Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet çizgilerim var tabi ki de.. bu yüzden de kendimi çok iyi tanıyorum ve ona göre davranıyorum kendime ya da karakterime yakışmayacak hiç bir şeyi yapmıyorum çünkü, bunu yapmak demek insanın kendi öz saygısını kaybetmesi demektir. görsel de ki söz de çok doğru katılıyorum.
Çizgilerini çizerim adamın ben. 🙆♀️ aman herkes de pek prensip sahibi 🥹 bizi cansız varlıklardan ayıran bir şey varsa, o da duygularımız. Mantığım o çizginin aşılmaması gerektiğini söylese de, duygularım aşılacak diyorsa aşılır.
Yoo, kişiler kayıp sayılmaz, yüktür ve ondan kurtulmuş olursun. Değerlerimize de bir şey olduğu yok, çizgilerimin mimarı benim, ben aşmak istiyorsam aşarım, aşılmasını istiyorsam buna izin veririm. Hayatta esneklikten yanayım, duruma göre çizgini bozar yeniden bile çizerim, daha hoş ve kalın olur belki :D
Yaşanan yaşanmıştır, giden gitmiştir, aşılan aşılmıştır. Ne gelene, ne gidene, ne yaşanılana, ne de pişmanlıklara çare var 😏 takılı kalamam hiçbir şeye, hayat su gibi akıp giderken.
yok zaten sana aşma demedim seni sen yapan esneyen cizgiler beni ben yapan kirilan cizliler bu güzel bi sey saygiyi koruduktan sonra guzel yasanir kimse kimsenin cizgilerini sorgulamiyor hic cizgisizliktense tum cizgiler iyidir mutlulugun her daim olsun Aşkcan 🙂
Bazı şeylere karşı çizgilerim var evet. Mesela iki yüzlü olamam. Sevdiğimi insana birisi zarar verirse duramam. Sevdiklerim için gerekirse kötü insan olmayı kabul ederim onlar için her şeyi yaparım.
Belli noktalarda elbetteki çizgiler olmalı. Diğer türlü karmaşadan geçilmezdi. Eleme, yanılma ile mevcut düzen muhafaza edilmeli. Ne aklım ne de kalbim bir kaosa hazır. Bu yorgunluğun üzerine bir denbirilerinin keyfi takılmasına müsamaha gösterirsem bu daha yorucu olurdu. Taviz, tavizi doğurur bir şekilde sonu gelmezdi.
Var, hem de çok belirgindir bu çizgilerim.. İşine gelmeyen mağaramın önünden bile geçmesin bir daha.. Görsele şiddetle katılıyorum.. Bazı laflar söylenmeli ve söylüyorum da.. Bazı insanlar kaybedilmeli kesinlikle.. Hiç bulunamayacak kadar hem de..
Erkek erkeğe kavga etmek keyifli olabilir sinirli anlarımda ama kadın cinsini laflarımla dövmekten ileri gitmedim.. Tokat atacaksam da kelimelerim yeter de artar bile..
Ben de naif bir insanım ama sınır çiziyorum mesela. orada tepkiyi bırakman lazım. Doğru davranış yine alttan alınabilir ancak yanlış davranışı alttan almak zorunda değilsin. Direkt "bana uymuyor, kusura bakma diyebilirsin açmazsan bu konuları sevinirim. "
Güzelce karşına alıp konuş senin şöyle davranman bana şunu hissettirdi de. Kendi duygularını o esnada hissettiklerini karşı tarafa açarsan o da hatasının farkına varmış olur ✨
Var. Çoğunu koruyabildiğimi söyleyebilirim. Kimi zaman bazı çizgilerim, sınırlarım zorlansa ve başarılı olunsa da genel anlamda çizdiğim çizgiler kimseye geçit vermiyor.
Konfor alanindan cikmayi seven biriyseniz haklisin savasin gerekliliklerini yerine getirmelisin. ama koyun olmayi secenler icin yilani desteklemek gelenek olmustur