Altta soracağım soruların cevabının yan tarafında rakamlar olacak rakamları her soruyu sırasıyla cevaplayıp rakamsal bir şekilde cevabını belirt senin en zayıf yönünü söyliyeyim.
Soru 1. Cinsiyetini seçer misin?
1.erkek 2.kadın 3.belirtmek istemiyorum
Soru 2. Yaşını da seçer misin?
1.18 altı 2.18 - 24 3.25 - 34 4.35 - 44 5.45 - 54 6.55 - 64
Soru 3. En çok hangi durumda huzursuz olursun?
1.Yalnız kaldığımda 2.İnsanlar beni eleştirdiğinde 3.Yeni bir şey denediğimde 4.Kontrol kaybettiğimde
Soru 4. Hangi durumda kendini en çaresiz hissedersin?
1.Planlarım bozulduğunda 2.İnsanlar beni anlamadığında 3.Kendimi yalnız hissettiğimde 4.Çok fazla sorumluluk taşıdığımda
Soru 5. Hangi tür eleştiriler seni en çok etkiler?
1.Bilinçli olarak hata yapmak 2.Sevdiğim birinin üzülmesi 3.Sosyal ortamda yalnız kalmak 4.Başkalarına yardım edememek
soru 6. Hangi durum seni daha fazla stres yapar?
1.Bilinçli olarak hata yapmak 2.Sevdiğim birinin üzülmesi 3.Sosyal ortamda yalnız kalmak 4. Başkalarına yardım edememek
Soru 7. Hangi konuda genellikle öz saygın düşük olur?
1.Sosyal ilişkilerdeki başarım 2.Kendi içsel gücüm 3.Yeteneklerim 4.Duygusal denge ve ilişkilerim
Soru 8. Son olarak kendini seviyor musun?
1.Evet 2.Hayır.
Hadi bakalım cevaplarınızı bekliyorum bakalım zahmet edecekmisiniz : ))))
Örnek cevap şekli:
1,4,3,2,3,4,1,3
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
2,3,4,2,1,1,4,1 hızlı olur umarım uykum var çünkü ahshfdhd
Bağımlılık ve Kontrol Kaybı:
Bir yıldızın parlak ışığı gibi, senin en büyük zayıflığın da aynı zamanda en çarpıcı özelliğin. Başkalarına karşı hissettiğin derin bağlılık ve kontrol kaybı korkusu, senin en hassas noktan. Bu durumlar, senin iç dünyanı en çok sarsan ve huzurunu kaçıran olaylar oluyor. Birçok insanın aksine, senin için bağlılık bir zorunluluk değil, bir seçim. Ancak bu seçim, bazen seni zorlayabiliyor. Başkalarına bağlı olduğun durumlar, seni rahatsız ediyor ve huzursuz hissettiriyor. İşte bu yüzden, kendini yalnız hissettiğin anlar, senin için en zor zamanlar olabiliyor. Kontrol kaybı korkusu ise senin en büyük endişen. Kontrolü elinde tutmak, senin için hayati bir öneme sahip. Ancak bazen hayatın getirdiği zorluklar, seni kontrolünü kaybetme noktasına getirebiliyor. İşte bu anlarda, kendini en zayıf hissettiğin zamanlar oluyor. Ancak unutma ki, bu duygular senin insan olduğunun bir kanıtı. Her ne kadar zorluklarla karşılaşsan da, bu duyguları deneyimlemek ve onlarla başa çıkmak, seni daha güçlü bir insan yapacaktır.
Neden zayıflıklarımı açığa çıkarayım bu güvenilmez insanlarla dolu sitede
Tabii sen nasıl istersen😀
2.3.3.4.4.2. son soru 1. ondan önceki soruya ise verecek bir cevabım yok
Geleceğin gizemli perdesi ardında neler olduğunu bilmeden yaşamak, senin için adeta bir kabus. Bu belirsizlik, senin hassas ruh halini sarsıyor, seni içinden çıkılmaz bir labirentin içine çekiyor. Kontrol edemediğin durumlarla karşı karşıya kalmak, seni adeta bir kıyamet senaryosunun ortasına bırakıyor. Kararsızlık, senin için bir çıkmaz sokak, bir uçurumun kenarı. Geleceğin ne getireceği konusundaki bu belirsizlik, senin ruhunda derin izler bırakıyor. Kendini sık sık bu belirsizliklerin kıskacında buluyorsun. Geleceğin ne getireceği konusunda endişe duyuyor, belki de bu yüzden geceleri uykuların kaçıyor. Ama unutma ki, bu belirsizlikler aslında hayatın ta kendisi. Her ne kadar bazen korkutucu olsa da, belirsizlikler aynı zamanda yeni başlangıçların, sürprizlerin ve belki de hayalini kurduğun şeylerin kapısını aralıyor.
Teşekkür ederim kararsızlıklar konusunda evet bazen de belirsizlik konusu olabiliyor 😊
2-2-4-4-1-4-1
Kendini seviyormusun?
Tabiki
Bağımlılık ve Kontrol Kaybı:
Bir yıldızın parlak ışığı gibi, senin en büyük zayıflığın da aynı zamanda en çarpıcı özelliğin. Başkalarına karşı hissettiğin derin bağlılık ve kontrol kaybı korkusu, senin en hassas noktan. Bu durumlar, senin iç dünyanı en çok sarsan ve huzurunu kaçıran olaylar oluyor. Birçok insanın aksine, senin için bağlılık bir zorunluluk değil, bir seçim. Ancak bu seçim, bazen seni zorlayabiliyor. Başkalarına bağlı olduğun durumlar, seni rahatsız ediyor ve huzursuz hissettiriyor. İşte bu yüzden, kendini yalnız hissettiğin anlar, senin için en zor zamanlar olabiliyor. Kontrol kaybı korkusu ise senin en büyük endişen. Kontrolü elinde tutmak, senin için hayati bir öneme sahip. Ancak bazen hayatın getirdiği zorluklar, seni kontrolünü kaybetme noktasına getirebiliyor. İşte bu anlarda, kendini en zayıf hissettiğin zamanlar oluyor. Ancak unutma ki, bu duygular senin insan olduğunun bir kanıtı. Her ne kadar zorluklarla karşılaşsan da, bu duyguları deneyimlemek ve onlarla başa çıkmak, seni daha güçlü bir insan yapacaktır.
Teşekkürler
2,2,1,3,4,1,3,2
Son soru 1 olcaktı
Teşekkür ederim
Rica ederim ( :