Eşimle boşanma aşamasındayiz bana şiddet uyguladı ve madde kullandığınız öğrendiğim için evliliğime son veriyorum ama içim sıkılıyor kendimi boşlukta hissediyorum neden böyle oluyor ne yapsam geçer?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. bana şiddet uyguladı ve madde kullandığınız öğrendiğim.. bilmen gereken bir gerçek ve için de bulunduğun bu acı gerçek ne kadar zordur dimi. bir zaman lar sevip te güvendiğin insanın sana bunları yapması :( kendinden emin hür ve kesin kararlar alman bu doğru olan dır. ki sen de şu an onu yapıyor sun ki bu hayata geleçegine ve sana daha fasla zarar vermesin diye bu nok tayı koymak. bitmeli. çok zor bir karar evet ama doğru olan da bu. bitmeli
013 Yorumla
Soran1 yılBen bitmesin diye evliliğim kurtulsun diye çok şey yaptım ama narsist karakterli bi adamlada daha fazla yaşayamam 🥺 hiç acımadan dövüyordu adım cinsiyetim ve kim olduğumu hatirlamadan 🥺 ama ben esiydim ya
Soran1 yılKurduğum yuvanın yikilmasini hiç istemezdim bu benim için çok zor ama mecbur bırakıldım bana zorla anlaşmalı boşanma dilekçesi imzalatmaya kalktilar imzalamadim bide benim adıma yazmışlardi bunu alçak ailesi yapmıştı
- 1 yıl
biran önce uzak dur ordan. ve sakın ardına bile bakma verdiğin emek yaptığın iylikler ne varsa bırak kalsın orada. sen bu hayata en ailen için en değerli varlıksın ve kimse seni üzemez sende bunu izin vermeyecek sevdiğin sana değer veren ailinle geri döbnecek kendi yaklarının üstünde durmayı ögrenecek sin. el oğlu muş de geç ve degmezmiş de buraya kadar... kapat bu kitabı ve sakın bir daha sayfalarını bile aç ma
Soran1 yılHaklısınız zaten adam olsa eşine sahip çıkardı kış geldi bana bir kazak almadı yazın evlenmiştik 7 ay oldu
Soran1 yılBenim hakkım onlara helal değil
Soran1 yılAilemin yanına geldim zaten annem dağ gibi arkamda duruyor iyi ki annem varmış onları tanıdığım güne lanet olsun, beni kaybettiklerine çok pişman olacaklar inşallah pişmanlıklarinda boğulsunlar
- 1 yıl
( Ailemin yanına geldim zaten annem dağ gibi arkamda duruyor iyi ki annem varmış ) işte bu kimse sahipsiz değil bunu sakın unutma seni seven ve ardın da duran bir ailen var ve kimseye ihtiyacın yok. hayatına kaldığın yerden devam edecek benim için koça bir hata deyip hayatına devam edeceksin arkadaşım.. tebrik ediyorum seni cesaretin için koca yüregin aklı başın da davranışın için. aferim sana
Soran1 yılAbi ben onlarla cebellesecem diye güzel olan tüm huylarım değişiyordu narsist karakterlilerdi ne yapsam memnun değillerdi canımı çıkarıp versem bahane bulurlardi
Soran1 yılBeni çok yordu 7 ay ömrümden 7 yılımı aldı
En İyi Cevaplar
1 yılMerhaba geçmiş olsun üzücü bir durum elbette konuşmak anlatmak dertleşmek danışmak istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buyrun gelin konuşalım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
1 yılbu zamanla geçer. normal bi alışkanlıktan kurtuluyorsun
060 Yorumla
Soran1 yıl7 aylik evliydik
- 1 yıl
ask evliliği miydi
Soran1 yılEvet ama madde kullandığını bilmiyordum bilsem evlenmezdim
- 1 yıl
zamanla eskisi gibi olursun. ayrılınca boşluk oluyor illa. hamile misin
Soran1 yılİnşallah her şey geçer kurtulurum Allah korumuş çok şükür hamile falan değilim öyle birinin genini tasicak bir çocuk olmasın ya
- 1 yıl
vazgeçme boşanmaktan. avukatin var mı
Soran1 yılAvukat tuttum evet
- 1 yıl
kardesim avukat yardımcı olurdum
Soran1 yılBiz tuttuk bile zaten 3 4 günümüz kaldı çünkü onlar pazartesi günü davayı açtılar
- 1 yıl
Hayırlısı. aile evine dönmek de zor olmuştur
Soran1 yılBiliyor musun Hiç çıkmamışim gibi
Soran1 yılSanki hiç bu evden telli duvaklı çıkmamışim gibi hiç evlenmemisim gibi hissediyorum çünkü evli olduğumu hissetmiyordum evliyken bile yalnızdım
- 1 yıl
7 ay evinde kalmadin galiba
- 1 yıl
neden evlendin o zaman
Soran1 yılEvimiz ayrıydı ama genelde annesinde zaman geçerdi bende sıkılmıştim artık eşimin beni görmek isteyince görmesinden istemeyince evde varlığımı unutur
Soran1 yılBöyle olacağını bilsem evlenmezdim yanacagini bile bile ateşe atlar mısın? Atlamazsin dimi bende öyle
- 1 yıl
Evlenirken içinden geliyor muydo evlenmek demek istemiştim
Soran1 yılBiraz evet biraz hayır
- 1 yıl
hayırlisi buymuş l. inşallah birdaki evliliğin iyi olur
- 1 yıl
başına bela olacak bir tip mi
Soran1 yılEvet bela bir tip çıktı ama şu an uzaklaştırma kararı var diye bir şey yapamıyor
- 1 yıl
Nerde yaşıyorsun
Soran1 yılŞırnak Cizre
- 1 yıl
orada soğuktur şimdi
Soran1 yılHayır cok soğuk değil hava çok güzel
- 1 yıl
Askerliği orada yaptım ya bazı geceler çok soğuk oluyor
Soran1 yılÇok nadir oluyor ama Cizre o derece soğuk değil
- 1 yıl
dağlar soğuk ama
Soran1 yılBen dağlarda yaşamıyorum dağlarda işim yok merkezdeyim ben🤗
- 1 yıl
Sirnakli misin aslen
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
o zaman çok guzelsindir
Soran1 yılŞırnak kızları öyle mi biliniyor
Soran1 yılYa bide bunlar türk Kürt ayrımı yapıyordu
- 1 yıl
Sirnaklilar hep guxeldir
- 1 yıl
halen daha oyle ayrım yapan mallar var mı
Soran1 yılTüm Şırnaklilar adına teşekkür ederim
- 1 yıl
boyun uzun mu
- 1 yıl
sirnakli tanıdıklarm var
Soran1 yılEvet ayrım yapmıyoruz diyorlardı ama düğünden sonra sürekli türk Kürt diye ayırıyorlardi sonrada sen üstüne alinma diyorlardi
Soran1 yılYok ya ben minyonum
- 1 yıl
o nereliydi
- 1 yıl
gormek isterdim seni merak ettim
Soran1 yılO Ankaraliydi
- 1 yıl
ankaralidan kimseye hayır gelmez
- 1 yıl
seni merak ettim gorme şansım var mı
Soran1 yılHayır maalesef göremezsin
Soran1 yılAnkaralınin kendine de Hayri yoktu olsa madde kullanmazdi yuvasını yikmazdi
- 1 yıl
peki
- 1 yıl
aynen öyle
Soran1 yılÖyle işte ya her erkek adam olamaz bu belki erkekti ama adam değildi
- 1 yıl
erkeği kadını yok Allah herkeste onemli
Soran1 yılTabiki de öyle ama ben onu demiyorum adamlıktan bahsediyorum çünkü adam olan karısına bunu yapmaz
- 1 yıl
Yapmaz tabi
Soran1 yılBenim gibi birini kaybettiler diye pişmanlığın en büyüğünü yasicaklar
Soran1 yılAma her şey için çok geç oldu
- 1 yıl
ne hali varsa gorsunler boş ver
Soran1 yılAbi hak etseydim ettim derdim ben yaptım ben ettim derdim ama iğne ucu kadar suçum günahım yok
- 1 yıl
senin suçun yok o Allah'ından bulsun
Soran1 yılBulacak inşallah ben Allah'ın adaletine güveniyorum inanıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umarım mutlu olursun pişmanlığı yok mu yoksa aynı devam mı ediyor
023 Yorumla
Soran1 yılUzaklaştırma kararı çıktı darp raporu aldım pişman olduğunuda sanmıyorum
Soran1 yılYok çok şükür çocuk yok 7 aylık evliydik
Soran1 yılAilesi çocuk yap belki düzelir dedi kabul etmedim o çocuğun günahına giremem şu an iki kişiyiz 3 kişi olamayız dedim o sorumluluğu kaldırabileceğine inancım olsa olurdu ama inanmadım guvenmedim
Soran1 yılÇocuk olduktan sonra beni oraya mecbur bırakıp oraya bağlicaklardi
Soran1 yılBeni nelere mecbur bıraktılar bilemezsin ama daha fazla dayanamadim bu saatten sonra devam edemem beni ne zaman dövecek diye bekleyemem ki
Soran1 yılEvet
Soran1 yılAilem mi?
Soran1 yılMağdur olduğumu biliyorlar zaten yanlış bir şey yapamayacağımi da bildikleri için arkamda duruyorlar
Soran1 yılHerkes benim başıma gelene şaşırıyor başka kimse değilde onun mu başına geldi falan diyorlar çünkü hak etmediğim şeyleri yaşadım
Soran1 yılHak etmediğim şeyleri yaşadığım için çok üzgünüm Allah'ın huzuruna cikamasinlar inşallah
Soran1 yılUmdum var orada kimse yoktu yaşananlara kimse şahit olmadı ama Allah yukarıda görüyordu
Soran1 yılÇok şükür en azından nefes alabiliyorum bian ölecem sandım 🥺 o kadar çok dua ediyordum ki ya beni öldürsün o açıdan kurtuliyim ya da biri gelsin kurtarsın diye 🥺
1 yılBu süreçte böyle sıkıntılar yaşayacaksın ama kendinden eminsen ayakta durabilirsen güçlü olacaksın
025 Yorumla
Soran1 yılÖlümle burun buruna geldim benim o evden cenazem çıkacak sandım 🥺 o anlar hiç geçmicek sandım 🥺
- 1 yıl
Anlıyorum inan seni hele ki fedakarlıklar dan sonra bu duruma gelince insan yıkılıyor
Soran1 yılÇok fedakarlıklar yaptım onun için ama gördüm ki hiçbirini hak etmedi 🥺 daha 7 aylık evliydik bizi bitirdi
- 1 yıl
Birde 7 aylık yok artık yaa çok mu severek evlendiniz
Soran1 yılEvet severek evlendik ama böyle karaktersiz olduğunu bilmiyordum ailesi herşeyi benden saklamış herşeye kılıf uydurmuslar
- 1 yıl
Hımmm anladım çok kötü durumda kalmışsın ki sen nerde yasıyorsun
Soran1 yılBen Şırnaklıyim Ankara 'ya gelin gitmiştim
- 1 yıl
Anladım Ankara birde şimdi geri mi gideceksin
Soran1 yılBir hafta oldu ailemin yanına geldim bana zorla anlaşmalı boşanma dilekçesi imzalatmaya kalktilar bide benim adıma yazmışlardi
- 1 yıl
Yuh yaa öyle boşan ne olacak
- 1 yıl
Kurtulda
Soran1 yılBide Ailesi bunu yaptı asla affetmiyorum onları Allah'ın huzuruna cikamasinlar inşallah benim genc kızlık bir hayatım vardı Evlendim 7 ay evli kalabildim herşeye rağmen evliliğimi sürdürmeye çalıştım ama bardağı taşıran damla bana şiddet uygulaması oldu bide ailesinin bana zorla imzalatmaya kalktiklari dilekçe
Soran1 yılBunlar insan dışı varlıklar ya baştan beri rol yapmışlar
Soran1 yılNeden?
Soran1 yılSana mı iyi gelecekmis
- 1 yıl
İkimize de bence
Soran1 yılİstemiyorum sağol kardeşim
- 1 yıl
Yanlış anladın
Soran1 yılYok kardeşim ben anlatmak istediğini anladım
- 1 yıl
Sadece bu değil ki benimde sorunlarım vardı
Soran1 yılSenin ne gibi sorunların var kardeşim
- 1 yıl
Yakın seninkiyle
Soran1 yılHm burdan anlat dinliyim abi
- 1 yıl
Buradan çok zor özel biraz
- 1 yıl
Keşke
Dayan geçecek ondan ayrılmalısın şiddet artar madde bağımlısıysa
06 Yorumla
Soran1 yılEvet düzeleceğine inansam evliliğimi kurtarmak adına bir şans daha verirdim ama beni ölümle burun buruna getirdi ben bir daha kimsenin yüzünü gormicem sandım 🥺 cenazem çıkacak sandım o evden ve bana şiddet uygularken zaman hiç geçmek bilmiyordu canım çok yanıyordu 🥺🥺
Soran1 yılBen artık güvenmiyorum ona beni sevdiğini söylemiş ama böyle sevgi yerin dibine batsın kendi elleriyle yuvamizi yıktı daha 7 aylık evliydik
Soran1 yılHayır o artık benim için bitti ben gençliğimi onun şiddetine feda edemem duzelmicek biliyorum
1 yılArtık yeni bir yola giriyorsun. Yavaştan buna hazırla kendini. Hayat devam ediyor
02 Yorumla
Soran1 yılİnşallah hayat benim için çok güzel planlar kurmuştur çünkü artık birşeyleri güzel yaşamak istiyorum çok bunaldim
- 1 yıl
Umarım öyle olacak
1 yılBaşkalarıyla kafanı dağıt takıl biraz ileriye gitmeden fazla
05 Yorumla
Soran1 yılYok bu bana yakışmaz hayatımda hala o varken ihanet edemem kimseyle konuşmak bile istemiyorum
- 1 yıl
Boşanacaksiniz hayatında değil artık zevkine bak ufaktan dediğim gibi ileri gitmeden
Soran1 yılBosansam bile hala bekarmis gibi kendimi erkeklerden koricam ileri gitmekde nedir boşandım diye namusumu yerde bulmadim
Soran1 yılBoşanmış olsamda hala namusumu korurum bir şerefim haysiyetim var ne bana ne aileme yakışmaz
- 1 yıl
Anladım hayırlısı olsun
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrilinca gecer. Az dur her seyin hemen gecmesini istiyorsunuz ya ne bu acele
12 Yorumla
Soran1 yılBenim yaşadıklarımı sen yaşasaydın şu an hayatta olur muydun acaba ben ölümle burun buruna geldim o yüzden hemen her şey geçsin istiyorum ne yaşadığımı bilmeden yargılama
Cevap sahibi1 yılBekle o zaman gecmiycek ama
Gizli Üye(18-24)1 yılAlışkanlıktan, doğru olanı yapmışsın senn zammana. Bırak duzelecek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yaşadığın süreçle ilgilidir geçer sabırlı ol
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSadece otur geçicek acale etme
05 Yorumla
Soran1 yılDava açmışlar bu hafta cevap vermemiz gerekiyor o davaya
- 1 yıl
Boşan ve önüne bak emin ol evlilik devam ederse hiçbir şey düzelmiyecek
Soran1 yılEvet ben 7 ay evli kaldım ama çok çabaladım narsist bir karaktere sahipti
- 1 yıl
7 ay bile çok arkana bakmadan kaç
Soran1 yılİnşallah bitecek bu kabus, cenazem çıkacak sandım 🥺 çok kötüydü ya canımı alsin ya da biri gelsin beni kurtarsın diye dua ediyordum
- Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılUğraş bul kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSakin ol. Ve kurtullmYa bak
08 Yorumla
Soran1 yılEn azından hayattayım
Cevap sahibi1 yılSinrilendirici seyler soyleme. Sabret. yas kac
Soran1 yıl1 ay sonra falan 25 oluyorum
Cevap sahibi1 yılTamam cok gencsin. Sinirli ya da agresiflestirecek seyler yaoma. Bosan zate kurtulcaksin
Soran1 yılKurtuliyim valla çok isterim
Cevap sahibi1 yılKonusasin varsa me sajdan yazabilirsin
Soran1 yılTeşekkür ederim sağol abi
Cevap sahibi1 yılPeki abla
1 yılAilen destekledimi
04 Yorumla
Soran1 yılMağdur olduğumu biliyorlar zaten yanlış bir şey yapamayacağımi da bildikleri için arkamda duruyorlar
Soran1 yılSonuna kadar arkandayiz destekciniz diyorlar
- 1 yıl
O zaman çok güzel ama bu boşlukta hissetmen aklini karistirmasin ayırdnmi evi
- 1 yıl
Bişey sorcam
Birini bui
01 Yorumla
Soran1 yılKimseyi bulamam bulmakta istemiyorum hala boşanmışda değilim
1 yılBoşverr yenisini bul
10 Yorumla
1 yılAlışırsın
00 Yorumla