Yiyecek içecek konusunda hiç iradem yok. Aslında benim için bir şeye iradem yok galiba. Şimdi düşündüm de kişilere de özel iradesizlik var. Bana ne kadar kötülüklere dokunursa dokunsun yine de konuşuyorum dayanamıyorum.
İradem çoğu zaman güçlüdür, ben bir savaşçıyım. Kazanmak ya da kaybetmek hayatın denklemleridir, uzun vadede savaşmak zorundasınız, kazanç uğruna savaşmaya devam ettiğiniz şeydedir, bu tür bir maraton için fiziksel ve zihinsel dayanıklılığa ihtiyacınız var ve sonunda mücadelelerimi kazanıyorum. Güçlü bir iradeye sahip olduğunuzda hiçbir şey zor değildir
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Son bir yıldır hatta şöyle diyim iki yıldır çok zayıf aşırı derecede zayıf karakterli bir insan oldum her şey beni çok çabuk etkiliyor keşke eskisi gibi olsam daha dayanıklı birisiydim
Onu nasıl anlayacağız 🤔 mesela ben pek göstermem ama ağlayınca geçiyor. Ama gerçi kolay kolay da o kadar duygusallaşmıyoruz. O değil de duygu haline göre karşıma hep video çıkıyor oda ayrı bir şey 😂
Nesi güzel be. Bi bakıoyorum hep ağlamalı. Allahtan harbiden bu ikizler burcuyum ya hemen ruh halim değişiyor 😂 gülmeye başlıyorum 😂ama kolay ağlamayız da işte manevi olan her şey üzüyor