O kadar ön yargılı değilim genel olarak zaafım bu yönde. Eminimki sen de güzelsindir. Mesela Samantha Siqueiros diye oyuncu en son izlediğim dizideydi gözleri çok dikkatimi çekti Nina dobrev de aynı şekilde güzel buluyorum. Gizemli ve entrikalı olduğunu düşünüyorum
Kısa boy, doğal ve iri memeler bence kadını çok çekici yapıyor.
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
Yapay olduğu bariz belli olan hiçbir şey tam tatmin etmez. Doğal bir şekle sokulmuş burun veya varla yok arası bir dudağa azıcık yapılan dolgu göze batmaz ama o dudağın maymuna benzemesi itici olur.
Kusursuz güzel kadın profili bana çok yapay geliyor kusurlu olması ilginç bir şekilde ilgimi çekiyor arkadaşlarımın çirkim bulduğu kıza benim dibim düşüyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kadında ve erkekte gözlerinin küçük olması aşırı çekici yapıyor boyu ortalama olsun ve bakımlı olsun Güzellik algım böyle
Küçükten kast edilen çekik gibi mi?
Çekik değil , göz boyutunun küçük olması yani. Aksine çekik sevmem koreli gibi😂
Asyalı tipi bende sevmem. Hafif çekik gözlü olsaydı güzellik alginiza uyuyor olacaktım.
O kadar ön yargılı değilim genel olarak zaafım bu yönde. Eminimki sen de güzelsindir. Mesela Samantha Siqueiros diye oyuncu en son izlediğim dizideydi gözleri çok dikkatimi çekti Nina dobrev de aynı şekilde güzel buluyorum. Gizemli ve entrikalı olduğunu düşünüyorum
İri gözler pörtlek gibi geliyor ama aşırı küçüğü de hoş durmuyor. Orta olan ideal.
Evet bence saç ve gözler güzelliği baya etkiliyor. Mesela ben kendimi kahküllü güzel buluyorum halbuki yüz şeklim yuvarlak alnım pek uzun değil.
Benim perçemlerim var. Herkes kesmeye korkuyor ama bence çok yakışan bir şey.
Kısa boy, doğal ve iri memeler bence kadını çok çekici yapıyor.
Yapay olduğu bariz belli olan hiçbir şey tam tatmin etmez. Doğal bir şekle sokulmuş burun veya varla yok arası bir dudağa azıcık yapılan dolgu göze batmaz ama o dudağın maymuna benzemesi itici olur.
Evet
Bazen kusurlar hoşuma gidiyor, atıyorum memede bir çatlak vs
Bu gerçekten değişik, normalde göze pek hoş gelmez.
Kusursuzluk bana itici geliyor
Tabii. Kusurlar farklılıktır.
Başka ne olabilirr, atıyorum peltek konuşma hoşuma gidiyor
Şive de güzel.
Evet bazen çekici olabiliyor, ya da aşırı salaş giyim
Kalın ses tonu falan da olabilir
Genel olarak bir tık çirkin kadınlar ilgimi çekebiliyor
Kusursuz güzel kadın profili bana çok yapay geliyor kusurlu olması ilginç bir şekilde ilgimi çekiyor arkadaşlarımın çirkim bulduğu kıza benim dibim düşüyo
Genelde tam tersi olur.
Biraz farklı olduğum doğrudur ndkdmd
Bende hep kendimi yırtardım daha küçükken, kusursuz olma çabası. Yorumları görünce şaşırdım.
Kadınlar kendini barbie bebeklerine döndürüyo ya gerek yok aslında, kusurlarınızla güzelsiniz
Teşekkür ederim.
Çok zayıf kadın seviyorum minik göğüsleri olan minik popolu pek değişik değildir belki ama öyle
Sen baya baya minyon seviyorsun, açıklaması bu.
Yani evet cilveli istekli minik bi hatun 😌
Mesela saçlar öne geldiği zaman bana güzel geliyor
@MFBH22 sadece ben böyleyim sanıyordum. Bana da çok cool ve güzel geliyor bu durum.
@Altinbasakk bence iyi durur
Kemerli burun seviyorum doja cat ablamız gibi 😂, fındık burunlu erkek hiç sevmiyorum
Yemek ve ev işlerinde maharetli olup aşırı sadakatli olması müthiş bir şey gibi geliyor bana.
güzellik algım yok
Ya ben kıllı erkekleri aşırı çekici buluyorum:d
Benim için gözlük ve dövme güzel
Sarışın erkek şu an nefret ediyo çoğu insan
Bu konuda değişik değil algılarım
Çekik gözlüler çok hoşuma gidiyor
Kemerli burun seviyorum
Toplu saçlar hoşuma gidiyor
Büyük güzel ayak
Zeka
Balık et
Kemerli burun, küçük dudaklar
Ayak ve avuç içi
Ayak parmakları hizası
Nasl yanı
Herkesin sevmeyecegi hatta duyunca dalga geçeceği güzellik algılarınızdan bahsettim.
Kaburga
Zeki kadınlar
Uykuluykennnnn
Uzun bacaklar