Kişilik & Karakter 23 gü Şu an kimler ne yapıyor? Flankes1 Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 #flankes Şu an kimler ne yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. şu an kendime kahve yaptım müzik dinleyerek KS de soru cevaplıyorum vakit geçiyor işte 🙋 Sizede afiyet olsun 🤗 iyi geceler dilerim 1 2 Yorumla Flankes1 21 gü Teşekkür ederim iyi geceler 🙃 Yorumla r_engarenkyollar 21 gü 🙏🙏🙏🌺🙋 Yorumla
Princessax Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şu an kendime kahve yapıyorum. Kahve makinem kahveyi fincana doldururken ben de burada yorum yazıyorum.🙃 1 0 Yorumla
m Carvel Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sigara içip müzik dinliyorum :) 1 0 Yorumla
wouldliketobeLulu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 784 cevap paylaştı. Şey sigarası değil mi o şeyyy 🥲Koltuğa attım kendimi ne huzurla oturabiliyorum ne yatağa gidebiliyorum çünkü tembellique 🥹😂 1 4 Yorumla Flankes1 23 gü Tembellik kötü bir şey Yorumla wouldliketobeLulu 23 gü Yoo bence güzel Yorumla Flankes1 23 gü Bence de güzel ama ben yapıyorum siz yapmayın 🤦🏻♂️ Yorumla wouldliketobeLulu 23 gü Off yarından itibaren yapamam zaten 🥹 tembellikle geçen 6 ayın sonuna geldim 🥹🥹🥹😩 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 62% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaşıkla o çerezi yemek, denencekler listesine eklendi 😃 2 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 432 cevap paylaştı. Şunu hep kaşıkla yerim benim gibisini görmek güzel 😄 Yattım yeni 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Uykumun gelmesini istediğim için papatya çayı içiyorum, uyumak istiyorum lakin gelmiyor şu uyku 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yaprak dökümü izlemece 2 5 Yorumla cumartesiseveriz 23 gü Nehir Hanım vefat etmiş 😭 Yorumla Flankes1 23 gü O dizi halen devam ediyor mu Yorumla Suvenir 23 gü Hiç eskimeyen dizilerden, bilmem kaçıncı kez tekrar izleyişim. @cumartesiseveriz Nehir Hanım'ın ölümüne de ayrı üzüldüm ya Yorumla cumartesiseveriz 23 gü @Suvenir Ben de üzüldüm 😔 Bak Cevriye’ye hâlâ yaşıyor Nehir Hanım ondan daha gençti. Yorumla Suvenir 23 gü Valla ya sorma Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karanlıkta oturuyorum 1 6 Yorumla Flankes1 23 gü Korkmuyor musun 😱 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 23 gü Korkuyorum ama karanlıktan değil. Yorumla Flankes1 23 gü Kimden peki Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 23 gü Azrailden Yorumla Flankes1 23 gü Hee o zaman korkma o vaktinden önce gelmez Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 23 gü 😂😂😂 Yorumla
nazlıyldz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 21 gü Kaşıkla onun tadı çıkmıyor elinle yemen lazım 1 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 22 gü Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı. Uzanmışım KS takılıyorum 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Soslu misiri kaşıkla yiyor dkdkkdkd yeni uyandım 1 0 Yorumla
Rojinn35 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 22 gü Valla yatcam şimdii 1 3 Yorumla Flankes1 22 gü Erken değil mi Yorumla Rojinn35 22 gü Erkende bugün biraz yoruldum yaa 😅 Yorumla Flankes1 22 gü Peki bakalım Yorumla
serelin Takip Et Xper 4 Yaş: 19 22 gü Oturmuşjm kendime anatomi çalışıyorum 1 1 Yorumla Flankes1 22 gü Kendine mi 😂 iyi bakalım Yorumla
1kahveyihakettim Takip Et Xper 3 Yaş: 38 23 gü Mısırı kaşıkla yeme fikri çık aklımdan 1 1 Yorumla Flankes1 23 gü Çık çık çık Yorumla
Naminam Takip Et Xper 2 Yaş: 18 23 gü Oha onu kaşıkla mı yiyonnn😱😱😱😱😱 1 1 Yorumla Flankes1 23 gü Görsel bana ait değil Yorumla
Jübitter Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 23 gü Kaşıkla mı🤣 1 1 Yorumla Flankes1 23 gü Neyle istersen 😂 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Oturuyorum 1 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ihlamur yapıyorum.. 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı. soru cevap yapıyorum 1 0 Yorumla
s MadamLila Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 23 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Soru cevaplıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 23 gü Soru cevap, evin güzelmiss 1 14 Yorumla Cevap sahibi 23 gü Evlenebiliriz Yorumla Flankes1 23 gü Sırf ev güzel diye mi Yorumla Cevap sahibi 23 gü İce tea de seviyorum Yorumla Flankes1 23 gü 😂 bunu daha önce niye demedin 😂 hemen tabiki Yorumla Cevap sahibi 23 gü Geleyim mi? Yorumla Flankes1 23 gü Nereye 🙄 Yorumla Cevap sahibi 23 gü Sana eve? Yorumla Flankes1 23 gü 😂 hızlı koşan at çabuk yorulur 🤦🏻♂️😂 Yorumla Cevap sahibi 23 gü Her şey hazır bi ben gelince tamamlanıyor Yorumla Flankes1 23 gü Hee sonra Leyla ağzına sı…. Sın 😂 Yorumla Cevap sahibi 23 gü O kim Yorumla Flankes1 23 gü O benim henüz olmayan aşkım. Yorumla Cevap sahibi 23 gü İyi o zmn mutlulukar Yorumla Flankes1 23 gü Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Selinaorselin Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 99% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Taktım kulaklığı müziğimi dinliyorum. ✨🙌🏻 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
şu an kendime kahve yaptım müzik dinleyerek KS de soru cevaplıyorum vakit geçiyor işte 🙋 Sizede afiyet olsun 🤗 iyi geceler dilerim
Teşekkür ederim iyi geceler 🙃
🙏🙏🙏🌺🙋
Şu an kendime kahve yapıyorum. Kahve makinem kahveyi fincana doldururken ben de burada yorum yazıyorum.🙃
Sigara içip müzik dinliyorum :)
Şey sigarası değil mi o şeyyy 🥲
Koltuğa attım kendimi ne huzurla oturabiliyorum ne yatağa gidebiliyorum çünkü tembellique 🥹😂
Tembellik kötü bir şey
Yoo bence güzel
Bence de güzel ama ben yapıyorum siz yapmayın 🤦🏻♂️
Off yarından itibaren yapamam zaten 🥹 tembellikle geçen 6 ayın sonuna geldim 🥹🥹🥹😩
Kaşıkla o çerezi yemek, denencekler listesine eklendi 😃
Şunu hep kaşıkla yerim benim gibisini görmek güzel 😄 Yattım yeni
Uykumun gelmesini istediğim için papatya çayı içiyorum, uyumak istiyorum lakin gelmiyor şu uyku
Yaprak dökümü izlemece
Nehir Hanım vefat etmiş 😭
O dizi halen devam ediyor mu
Hiç eskimeyen dizilerden, bilmem kaçıncı kez tekrar izleyişim. @cumartesiseveriz Nehir Hanım'ın ölümüne de ayrı üzüldüm ya
@Suvenir Ben de üzüldüm 😔 Bak Cevriye’ye hâlâ yaşıyor Nehir Hanım ondan daha gençti.
Valla ya sorma
Karanlıkta oturuyorum
Korkmuyor musun 😱
Korkuyorum ama karanlıktan değil.
Kimden peki
Azrailden
Hee o zaman korkma o vaktinden önce gelmez
😂😂😂
Oha direk karaciğer yağlanması 🤣
Kaşıkla onun tadı çıkmıyor elinle yemen lazım
Uzanmışım KS takılıyorum
Soslu misiri kaşıkla yiyor dkdkkdkd yeni uyandım