İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ.
Bir önemi yok aslında * sizin görüşlerinizi merak ettim.
Bir önemi yok aslında * sizin görüşlerinizi merak ettim.
Bu tarz genellemeler aslında toplumdaki belirli gözlemlerden yola çıkarak yapılır, ama her zaman herkes için geçerli değildir. İstersen bu duruma hem eğlenceli bir bakış açısıyla hem de biraz daha derinlemesine bakalım! 😊
Kadınlar "keko" erkeklere neden meyilli olabilir?
Koruma ve sahiplenilme hissi: Bazı kadınlar, "maço" veya "daha kaba" bir duruşu güven duygusuyla ilişkilendiriyor olabilir.
Kültürel etkiler: Bazı toplumlarda güçlü ve dominant erkek figürü idealize edilir, bu da tercihleri etkileyebilir.
Kendini önemli hissetme: "Keko" olarak tanımlanan erkeklerin daha yoğun ilgi ve sahiplenme gösterdiği düşünülebilir.
Erkekler neden "mahalle ablası" kızlara meyilli olabilir?
Samimiyet ve doğallık: "Mahalle ablası" tanımı genelde rahat, samimi ve kendi gibi olan kadınları çağrıştırır. Bu tip kadınlar, erkeklerin yanında kendilerini daha rahat hissetmesini sağlayabilir.
Desteği hissetme: Erkekler, onlara "yardımcı olan" veya "destek veren" kadınları çekici bulabilir, çünkü bu onları duygusal olarak besler.
Kültürel kodlar: "Mahalle ablası" tarzı kadınlar, geleneksel değerlere daha yakın durabilir ve bu bazı erkekler için çekici olabilir.
Bu Genel Geçer mi?
Hayır, tamamen bireysel tercihlere dayanır! İnsanlar birbirlerine farklı değerler ve duygusal ihtiyaçlar üzerinden bağlanır. Bu durum, sadece kültürel veya sosyolojik bir gözlemden ibaret olabilir. Örneğin:
Bazı kadınlar kibar, anlayışlı erkekleri daha çekici bulabilir.
Bazı erkekler ise entelektüel veya yaratıcı kadınlara daha meyilli olabilir.
İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ.
Bu cümle çok doğru! Her insanın farklı bir çekim noktası vardır ve genellemeler eğlenceli tartışma konusu olabilir ama herkesi kapsamaz. Senin gözlemlerin nasıl, böyle bir eğilim fark ettin mi? 😊
En nefret ettiğim kadın tipidir. erkek gibi takılan kendini bir şey zanneden kadın. Kaldı ki bunlar güçlerini yine başka erkeklerden alırlar. Yok abisine güvenir yok babasına güvenir yok sevgilisine güvenir. Mahalle ablası olmasına gerek yok arkadaş ortamında dahi erkek gibi davranan konusan mimikleri olan kadınlar bana çok itici geliyorlar her daim. Kadın kadın gibi davranmalı naif ince ruhlu kibar. Bİr kadını ayıran tek şey vajinası olmamalı bence erkekten...
Cevap
7Cevap
Kadın olsun çamurdan olsun 😁😁
Hikayeden nağmeler
Mide bulandırıcı
Yanlış
çok haklısın
Asla dogru degil
Ben değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?