• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Bipolar bozukluğu olan bir kızla sevgili olunur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce normal bi ilişki olur mu?
Bipolar bozukluğu olan bir kızla sevgili olunur mu?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • VuR-KaN
    VuR-KaN Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı.

olur çünkü böyle bir hastalık (patolojik) bir durum yok, bipolar ve hemen her psikolojik sorun "hastalık" olarak tanımlanmasının nedeni kişiye "algı" yaratmak.. bu algıyı yarattığında kişi kendini hasta zanneder.. hasta zannettiğinde kendi kendine semptomlar üretir ve ilaca bağımlı hale gelir.. bu kısır döngüden asla kurtulamaz..

izzet güllülün "sen hasta değilsin, olabilir" kitaplarını okumanı tavsiye ederim o kızı kaçırma ve algılarıyla oynanan o kızı yaşamın içine al..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle değil knk ilaç kullanmayınca kendini Allah falan sanıyor

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

knk anlıyorum bu tabi o kadar basit değil komplex bir şey basit düşünen biriysen , okumuyosan zor senin için ama hastalık değil insan ilişkilerinden kaynaklanan bir sorunu var, küçüklük tramvalarının sonucu vesair..

Yorumla

En İyi Cevaplar

• soulrenderr
    soulrenderr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Asla! Keşke ben de bilen birine tecrübesi olan birine senin sormuş olduğun bu soruyu sormuş olsaydım da ve o da bana "Sakın öyle bir hata yapayım deme hayatının hatasını yapmış olursun. Hayattan soğursun da ayrılıktan sonra "keşke başlamasaydım" derken bulursun." deseydi de bipolar birine hiç sevgili olmasaydım.

2
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana bugün iyi davranıyor sonra ortadan kayboluyor günlerce yok vallahi dengem bozuldu bi en yakınım oluyor bi yabancı gibi davranıyor. Bir de sözde ilaç kullanıyormuş düzenli. Vallahi doğru diyosun

Yorumla
    • soulrenderr
      soulrenderr
      1 yıl

Zaten sonunda o senden ayrılacak hem bu ilişki ona da zarar verir en çok da sana yol yakınken bence bu hatadan dön sen ayrılmak istediğinde çok ağlayabilir "seni kendimden çok seviyorum" filan diyebilir ama kanma onu da kendini de kurtar en çok da kendini daha başka şeyler de var ama onları söylemek istemiyorum iyice araştır anlayacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Araştırdım ama bulamadım manipülasyondan mı bahsettin narsist gibi biraz

Yorumla
    • soulrenderr
      soulrenderr
      1 yıl

o da var "bipolar sevgili" diye bir başlık var ekşi sözlükte oradaki yorumları oku anlayacaksın annesini apartmandan atıp *ldüren mi ararsın aldatan mı ararsın kendisini peygamber sanan mı ararsın soyunup gezen mi ararsın her türlü yorum var aldatma yorumu çoğunlukta ve maalesef bunu ben de yaşadım tüm yaşayacağın yıpratıcı muameleler karşısında bu saydığım acı olaylarla da karşılaşabilirsin
      burada "bipolar sevgili" diye aratınca da ne kadar olumsuz yorum var sen de göreceksin en basitinden google'a "bipolar sevgili aldatır mı" yaz kendin gör neyle karşılaşacaksın
      bunlara mani döneminde bir çok şey yetersiz geliyor depresif dönemde tam tersi yine söylüyorum kendini kurtar seni tanımam etmem ne yaşadığımı biliyorum başkasının aynı şeyleri yaşamasını istemem

Yorumla
    • soulrenderr
      soulrenderr
      1 yıl

"bipolar bozukluğu olan sevgiliden kurtulma yolları" diye de bir başlık da var ona da bak
      orada da bir çok yorum göreceksindir

Yorumla
    • soulrenderr
      soulrenderr
      1 yıl

ayrıca bu hastalık genetik yani çocuğunda da çıkma olasılığı var bunu çocuğuna da yapmamalısın bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Okudum kardeşim sağol. Ben bu kızla 2 ay önce tanıştım bana kesinlikle cinsellikten uzak bir hayatı olduğunu asosyal olduğunu çoğunlukla mani yaşamadığını hep depresif modda gezdiğini söyledi. Saflığına temizliğine inandım. İlaçlarını da kullanıyordu sonra birden beni her yerden engelleyip önüne gelen erkeği eklemeye başladı ve onlarla cinsellik konuştuğu yorumlarına denk geldim. Çok tuhafıma gitti anlattıkları yalan mıydı rol yetenekleri nasıl bu kadar fazla oluyor anlamadım vallahi.

Yorumla
    • soulrenderr
      soulrenderr
      1 yıl

bak sen de aldatılmışsın daha yolun başında bir de onlara göre onların yaptıklarının hepsi doğru dediğim gibi bir şeyi düşünüyorlar ve buna kendilerini ikna ediyorlar bırak ne hali varsa görsün onun kurtarıcısı olamazsın kendinden tiksinir duruma gelmemek için acilen ayrıl kafan rahat etsin defalarca geri dönmek isteyecektir ama yine aynı şeyler olacak başkalarıyla cinsellik konuşabilir genelde bunu mani döneminde yapıyorlar diye biliyordum demek ki tamamen böylelermiş kardeşim şiddetle uzak durmanı tavsiye ediyorum yoksa yalnızken çok gözyaşı dökersin kendinden iğrenirsin onlar iyi rol yaparlar iyi manipüle ederler insanı doğrudur ilaçlarını ne kadar düzenli kullansa da bu hastalık ölene kadar onların peşini bırakmayacak yani hep böyle biriyle ömür geçmez bu hastalık yüzünden onlara kızamıyorsun da ellerinde değil diye düşünüyorsun ama göz göre göre de kendini ateşe atamazsın dediğim gibi onların kurtarıcısı biz değiliz kardeşim zaten onlar için de ilişkiler yüzünden hep sıkıntı çeker ayrıca bunların intihar riski de var sana çok bağlanabilir seni çok sevebilir ama senden aynı zamanda nefret de edebilir zaten bu yüzden aldatabilir sana çok bağlanmadan ayrılsan iyi olur senin için yoksa uğraşır durursun ya aldatmalarına iğrençliklerine göz yumacak kendinden iğrenecek duruma geleceksin ya da ayrılıp oturup kalkmasını bilen çocuklarına annelik edebilen hayatına yoldaş olacak birini bulup kafan rahat edecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dediğin gibi yaptım kardeşim, o utangaç çekingen kız ıssız adam moduna geçip ben kimseye bağlı kalamıyorum arkadaş kalalım ayağına yattı. Başka erkeklerle cinsellik konuşan kızla işim olmaz dedim şimdi arkamdan yobaz bağnaz gibi şeyler saydırıp duruyor kendisi çok kültürlü modern görüşlü ben namus takıntılıymışım. Tam arızalar gerçekten dediklerinin her bir kelimesi doğru Allah kimsenin başına vermesin sıkıntılı ziyan insanlar.

Yorumla
    • soulrenderr
      soulrenderr
      1 yıl

Amin kardeşim bir de böyle hoşuna gitmedikleri bir şey oldu mu hemen öfkelenirler böyle hakaret ederler ya şuna bak kendi yaptığı hataya, iğrençliğe tepki gösterdin diye sen suçlu oluyorsun aynısı benim de başıma geldi aman deyim uzak dur iyi yapmışsın geri dönecektir ama kesinlikle kabul etme tehdit etse bile intiharla bile tehdit etse kesinlikle kabul etme kendin için uzak dur kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sağol kardeşim çok doğru diyorsun iyi ki sana rastladım

Yorumla
    • soulrenderr
      soulrenderr
      1 yıl

sen de sağ ol kardeşim Allaha emanet ol

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bence normal bir ilişki yürümez. Bipolar teşhisi olan biriyle sevgili olan bir arkadaşım vardı. Aşırı neşeli olduğu dönemlerde çok mutlu ve deli dolu davranıyor ve karşısındakine çok değerli hissettiriyordu. Ama depresif dönemlerde hayatı zindan ediyordu. Bu iniş çıkışlardan arkadaşımın da ruh sağlığı alt üst oldu.

1
    5 Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

neden öyle olduğuna dair bir fikrin var mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@VuR-KaN biyolojik fizyolojik psikolojik sebepleri beni ilgilendirmiyor sonuçta bunlar normal değil karşısındakini de bozuyorlar ha illa sevgili bulmak istiyorlarsa birbirleriyle olup karşılıklı delirsinler sağlıklı insanları oyuncak etmesinler

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

sağlıklı insanlar onları o hale getiriyo zaten , mesela sen sağlıklı toksik biri olsan hassas birinin psikolojisini çok rahat bozarsın.. ama sen yaşamına devam edersin si.. klemezsin.. sağlıklı insanların çoğu net "kötüdür" o yüzden sağlıklıdırlar.. bipolarlar temelde hassas ve iyi insanlardır. kötü insan kendisine zarar vermez, verdirtmez.. son söz kötüler çok yaşar.. okuman lazım ama özeti hassas insanların kötü insanlar tarafından kötü duruma getirilmesidir psikloojik sorunlar.. yani suç kişinin kendinde değildir.. sen birine zarar ver mesela bunu gizlersin, ortaya çıkarmaya çalışsa kabul etmezsin.. bu şekilde psikolojin hep sağlıklıdır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@VuR-KaN katılıyorum kötü insanlar tarafından o hale geldiklerine ama bu sonucu değiştirmiyor. Onlara hassas empati yeteneği yüksek fazla duyarlı diyorsun ya bu insanlar aynı zamanda dürtüsel hareket ediyor. Bir bipolar için 2 yıl uğraştım beraber üstesinden geleceğiz dedim doktora birlikte gittik parası yoktu çalışamıyordu destek oldum kendimi hep ikinci plana attım. O bana neyin var diye bile sormadı ben onun rüyalarını dinleyip çözümlemeye travmalarını iyileştirmeye çalıştım. Sonuç ne oldu çıplak bir kıza inanıp onca emeği çöpe attı. Dün gece sensiz yaşayamam diyen adam sabah bana mesaj atıp başka birini buldum diyip her yerden engelledi yerin dibine girdim hala kabullenmekte zorlanıyorum. Bir sabah mesaj atıp geri döndüm pişmanım demesini bekliyorum hala. Nasıl inanayım ben bunların özünde iyi insanlar olduğuna?

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

bilemem onların içlerinde de vardır tabi, bir tane antipsikotik alan görmüştüm adam diyo ki "bunlar zehir ama içiyorum" canımsın ne olduğunu bile bile tıpkı uyuşturucu kullananlar gibi içiyo yani adam gamsız. öyleyse haklısın yani bişiy diyemem.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

2

Cevap

• Tanısan-seversin
    Tanısan-seversin Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Olunmaz

0
    0 Yorumla
  • eğlenbenimle
    eğlenbenimle Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz

0
    0 Yorumla
  • hibetüş
    hibetüş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 97%
    1 yıl

Olunmaz

0
    0 Yorumla
  • banu_yıldız
    banu_yıldız Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bipolar ne

0
    1 Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

öyle bişiy yok.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Olmaz tabiki ya

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kendimden biliyorum, aynı rahatsızlık bende de var.

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

ma. ll seni bipolarsın diye hasta zannettiriyolar böyle ömür boyu ilaç kullanırsın sonrada akıl hastanesi tamam devam knk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tehlikeli mi diyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sana kemik atan oldumu g zekalı omurgasız g vat

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet tehlikeli

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

Çok yaşa o... çç aww seni akıl hastanesine kapatıp elektrik versinler tam layıkını bulmuşun...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O derece değil benimki o çocuğu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kendi işine bak d fol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben atlattım o çocuğu anası k haneye mal olmuş insan bilip bilmeden konuşma y raağımı yersin

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

hahahha * . kk akıl hastası seni neyi atlattın bipolarsın işte tanı konmuş o ölünceye kada o tanılar tıp kayıtlarında kalcak. ne evlenebilirsin , ne bebeğin olur hiç bişey, sevgilin bile öğrencek seni terk etcek sen tam bir ma. lsın ve bide iğrenç kötüsün.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu yazılarından sonra anlaşılıyor kimin hasta oldugu bana tanı koyulmadı babam ananı sksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen hasta değilsin de kim napsın seni yüzüne bakan olmaz be

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bipolar bozukluğu olan bir kızla sevgili olunur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bipolar birisiyle sevgili olunur mu? 10 cevap verildi
Bipolar bozukluğu olan biri ile sevgili olunur mu? 4 cevap verildi
Sizce bipolar bozukluğu olan bir kızla sevgili olunur mu ilişki yürür mü? 6 cevap verildi
Bipolar hastası bir kız ile sevgili olur musunuz? 21 cevap verildi
Bipolar bozukluğu olan sevgiliyle ilişki yürür mü? 81 cevap verildi
Bipolar bozukluğu olan biriyle sevgili olur musunuz? 72 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medya 5 litrelik su şişesiyle sınava giren genci konuşuyor! Siz de çok su içiyor musunuz?
  • Dikkatli biri misin?
  • Sevmek mi, gitmek mi?
  • Geçmeyen ağrınız var mı?
  • Zaman herşeyin ilacı mıdır?
  • Ne dinliyosun şu an?
  • Gücünden emin misin?
  • Uyandiginizda karsinizda biri olsaydi ne yapardiniz?
  • Oyunlar da En sinir bozucu olan durumlar nedir size göre 😅?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨