Uyanıkken zaten rüyalar gören bir insanım daha doğrusu görenlerdenimde
Bunun kötü tarafı neredeyse hiç uyurken rüya görmüyorum uyanıkken güzel oluyor ama kabus görünce o berbat fakat uzun yıllardır böyle şeyler olduğu için alıştım. En güzel taradı ne görüyorsan hatırlamak tarif etmek. Yeteneğim blraz daha olaydı resimlerini çizerdim.
Şöyle özetleyim bir çok insan uyanıkken rüyalar görür.
Gözünü anlık uyumadan kapatınca başlayan rüyalar ama uyumuyorsun fakat kontrolü yine senin elinde olmuyor.
O an ne çıkarsa izliyor hissediyor bazen kabusa denk gelince uyurken korku telaş kalp sıkıntısı terleme, nefes daralması hepsini eğer gözünü açmayıp izlemeye devam ediyor edersen yaşıyorsun.
Zaten nasıl uyurken uyanıyorsan bu anlarda daha fazla dayanamıyor gözünü açıyorsun ki orada kabusa neden olan şey veya sahneler senin orada olduğunu biliyor ve görüyor inatla izlersen giderek sana yakınlaşıyor işte bu anlarda o duygular çıkıyor ortaya mecburen gözünü açıyorsun.
Ha bir başka güzelliği adeta nasıl tarif edeyim teletubbiler şirinler ormanı gibi harika ortamlar huzur veren asla gözünü açmak istemeyeceğin rüyalara denk gelirsen de gözün kapalı sırıtıyor gülümsüyor o yerden gelmek istemiyorsun.
Çok tatlı çok sevimli şeyler oluyor cennet gibi şeyler rengarenk cıvıl cıvıl minicik çocuk yapıyor seni.
Böyle rüyalarda var
Bunun dışında genelde anlamsız imgeler Nesneler abuk subuk dönen değişen dönüşen şeyler filan daha sıklıkta
Hatta dur anlık kapatayım umarım kabusa denk gelmem tarif edeyim ne gördüğümü.
Öğkk kabus muydu bilmiyorum ama daha fazla izlemek istemedim
Gözümü kapatınca bir vana gördüm yere sabit direksiyon misali büyük birisi çeviriyordu.
Uç tarafı bana dönük önce su fışkırdı sonra yeşilimsi kanalizasyon benzeri atık su Sonra bir başka dönen bir şey yerden yükseliyordu ama izlemedim gerisini açtım gözümü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Loş bir ortam ve peluş battaniyem yeterli oluyor
huzur sadece
Görmek istediğim rüyaların olmasını ama biz seçmiyoruz rüyaları işte.
Bunu bende çok istiyorum bu yüzden kendimk eğitmek istiyorum ama nasil onu bilmiyorum 😭
Uyanıkken zaten rüyalar gören bir insanım daha doğrusu görenlerdenimde
Bunun kötü tarafı neredeyse hiç uyurken rüya görmüyorum uyanıkken güzel oluyor ama kabus görünce o berbat fakat uzun yıllardır böyle şeyler olduğu için alıştım. En güzel taradı ne görüyorsan hatırlamak tarif etmek. Yeteneğim blraz daha olaydı resimlerini çizerdim.
Uyanikken nasil oluyor?
Şöyle özetleyim bir çok insan uyanıkken rüyalar görür.
Gözünü anlık uyumadan kapatınca başlayan rüyalar ama uyumuyorsun fakat kontrolü yine senin elinde olmuyor.
O an ne çıkarsa izliyor hissediyor bazen kabusa denk gelince uyurken korku telaş kalp sıkıntısı terleme, nefes daralması hepsini eğer gözünü açmayıp izlemeye devam ediyor edersen yaşıyorsun.
Zaten nasıl uyurken uyanıyorsan bu anlarda daha fazla dayanamıyor gözünü açıyorsun ki orada kabusa neden olan şey veya sahneler senin orada olduğunu biliyor ve görüyor inatla izlersen giderek sana yakınlaşıyor işte bu anlarda o duygular çıkıyor ortaya mecburen gözünü açıyorsun.
Ha bir başka güzelliği adeta nasıl tarif edeyim teletubbiler şirinler ormanı gibi harika ortamlar huzur veren asla gözünü açmak istemeyeceğin rüyalara denk gelirsen de gözün kapalı sırıtıyor gülümsüyor o yerden gelmek istemiyorsun.
Çok tatlı çok sevimli şeyler oluyor cennet gibi şeyler rengarenk cıvıl cıvıl minicik çocuk yapıyor seni.
Böyle rüyalarda var
Bunun dışında genelde anlamsız imgeler Nesneler abuk subuk dönen değişen dönüşen şeyler filan daha sıklıkta
Hatta dur anlık kapatayım umarım kabusa denk gelmem tarif edeyim ne gördüğümü.
Öğkk kabus muydu bilmiyorum ama daha fazla izlemek istemedim
Gözümü kapatınca bir vana gördüm yere sabit direksiyon misali büyük birisi çeviriyordu.
Uç tarafı bana dönük önce su fışkırdı sonra yeşilimsi kanalizasyon benzeri atık su
Sonra bir başka dönen bir şey yerden yükseliyordu ama izlemedim gerisini açtım gözümü.
Her defasında da aynısını göremezsin nadir olur bu başka başka rüyalar başlar.
Bir şeye ihtiyaç duymuyorum o anlarda.. Bir an önce yatağa girme iradesi yüklensin yeter..
Spor sonrası uykuyu seviyorum
Kafamin rahat olmasi
Güzel bir uyku çekmeye.