İki hafta önce falan çok büyük bir kırılma yaşadım. Kimselere de söylemedim aile içinde huzursuzluk çıkmasın diye 🥲 en son haketti ve ipimi kopardım :)) herkese hakettiğini eninde sonunda veririm
Tutkulu öpçekti arkadaşım ama tutkulu öpmedi ühühüğğğğ diyo ben sadece sevgilimi öperim ne demek yani insan yakın arkadaşını öpücük manyağı yapmaz mı vfbvvbv
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
25 gü
Halıcıoğlu mu yazıyı durakta uğra bı çay içelim kanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalbim yok shsh şaka şaka. Kan pompalayıp işini yapıyor kalbim ve milyarda bir kırılır. İpimde olmuyor.
Hatırlamıyorum, kalbim kırılmıyor artık benim
İki hafta önce falan çok büyük bir kırılma yaşadım. Kimselere de söylemedim aile içinde huzursuzluk çıkmasın diye 🥲 en son haketti ve ipimi kopardım :)) herkese hakettiğini eninde sonunda veririm
Bu ara sanırsın kapı girişinde sürekli şak çat pat
Al içeri al al 😂
Gelmiyor, onda da var bir arsızlık
🤦🏻♂️😂
Tutkulu öpçekti arkadaşım ama tutkulu öpmedi ühühüğğğğ diyo ben sadece sevgilimi öperim ne demek yani insan yakın arkadaşını öpücük manyağı yapmaz mı vfbvvbv
Halıcıoğlu mu yazıyı durakta uğra bı çay içelim kanki
Ne anlamadım 🙄
Dün.. baya hem de
S….. et
Kalbim çok kırılgan, heran kırılabilir... en son cumartesi sabah kırıldı..
Bin metre yükseklikten atmışlar benim kalbi yine de çatlamamis birak kırılmayı
Bir zaman önce çok ağır kırılmıştı, ondan sonra artık ufak tefekleri önemsemiyor.
Hatırlamıyorum. Öf ya. Bütün sordukları sorular benm için milatan önce gibi. KS yi bırakmam gerek
Bugün. Annem birazcık kilo aldım diye bülent ersoy dedi bana. Yanaklarım şişmişse ne yapabilirim :((
olmuştur baya zamnı hatırlamıyorum
Olmayan bişey kırılmaz
Oldu iste hala etkisindeyim
Yakın zamanda.
Bayağı zaman geçti bir 10 gün kadar
Bugün hep de kırık zaten
Hiç onarılmadı ki nalet organ😏hep kırıktı
Her zaman
Unutuyorum hep 😃
4 dk önce
Biraz önce.
Hatırlamıyorum