Koca Dünya da onca kalabalık içinde sanki tekmisim gibi.
İyi geceler ❣️
Koca Dünya da onca kalabalık içinde sanki tekmisim gibi.
İyi geceler ❣️
Evde efkarlanıp kafayı bulmak istediğinizde, size eşlik edebilecek bütün arkadaşlarınızı gözden geçirdiğinizde konuşmadan sessizce, sadece yanınızda olarak size eşlik edebilecek, sizi gerçekten anlayabilecek birinin olmadığını fark edip daha da efkarlanmak. kısacası sessizliği paylaşamamak. Galiba böyle hissediyorum
Cevap
63Cevap
sürekli yalnızım maalesef.. ama alıştım ben artık sevgisizliğe
Ben seviyorum ♥️
Teşekkür ederim ablam bende seni seviyorum <3 🤲
Canımsın ♥️
Evet oluyor bazen.. Öyle zamanlarda meleklerime sarılıyorum sıkı sıkı işte o zaman diyorum yalnız olan ben değilim başkaları.. 😊
Olmaz mı.. bazen ansızın gelir ruhuma çöker bu duygu..
Eskiden olurdu. Artık olmuyor. Okadar çaresiz hissetmemek için öğrenmeye devam ediyorum. Çünkü cidden yalnız değiliz. Bak sen varsın, bak ben varım. Bana bir derdini anlatsan, anlamak için elimden geleni yaparım. Ve muhakkak benimde derdimi paylaşabileceğim insanlar vardır (var yani), yok sayıp arabeske bağlamaya gerek yok.
insanlarda bu duygu oldukça normaldir ve zaman zaman herkesin hissettiği bir şeydir. Eğer yalnızlıkla baş etmekte zorlanıyorsanız, bunu konuşmak ya da ilgi alanlarınızla meşgul olmak iyi bir çözüm olabilir. Sana nasıl yardımcı olabilirim?
Kendimi yalnız hissettiğim anlar oluyor elbet. Ama o an bir ezan sesi duyuyorum; Rabbimin her zaman yanımda olduğunu hatırlıyorum. Sonra annem sesleniyor, "Yemek hazır!" diyor. İşte o an anlıyorum, aslında yalnız değilim. Rabbim var, sevdiklerim var. Allah büyüktür; bu teselli yetiyor.
iyi geceler🎀💘hissettigim oluyo sonra diyorum ki niye böyle hissediyorsun her basın derde girdigi zaman böyle hissediyorsun sen güçlüsün herşeyi halledersin yalnız degilsin dostlarin var diyerek kendimi teselli ediyorum hayat devam ediyoo çökmek için çok citiriiim💅🏻
"Kendinizi yalnız hissetmediğiniz zamanlar oluyor mu" şeklinde sorsaydın olmuyor derdim sdfgs
Aslında herkes yanlz dir kesinlikle bı gün anlarsın
Oluyor iyi ki internet icad edildi, ne hortlatmışım ama hala cevaplar geliyor ahahaha😆
Yaklaştım ama yine de tam bilemedin 😆
En çok hissettiğim duygu bu her ne kadar bazen kalabalığa boğuluyor gibi olsam da hiç bir zaman kendimi tam hissetmedim yalnızlık da benim tercihim bazen de zorunluluk
27 senelik ömrümde 20 senedir kimsenin görmediği kadar yalnızım arada ölümü kovalıyorumda oda benden kaçıyor neyse. https://music. youtube. com/watch? v=queBWT_e10o&si=EDqgv7VtsOaLPzSo
Her zaman öyle hissediyorum. İşin kötüsü beni anlayan hiç kimse de yok. Herkesin derdi hatalarımı aramak.
Oluyor o yalnızlığı seviyorum.
Oltalar denizde ben sandalyede elimde kahve ya da bira öyle dalıp gidiyorum yalnızlığıma
Kalabalık içinde yalnızlık çekmiyorsa bir insan sıkıntı yoktur, çünkü en kötüsü kalabalık içinde kendini yalnız hissetmektir...
(ic ceken emoji ) olmaz mi güzellik bazen zaman duruyo gibi milyonlarca insan etrafinda ama seni hic gormuyor duymuyor gibi oluyor
Aslında çok kalabalık bir aileyiz. Ruhen yanlızım
Ahh keşke hissetsem 😂😂 ne zaman sessizlik istesem ya annem arar, ya ablam , ya kardeşim
Evet oluyor hatta geçenlerde beraberinde öyle bir çaresizlik de getirdi ki canımdan can gitti
Çok kez oluyor. Bu seferde kendimi dinliyorum eyvah eyvah kur kur kur kafamda fena 🥺
Bu his bende yok ama olursa direkt pastahaneden sütlaç alıyorum geçiyor hemen 🤣🤣
Kalabalıklar içinde yalnızlık…
Bazen çok kıymetli ama bazen can yakıcı oluyor abla.
Kalabalık bi şehrin içindeyim etrafım dolu ama çok yalnızım…
-Rope
Allah yardimcin olsun
He ya sonra diyolar yalnız değilsin yanındayız e hani ben göremiyorum sizi yanımda?
Sevgilim olsa onlara ihtiyacım kalmaz da hadii neysee sallla.
Ben seviyorum yalnızlığı ama tabi insan bazen dertleşicek onu anlıcak birini arıyor 🫠
Uzun zamandır öyle kalabalığın içerisinde ruh gibi dolaşıyoruz
Hem de çok ook intihar fikirleri boşa yaşamıştım
Oldu oluyor hep yalnızlık ben doğarken bile yanlızdım hayatta tümden yanlızım
Üzülme ne olur
Uyu dinlen
Çoğu zaman oluyo bu his
Kalabalık yalnızlık 🥲
Günaydın 🌸 zaman zaman oluyor
Evet. Özellikle çocuklarım yanimda olmadığında.
Toplu hissettiğim zaman var mı ki?
Zaten yalnızım.
Oluyor, olmaz mı hiç?
Her allahın günü böyle
Yalnızım zaten kaç senedir
Oluyor sonra diyorum amannn boş ver
Her zaman hissediyorum iyi geceler
Ben hep yanlızım hissetmiyorum bile artık
Evet arada değil her zaman
Bazen oluyor evet
Yok öyle hissetmiyorum
Çogu zaman bunu hissediyorum