Kişilik & Karakter Komik misin? Ya da somurtkan misin genelde? hemHarbiHemBarbie34 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru Komik misin? Ya da somurtkan misin genelde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Genelde güler yüzlüyüm, ama ortamına göre değişiyor. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Sen şakrak matrak biriyim gadası 🙃 1 1 Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl Ne güzel yaşlanmazsin kolay kolay ☺️🥰 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Genelde somurtkanım.. Enerji, zeka ve mizah seviyesi benimkine uyuyorsa esprili biri de olabilirim.. 1 1 Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl Ayni ben 😂😂 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Genel ifadem suratsız sogukama kafama göre biriyle olursam kabak çiçeği gibi açılırım. Öyle herkese gulemıyorum 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. hic somurtkan biri degilim gun boyu surekli gulerim 2 0 Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Dışardan soguk ve suratsızımdır ama kafa dengım arkadaşlarımla öyle degılımdır 1 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl kesinlikle ortamın en komik olanı ve makara yapanıyım :D 1 0 Yorumla
divisch Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Komik bir insanım. Etrafımdakileri çoğu zaman güldürürüm. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Genelde neşeli ve komikim :D 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Değişiyor 🤷🏻♂️ 1 2 Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl Ortama göre değişmesi normal Yorumla Flankes1 1 yıl Ee yani her zaman neşeli olamayız 🙃 Yorumla
maratlii Takip Et Xper 5 Yaş: 49 1 yıl Her ikisi bi komik bir huzurlu ayrı telden çalıyorum 😅😅 1 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yarı yarıya ama somurtkan daha çok gibi geliyor 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. eğlenceli bir adamım aslında 1 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı. komigim ama pek mutlu sayilmam 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Somurtkan dururumAma komik olduğumu söylerler 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. sence:) 1 10 Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl Komik 😅 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl :) aferim bildin gençç:) Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl Ne güzel bildim yaşlı 😂 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl Cok iyisin genc :) Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl Sende iyisin! Yaşlı olmana rağmen 😜🤣 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl :)) ehhh yıllar bizi öldürmüyo biz yılları öldürüyoruz :))) git bana çok alışmadan:))))))) Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl Ben alışmam kolay kolay 🤣🤣 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl dedi birileri:) Yorumla hemHarbiHemBarbie34 1 yıl 👀👀 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl :) Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı. Genelde komik ve eğlenceli olduğumu derler 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eğlenceli biriyim 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Komik 1 0 Yorumla
zeki38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 75% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Hüzünlü 1 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. Komigim genelde 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Komik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Genelde güler yüzlüyüm, ama ortamına göre değişiyor.
Sen şakrak matrak biriyim gadası 🙃
Ne güzel yaşlanmazsin kolay kolay ☺️🥰
Genelde somurtkanım.. Enerji, zeka ve mizah seviyesi benimkine uyuyorsa esprili biri de olabilirim..
Ayni ben 😂😂
Genel ifadem suratsız soguk
ama kafama göre biriyle olursam kabak çiçeği gibi açılırım. Öyle herkese gulemıyorum
hic somurtkan biri degilim gun boyu surekli gulerim
Dışardan soguk ve suratsızımdır ama kafa dengım arkadaşlarımla öyle degılımdır
kesinlikle ortamın en komik olanı ve makara yapanıyım :D
Komik bir insanım. Etrafımdakileri çoğu zaman güldürürüm.
Neşeli eğlenmeyi seven bir insanım..
Genelde neşeli ve komikim :D
Değişiyor 🤷🏻♂️
Ortama göre değişmesi normal
Ee yani her zaman neşeli olamayız 🙃
Her ikisi bi komik bir huzurlu ayrı telden çalıyorum 😅😅
Yarı yarıya ama somurtkan daha çok gibi geliyor
Yerine göre değişiyor
eğlenceli bir adamım aslında
komigim ama pek mutlu sayilmam
Somurtkan dururum
Ama komik olduğumu söylerler
sence:)
Komik 😅
:) aferim bildin gençç:)
Ne güzel bildim yaşlı 😂
Cok iyisin genc :)
Sende iyisin! Yaşlı olmana rağmen 😜🤣
:)) ehhh yıllar bizi öldürmüyo biz yılları öldürüyoruz :))) git bana çok alışmadan:)))))))
Ben alışmam kolay kolay 🤣🤣
dedi birileri:)
👀👀
:)
Genelde komik ve eğlenceli olduğumu derler
Eğlenceli esprili biriyim tabi anlayana
Eğlenceli biriyim
komikimdir
Asabi ben
Yerine göre değişir.
Komik
Hüzünlü