" 'Çaresizlik hissi nedir bilir misin?' Kabinin kanatlanıp gittiği yere bedeninin gidememesidir.."

" 'Çaresizlik hissi nedir bilir misin?' Kabinin kanatlanıp gittiği yere bedeninin gidememesidir.."

Tabiki çok küçükken 2. tuzak kuzen tarafından Allah'tan kardeşi meraktan içeri giriyor o işin içinde olsa neden beni desin der ki benim merve ablam iğrenç biri falan aslında iyi değiliz ilk defa iyi oldu bana karşı şaştım zaten yanıma geldi gelmeyebilirdi tamam hala iyi değiliz ama şaştım o duruma hiç beklemem ondan öyle bir hareketler ama artık tabiki ortaya çıkınca demicekler o ayrı biri abisini biri oğlunu korucak belki de diyecek ki umreden geldim ben size dualar ediyorum orada merve bize iftira atıyor kızım bana öyle bir şey demedi oda demediğini söylüyor bu kız iyiydi ne ara yalancı oldu diyecek bizi mi? kıskanıyor
İsabel o durumu yaklaşık 2 sene önce yaşadım o zamanlar annem bir gece yarısı nefessiz kaldığında şükür o günden sonra iyi ama ömrümden ömür gitmişti h unutmuyorum bir gecede saçlarım bembeyaz olmuştu..
Evet, tattım..
Allah dağına göre kar verir diyip yine de biteceği anı bekledim..
Teşekkür ederim..
Tattım evet, Allah kimseyi çaresiz bırakmasın...
Teşekkür ederim...😌🌺🥳
Rica ederim.. 🥳😃
Cevap
30Cevap
İnsan hayatı boyunca en az bir kere yaşar o hissi evet.
Evet yıllardır tadıyorum çaresizlik hissini.. düşmanımın başına gelmesin.
Evet bir aralar çaresizliğin dibinde saklambaç oynuyordum..
Evet maalesef beni sinirlendiren bir his
Evet tattım kimse yaşamasın.. çırpınıp durup hekimlerin çare bulamadığina sen bulmaya çalışıyorsun beynen bedenen çok zor bir durum..
Tattım.. En sevmediğim hislerden biridir kendisi.. Elimde olan hiçbir şey kaçamaz benden ama elimde olmayan şeyler canımı sıkıyor, patlıyorum..
Tattım rahat olabilirsin kendini kazma herkese guvenme bilincli hayatı seç aile bireylerinden yardım iste
Evet, sol gözümün bir daha düzelmeyecek şekilde görme yetisini kaybettiğinde. Diğer gözüm de %10 gördüğü için, öaresiz hissetmiştim
İlk defa babamın gözyaşlarını sildiğimde ve artık ölen kişiyi geri getiremeyeceğimi farkettiğimde hissettim dibine kadar
Bugünlere öyle geldim zaten
Acısı çok olanın gülüşü güzel olur
Hep tadiyorum mesela caresizligin biri vizesinden 15 aldığın dersi nasıl vereceğim
Evet birkeresinde bir yola gittim iki yol çıktı sağa ve sola hangisinden gideceğimi bilemedim çok çaresiz kaldım 🙃
Bende bu çaresizlikten istiyorum 😂
tamam bir gün senle de gideriz bi yola bu sefer beraber düşünürüz 😄😄 saga mı sola mı diye bir de ortada olan buluruz 😄😄
Tek iyi.
Oda olur tek git manyağa dönersin 😄
Belki ben manyağımdır zaten 😀
Tamam biraz daha olursun kaybedecek birseyin yok daha çok manyalik kazanırsın 😄😄😄
Yenur
Yenur 🤔
Yenur= en sevdiğim
O neki 🤔
Yeniden oku
evet maalesef kendimi çaresiz hissettim bunun en bariz örneği benim
Ben arada bir tadarım maalesef ama fenerliler her yıl tadar. Onlara sor, benden daha iyi bilirler
Şüphesiz hayatımın bir döneminde bunu hissetmişimdir..
Tattım tabii ve buna zamanla alıştım.
Çaresizseniz çare sizsiniz. En dibine kadar yaşadım bu duyguyu ama çareyi kendim buldum.
Evet çaresizliği tatım ben nefes alırken babamın nefes alamayışını çaresizliğini yaşadım aldığım nefesten utandım
Çok kez tattım acı tecrübelerim maalesef Nirvana yaptı bir aralar
sadece yaşadığım ölümlerde
Biz bu hissin kendisiyle büyüdük.
🥹🥹🥹 maalesef.
Evet genellikle hep öyleyim
Tattım. Rabbim tattirmasin...
Çok sık tattım maalesef.
Yeni geldiğim şehirde yaşadım.
Evet tattım hâlen daha tadıyor gibiyim
Tattım kötü bir şey
Kalbinin mi aklının mı
Çok tattım. Çok ölümden döndüm.