Kişilik & Karakter İçinizi ısıtan neler var? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/DEpheTmCFXE?si=Lv2eiZovD066RHNCSorudan alakasız bu şarkı geldi aklıma 😄bi ara abidin vardı popstar felan 🥵😅 Güncellemeler1 yıl İçinizi kim titretiyor salına salına ahahaha 😄 İçinizi ısıtan neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. sigara var sadece 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Birbirlerini soğuk havadan bile sakınan kumrular var, kahvem var bir de. 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kendim.. kendimle ohh baş başa beni ben bilirim benden öte benden ziyade.. 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çay ve şarkılar.. Hem havanın soğuğuna, hem ruhun ayazına iyi geliyor.. 0 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Çay var şu an.. Elimi de içimi de ısıtıyor sağ olsun.. 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Kahvem ve şarkılar... 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sütlü kahve var.🤣🫶🏻 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu aralar kedim ve yiğenim… 🌟🩵🌟 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Kahvem var 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Hayatın kendisi içimi ısıtmaya yetiyor 1 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Dürüst olmak istiyorum. Sıcak şarap, rostov 1 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bi çorba yapayım içim ısınsın. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çay yapıccam birazdan o😂 0 0 Yorumla
Katniss_Everdeen Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 35% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı. Kediler 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çay çorba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
sigara var sadece
Birbirlerini soğuk havadan bile sakınan kumrular var, kahvem var bir de.
Kendim.. kendimle ohh baş başa beni ben bilirim benden öte benden ziyade..
Çay ve şarkılar.. Hem havanın soğuğuna, hem ruhun ayazına iyi geliyor..
Çay var şu an.. Elimi de içimi de ısıtıyor sağ olsun..
Kahvem ve şarkılar...
Sütlü kahve var.🤣🫶🏻
Bu aralar kedim ve yiğenim… 🌟🩵🌟
Nescefe kahve çay sahlep
Kahvem var
Hayatın kendisi içimi ısıtmaya yetiyor
Dürüst olmak istiyorum. Sıcak şarap, rostov
Bu aralar sadece güneş.
Bi çorba yapayım içim ısınsın.
Çay yapıccam birazdan o😂
Çayyy
Kadın teni... o sıcaklık...