36 yaşında bir erkek ne yapabilir? Majör depresyon ve hayat mücadelesi ile akıp giden yalnız bir ömür nereye kadar gider?

36 yaşındayım. 2 lisans bitirdim 2 de yükseklisans bitirdim ve bu saate kadar para birikimi yapamadım. Anne baba öldü. Miras kalmadı. Şükürler olsun Allah'a. Majör depresyon tedavisi görmeye başladım. Psikiyatrist Fonksera ve risperdal başladı. Yaklaşık 14 senedir yalnızım ve 14 senedir kız arkadaşlarım olmadı. Daha önce (14 sene önce) vardı ayrıldım. İstiyorum ama olmuyor bir türlü kız arkadaşlardan beğendiklerim kabul etmiyor. Evlenmek kaç defa denedim olmadı. Sonum ne olur bilemiyorum. Git gide boşa sarıyor ve yaşıyorum. Bir işte işçi olarak 30.000 TL çalışıyorum. Hayatıma ne zaman birisi girer? Bunalım hayat iş problemleri bitiriyor beni? Ne yapabilirim? Yaş geçti. Her geçen gün yük geliyor. 40 dan sonra hayatı sonlandırmayi da düşünüyorum. Doktora da söyledim. Sizce nereye kadar bu hayat böyle?

36 yaşında bir erkek ne yapabilir? Majör depresyon ve hayat mücadelesi ile akıp giden yalnız bir ömür nereye kadar gider?