Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kesinliği yok ne yazık ki
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- 24 gü
Olabilir yani her çok aktif olan biri ihanete meyillidir diye bir kural yoktur
10 Yorumla - 24 gü
Sosyal medyanın kime faydası var? Kimseye
10 Yorumla u
24 gügüven böyle ölçülmezdir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sosyal medyada sürekli aktif olan birine güvenmek, karmaşık bir konudur ve kesin bir cevap vermek zordur. Çünkü güven, sadece bir kişinin online varlığına değil, birçok farklı faktöre bağlıdır. Ancak, güven konusunda dikkatli olmalı ve sadece online etkileşimlere dayanarak karar vermemelisiniz.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olmaz tabi ben şahsen güvenmem 🤣🤣 bir kişi var uyuyorum aktif sabah namazına kalkıyorum aktif tekrar uyuyorum yine aktif ne zaman baksam aktif🤣🤣🤣 en son içimden düş almıyor yemek yemiyor ve tuvalete de gitmiyor galba 🤣🤣
12 Yorumla- 24 gü
😂😂😂😂😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hep aktif oldugunu nerden bilecek peki hep aktif görmesi icin kendisininde hep aktif olmasi gerekmiyormu? Hadi bakalim burdan yak :D
17 Yorumla- 24 gü
Yazdığında hemen dönmesi 😃
- 24 gü
Gece yarısı bile mi 😏
- 24 gü
Ne yaparsan güven olmaz okey mı ne izlediği de belli değildir şimdi 😏
- 24 gü
O yüzden sus 😏
- 23 gü
Yani bende bu aralar aşırı aktifim tatil olduğumdan sürekli evdeyim, video izliyorum, tiktokta filan video paylaşıyorum ama vakit geçirmek için tamamen. Bence duruma göre bakılıp kişilik analizi yapılmalı bunun için zaman gerek.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Artık teknoloji her birimizin hemen elinin altında. Genellikle çoğu kimse zaten aktif olarak kullanıyor. Öyleyse bu güven konusunda nasıl bir ölçüt olabilir ki? Güven davranışlarla şekillenir zaten.
10 Yorumla- 25 gü
Güveni , sosyal medyada geçirilen zaman ile ölçen insanların beyin hücrelerini merak ediyorum.
10 Yorumla - 23 gü
Sürekli fotoğraf reels atıyorsa takip ettiği kişinin yrısıda kadınsa hayır
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok aktifse depresif bir dönemde olabilir ya da bağımlı güvenle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Sanmıyorum ama ön yargıda yapmamak lazım nerelerde nasıl takılıyor bakmak lazım
10 Yorumla- 24 gü
Nasıl kullandığına göre değişir.
Beni ihmal etmediği sürece.
Sorun yok benim adıma.10 Yorumla Demekki arkadaşı yok ki orada aktif ne yapsın garibim
10 Yorumla- 24 gü
Güvenmek değil de olmasın öyle ya. Ben neredeyse buralarda hiç yokum. Aynısından istiyom. 🤣
10 Yorumla - 25 gü
Boş beleştir zeka seviyesi de düşüktür Allah uzak tutsun benden işim olmaz
10 Yorumla - 25 gü
Olmaz.. Listeleri hep doludur onların.. Odağı sürekli dağılır, suyu soğutur..
10 Yorumla - 24 gü
Bence gizli işler çevirmiyor demektir gadası 🙃
10 Yorumla Olur neden olmasin ama ben artik kullanmiyorum bos geliyor bir çoğu bana
14 Yorumla- 25 gü
Yaş geçtikçe öyle geliyor
- 25 gü
Bence nasıl kullandığına bağlı ama yine de güven olmaz
- 25 gü
@TaylorDurdenn evet sanırım bu yüzden anlamsızlasti
- 25 gü
Sen 26 yaşında mısın
- 24 gü
fındıkçı degilse olur 😀
15 Yorumla- 24 gü
Kız kuru yemiş yersin beleşe 😂🤣