Bu ülkeden kaçmak istiyorum, şimdi siz dersiniz oradaki kızlarda seni bekliyor diye
Ulan kafayı yedim iyice gençliğimi yaşayamadım abaza ekrekler yüzünden kızlar o kadar çok egolu ki
Bizim binada bir kız vardı kızım tam 4 sevgilisi olmuştu o kız yurtdışına gitti onu da annesinden duydum oradaki erkekler kıza bakmıyormuş kız o kadar beklemiş bir ekrek bana teklif etsin diye kimse etmeyince o hoşlandığı erkeğe teklif etmiş oğlan kızı dışlamış senin gibi kıza eşek baksın demiş annesinde bize anlatıyordu sinirli sinirli 😂
Ya kendimi öldüreceğim ya da yurtdışına çıkıp hayatımı düzelteceğim bu kızlar boyum kısa diye beni dışlıyor
Ulan boyum 1.76
Kilom 75.5
Kafayı yicem evet çirkinim ama ne yapım bende aşk yaşamak istiyorum TC kızları buarada sürünsünler hepinizin canı cehenneme
Ulan kafayı yedim iyice gençliğimi yaşayamadım abaza ekrekler yüzünden kızlar o kadar çok egolu ki
Bizim binada bir kız vardı kızım tam 4 sevgilisi olmuştu o kız yurtdışına gitti onu da annesinden duydum oradaki erkekler kıza bakmıyormuş kız o kadar beklemiş bir ekrek bana teklif etsin diye kimse etmeyince o hoşlandığı erkeğe teklif etmiş oğlan kızı dışlamış senin gibi kıza eşek baksın demiş annesinde bize anlatıyordu sinirli sinirli 😂
Ya kendimi öldüreceğim ya da yurtdışına çıkıp hayatımı düzelteceğim bu kızlar boyum kısa diye beni dışlıyor
Ulan boyum 1.76
Kilom 75.5
Kafayı yicem evet çirkinim ama ne yapım bende aşk yaşamak istiyorum TC kızları buarada sürünsünler hepinizin canı cehenneme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abartıyosun sanki kanka madem bu kadar egolu kızlar diğerlerinin nasıl sevgilileri var drama queen
Onlar ozgubenli kekolarla cikar sadece
Kekoyla ne alakası var anlamadım?
Kac tane guzel kiz goruyorum yaninda hep keko var benim yanimda olmaliydi o kizlar oysa şu eli yuzu duzgun halimle
Ben egodan bahsettim yanlarında keko olup olmaması beni ilgilendirmiyor
Egolari onlara sökmuyor demekki kekolar ozguvenlidir
ya sanki tc erkekleri cok mutevazi da konusuyorsun ya. kufrettirme tipine simdi
Aqla ben nişanlıyım xper olsun diye anla 😂
😂😂gece gece niye sinirlendiriyorsun o zaman😂😂
var ya daha demin erkek sahisin biri ozelden bana selam verdi, ayip olmasin diye geri selam verdim, sevgilin var mi dedi yok dedim ama yine egoist durmamak icin yanit verdim yoksa ona ne hani, direkt yasadigim yeri sordu bu sefer e artik "sizi ilgilendirmiyor dedim" "hemen ne * tribe giriyorsun" dedi. sorunu hemen bundan sonra gorunce dedim ssssiiittir ordan
sansurledi uygulama "ne s1k1m tribe giriyorsun" dedi
Ya abla anlayın artık şunu erkeklerin %80 ni 17 yaşından sonra bir kıza aşık olmazlar sadece +18 bunun için isterler
yazdigimin onla nalakasi var bro
O adam sana şey için yazmıştır
adamin neden yazdigi umrumda degil ki, ben cevapsiz kalmasin diye yanit verdim, sonra da kufur yedim. bence erkekler daha egolu, direkt egosuna alindi cunku. o anlamda anlattim
Sende egolu ol
yok ya. engeli bastim zaten. oyle olunca iyi insanlari kirdigim olmustu zamaninda, ego gereksiz
Aqla konu dışı ama bir erkek olarak 17 yaşıma kadar çok kötü depresyondayım hiçbir kız bakmamıştı çirkindim kendime bakınca birazda özgüven bir kızla tanıştım ve hayatım değişti şimdi 22 yaşındayız nişanlıyız yani diyorumki evlenmek isteyen herkes aklı başında olduktan sorna evlenir
amac oysa olur zaten zor degil
En kötü şey fakir kız zengin erkekle evlenemez buna hakları yoktur mesela benim babam müteahhit olmuştu baya durumumuz iyiydi kızın babasıda avukat ve zenginlerdi fakir kız olsaydı bakmazdım
yani bakis acin hos degil aski bulman sasirtici
Öyle:)
Kanka o yüzden sevgili yapmıyorum.
İncelsin
TC kızı sağolsun
Ben de incelim 28 yildir flortum bile olmadi opusmedim bile
Etrafta cok tatli kizlar var ama hicbiri bizim flortumuz bile degil cok aci
Az once soru gordum 1.90 adamin bissuru sevgilisi olmus mk hangsisiyle devam edim diye soruyo o c