- 24 gü
Tabiki bu arada ben düşmanımı gördüm 8inci defa hatırladığım kadarıyla ve böyle durumu yaşamıştık ve annem hatırlıyorum abim telefonu getirecekti bence o ara bayramdı evet öyleydi kameralı konuşturacaktı Allah'tan annem istemedi zaten o aileyi hiç sevmezdik sonra rüyada gördüm abim getiriyor telefonu yine düşmanım yarı çıplak sonra arkasını dönmüş annem de yine çaktırmadan konuşuyor sesini de duyuyorum sanki bir sebepten aramış utanmaz olay olduktan sonra bayramda da aramıştı abim çaktırmadan konuştu yanımdaydı abim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)24 gü
Bazı dönemlerde ben de duygusal oluyorum. Duygusallaşmanın birçok nedeni olabiliyor. Bu durum tamamen normaldir ve herkesin hayatında zaman zaman yaşadığı bir deneyimdir. Sürekli stres altında olmak veya yeterince dinlenmemek duygusal hassasiyeti artırabilir. Bazı fiziksel rahatsızlıklar (örneğin, baş ağrısı, uykusuzluk) da duygusal durumu etkileyebilir. Eski bir hatıra, duygu yüklü bir film veya müzik parçası gibi bazı tetikleyiciler duygusal tepkilere neden olabilir. Bazı insanlar mevsimsel değişikliklere bağlı olarak daha duygusal olabilirler (örneğin, kış depresyonu).
00 Yorumla
- 24 gü
Evet maalesef 🥹 mantıklı davranmayı secen ben bi bakıyorum duygu havuzunda boğulma raddesindeyim. Her anın gelip geçici olduğunu kendime bin defa hatirlatip kendi kendime ne gerek var kızım böyle duygusalliga yapma gözünü seveyim diyorum😄 Açıyorum bi şarkı yapıyorum bi kahve tamamdır
00 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)24 gü
İnsan yaş aldıkça duygusallaşıyor... Eskiden dedesi ölse bile ağlamayan ben şimdi bir dizi sahnesinde bile ağlıyorum bazen...
Ama 6 Şubat Felaketlerinde yaşanan o çaresizliği ekranlardan seyretmek kadar hiç bir şey beni yoğun şekilde ağlatmadı... Milletçe bir çaresizliğin içinde tüm dünyanın yardımına ve desteğine muhtaç hale düşmek... Enkaz altında, çaresizce "canlı yayın" yapıp yardım çığlıkları atan sayısız vatandaşları görüp bir şey yapamamak kanına dokunuyor insanın😔00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- 24 gü
Oluyor öyle gelgitlerle dolu dönemlerim..
00 Yorumla - 24 gü
Hiç tarzım değil depresyona spor süper gelir.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. 00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Hayatı dolu dolu yasamanın dönemi olmaz kafana eseni yapmak daha mantıklı hele birde kafana göre bir cevren varsa her dönem benim dönemim dır
00 Yorumla- 24 gü
3 gün sürdü benim geçti
Sen neden duygusallaştın?🤔02 Yorumla- Soran24 gü
Ara ara olur işte
- 24 gü
Oluyor evet
- 23 gü
Benimde ara ara öyle oluyor neden bilmiyorum ama fark etmeden atlatiyorum
00 Yorumla - 24 gü
Geldiği gibi gidiyor.. Ekstra bir çaba göstermiyorum ki isteyerek defedeceğimiz bir şey değil..
00 Yorumla Eskiden yaşardım senin gibi zamanla törpülendim hayat da seni törpüler
00 Yorumla- 24 gü
yani her ay değilse bile duygusallaşabiliyoruz :D 😝 🙈🌹🍫
00 Yorumla - 24 gü
Elbette insan o an aşırı tepkiler verebilir gadası
Öylesi anda film izlemek güzel olur
00 Yorumla - 24 gü
Spor yap çok düşünme…
00 Yorumla u
24 güeskiden olurdu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 686 cevap paylaştı. Bu dünyalık icin duygusal olmuyorum
Öbür dünya ic8n olabiliyorum
00 YorumlaOluyor öyle dönemler. Yaşa duygunu, ağla, bağır… Ne hissediyorsan onu yaşa…
00 Yorumla- 24 gü
Ben horon açıyorum oynuyorum
01 Yorumla- Soran24 gü
Bu saatte olmaz 😄
kulaklıkla müzik dinlemek
01 Yorumla- Soran24 gü
yaptım azcık
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olabilir öyle şeyler.
00 Yorumla- 24 gü
Evet hemde çok uyumak yürümek
00 Yorumla Evet genelde ağlamadan rahatlayamam
00 Yorumla- 24 gü
çok nadir olsa da evet
00 Yorumla - 24 gü
İllaki herkes duygusallasiyordur
00 Yorumla Dönemsel bizdede var herhalde mevsimsel oluyor
00 Yorumlaregl doneminde cok duygusallasiyorum
00 Yorumla- 24 gü
Herkeste olur Yürüyüş yapmak
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 612 cevap paylaştı. Diziye başla ben duygusallaşmıyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 21,8b cevap paylaştı. Ben her zaman duygusalım
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)24 gü
Hepimze olyor dönem dönem
00 Yorumla - 24 gü
Evet çok
11 Yorumla Ask acısı felan mi çekiyorsunuz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. he aynn knk
00 Yorumla- 24 gü
Bazı dönemler olsa iyi…
00 Yorumla - 24 gü
Ben hep duygusalim
00 Yorumla - 24 gü
Spor yap