaramaz veya başkalarından alamaz. Her şey paylaşmak ve birbirinizin duygusal midesini beslemek için egonuzu bir kenara bırakmakla ilgilidir.
Yüreğine sağlık
Buna ben bizzat şahit oldum arkadaşıö aşk evliliği diyordı ben mantık evliliği ve sürekli derdi o yanımda olsun kuru soğanda yerim aşk her şey çözer diyordu evlendi sevgilisiyle kocası doğru düzgün bir işi yok kiralarını geç veriyorlar sürekli ordan burdan borç alıyorlar kavga ediyorlar ben evlenme demiştim işi olmayan bir adamla evlenme demiştim para her şey değil aşk önemli derdi evlendi ne o aşk karın doyurmuyor drğil mi dedim çok pişman
İçten gelen ve hissettirilen sevgi, kalbin en ince yerlerine kadar, en güzel manevi doygunluğu verir.
Maddi olarak ise, iki beden bir ruh olmuş çiftler, daha ferah bir hayat yaşamak için beraber mücadele ederler.
Yani sevgi her türlü karın doyurur..
Seven adam işine daha çok bağlı olur hatta ek işler yapar :)) dişisinden aldığı doyum ve enerjiyle daha güzel işler yapar diye düşünüyorum. Sevilen adam daha enerjik olur 👍🏽😁
Wow
Düğün masrafları ve saçma sapan evlilik teklifleriyle amiiiğğn diyen tayfadan değiliz 😀
Sadece sevgi martavallarıyla flört edip evlendikten sonra adamları olmaz işlerin, olmaz borçların altına sokarak cinnet geçirten tayfa, size de selam olsun.
Wow
doyurur doyurmaz bilmiyorum kahrol rose kahrol, azicik koca totonu cekseydin de jack de sigardi oraya
Haydaa sjsjjs
gulmeyin be ahshhahs
@Alyssiasy tesekkur ederim bebis ahshah
Ben de size katılıyorum 💯
tesekkur ederiz prens
@Alyssiasy ben teşekkür ederim 🌷🌷
@Alyssiasy teşekkürüm Yareneydi @yarenimsii
ben niye kayniyim kiz prens bana hep tesekkur ediyo ahshahsh
@Alyssiasy biliyorum ask sorun yok
Hayır doyurmaz. zamanla o sevgi de yerini kavga dövüşe bırakır.
Haydaaaa
Kadınları kandırmak için söylenen sözlerden biri işte ahsja
Haydaaa
Haydaaaaa ne alaka erkek güçlüyse oynatır
Karısını çok seven taşı sıkar pekmez çıkarır korkma sen
Sevgiyi küçümseme
Duygusal olarak evet sevgiye ihtiyacımız var ama bu sevginin temelinide saglam atarsak o zaman tadından yenmez
Yani bu devirde maalesef pek doyurmaz. Ama istisnai olarak karşımıza doğru bir insan çıkarsa o zaman belki sorun olacağını çok zannetmiyorum.
Bu zamanda dahada zor peynir ekmekle bile gitmez 😂
Doyurmaz icraat lazım sorumluluk sahibi çalışkan insan olmalı iki tarafta
Sevgiye aç insana karın doyurur.
Ama aç olmayan kişiye sevgi karın doyurmaz.
Sevgi karın doyurmaz ama yaşam şartlarını değiştirmeyi daha makul yaşamayı kabul ettirir.
Ruhu, yüreği, gönlü besler; e beslenen ruh da çabucak doyar.. 😄
Ben yemek yemeden doymam
Hahahah çok iyi cevap
Doyuracağını inananlar var bi' de 😂
Ben hsjsjsj
Sevgi tek başına sadece karın doyurmaz bir çok etken var
Hayır ne sevgi ne aşk karın doyurur. Sadece para karın doyurur, ö yüzden aşk ve sevgiyi boşverin hayatınıza bakın
Sevgi gonlu doyurur maalesef karni doyurmuyor
Sevgiye aç kalan kızlar 👭 kadınlar aç olduğunuz erkeklerin 🍌'u
Karın doyurmuyor karın doyurmaya vesile oluyor.
Tabii ki de. Ama çalışmakta lazım yani
Hallolmaz. Gerçek sevgi yok hepsi kurmaca
Sevgili karın doyurur.
her şey olası. Olasılıksız bir seçenek yok.
Sevgi karşılıklıysa doyurur.
Doyurur
Doyurmaz
Maalesef olmuyor o
Doyurmuyor
Sevgi ruhu doyurur
Maalesef doyurmaz
Gönül doyurur
Doyurmaz tabikide
Evet
Sevgi gönlü doyurur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?