Sebebi nedir bilmiyorum. Son zamanlarda sıklaştı korkmaya başladım.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bu kiz cinli bak yasadım biliyorum ayrıl bu oda arkadasından onun yuzunden sanada uğrarlar sonra
Nasıl ya anlatır mısın
sana kahkaha gibi geliyor ama aslında o gülmüyor, kriz geçiriyor benden sana tavsiye kendi hayatini camura bulamadan ayrı eve cık
Olanağı yok maalesef:( ben dahil 4 kişiye daha tesir edecek galiba 5 kişiyiz
hepinizin basina bela olur durumu ailene anlat birsekilde baska biryere geç bu ciddi bir konu bu arada kızla kaç gündür aynı evde kalıyorsunuz
2 yıl kanka wkwjsnsnme
2 yıldır mı aynısını yapıyor
Evet ama daha azdı. Bu yıl çok artış gösterdi neredeyse her gün
kendsiine hiç bahsetmedin mi bundan yani git bir videoya falan çek izlet ona
Videosunu çekmeme izin vermedi. Bahsedince de çok şaşırıyor bazen kabul etmiyor hatta
izin alan yok ki çek sen izlet korkuyoruz de niye böylesin de madem kabul etmiyormus kanıt olur sonuçta sen dahil diğer 4 kişi yalan mı söylüyor
Normal biri değil şikayet eder yerim davayı
Başakta hayatta aynı odada yatamam manyakmısınız
Anlamadım
Hayatta aynı odada yatamam
5 kuruşsuz öğrenci olunca mecbur kalıyorsun ssnqmwmd
Hangi ilde okuyorsun
Eskişehir
Hmm Allah kolaylık versin zor iş
Madde kullanımı olabilir
Kullanmadığına eminim..
O zaman cin musallatı
KAMSMDND ya da nörolojik sıkıntılar
Valla nörolojik olarak cinlerin en sevdiği vaka
Akskdkkdksks cinse iyi kanka kızın kendisi daha korkunç şu an gözümde
Eli ile boğmasın seni🙄
Henüz yataktan kalkmayı keşfedemedi dur bakalım
Çok merak ettim cin suresi açar mısın telefonundan normal duyulacak kadar tepkisi şiddetli mi olacak
Ne cini ya onun inandığı şeyler kafasını bozmuş
Neye inanıyor ki 🙄
Muskalara falan bel bağlıyor. Yüksek doz inanç zehirlenmesi
Cin musallatı yüzde yüz 😱sen onun hakkında konuşma ona anlatırlar
Sana zarar verirler sonra
Selam da söylesinler. Geçen gün arkadaşından konuştum şaka Maka hissetti tehdit mesajı gönderdi. Ben de gizlice dinledi herhalde diye düşündüm. Var bi b. k
Belli ki inançlı biri değilsin
Arkasından*
Ben inandığım dönem de cinlerden korkan biri değildim. Olabilir yani dış varlıklar sıkıntı yok
Ona anlatılıyor sana zarar verirler onun eliyle zaten onlardan gizli bir şey yapamazsın onlar ona herşeyini anlatır
Bence paranoyak kaçığın teki
Öyle değil gerçekten inançlı bir kız kesin onun için ona musallat olmuşlardır genelde gece musallat olan kişi bedene sahip olur
Tuhaf hissettirdin şu an... Dmdmdnd
Tuhaf değil sende çok iyi biliyorsun ki musallat olan cinler hangi kabus Rüya 1 saatten fazla sürüyor her gece her gece aynı rüyayı mı görüyor veya nörolojik bir hasta ise nedense gündüz hiçbir şeyi olmuyor
Sadece sende kabullenmek istemiyorsun
Sadece gece olmasının sebebi uykuda ortaya çıkıyor, rem evresine geçerken uyku felci gibi başka bir semptom daha ortaya çıkıyor diye düşündüm ama
Sana da musallat olursalar aynı senin düşündüğün gibi düşününce insanlar onlara kendini anlatamamak daha zor olacaktır buna emin olabilirsin onun çektiği acı hem bedensel hem de ruhsal bedenini ve ruhunu başkasının kontrol ettiğini düşün ve empati kurarak cvb ver
Evet bu düşüncede olsaydım çok kötğ bi durum.
Yani inançsız olabilirsin o senin günahın veya sevabın inançsız bile olsanız bile bilimsel adı metafizik ama inançlı insanlar arasında adı cin ama ikiside aynı şey aynı varlık
Senin için hiç kimsenin bilmediği bir sırrını git tek başına olduğun yerde sesli olarak anlat bakalım nasıl onun haberi olacak
Varlık değil gerek hormonel gerek sinirsel bi sıkıntı. Kimi inançta bunu yapan beynin kendisi değil de bir varlık oluyor. Ama sıkıntı aynı sıkıntı dediğin gibi. Umarım uyku terörüne dönüşmez
Gerçekten çok merak ettim sesini senin duyacağın şekilde Ayetel Kürsi açar mısınız tepkisi ne olacak musallatın
Kanka odada 3kişi daha uyuyor yapamam
Valla Allah yardımcısı olsun çok kötü bir durum
Kesinlikle. Sağ ol duaların için
Psikolojisi bozulmuş olmasın
Ben de öyle düşünüyorum. Tuhaf bir kız zaten odadakilerin geri kalanı da böyle düşünüyor. Tırstım
Konuşun bı doktora görünsün
Umarım gider kabullenir de
Gider ya
Belki oda uykusunda mutludur
Sinir sisteminde bi sorun var gibi daha çok
Oda olabilir bende öyleyim mesela çok kâbus görüyordum zamanında sırf bu yüzden yatıya kalmam kimsede
Geçmiş olsun sana da zor valla
Sağol geçti ama çok şükür ama yinede kimsede kalmıyorum yine olursa diye milleti rahatsız etmeye gerek yok
Sen niye uyumadın?
Korktum
Uyanınca paylaş onunla. Rüya görüyordur. Sıkıntılı bir dönem geçiriyorsa bilinçaltı karıßık olabilir.
Söylüyoruz zaten yok öyle bişi diyor. Geçen bi kız korktuğunu söyledi de sinirden söylendi kırk saat
Sabırlar. Korku evi gibi senin ićin.
Öyle gerçekten teşekkür ederim:/
Başka şeyler düşün.
İyi saatte olsunlar gelmiştir
Musalar vardır
Bazı musalar vardır
Yani var onda
Rüyasında sevişiyor
Öyle şeyleri namussuzluk olarak görmesi güzel bi ironi yarattı mensnsjs
Rüyasında yapılan şeyleri kimse görmediği için namussuzluk kavramından çıkıyor , orası başka boyut
Öyle sevişme olmaz kanka eli kolu çarpılıyor gibi hareket ediyor. Olsa olsa azraille münasebeti oluyordur
Azraile veriyordur süreyi uzatsın diye
KSDKDKKE allah seni kahretmesin