- Gizli Üye(45 üstü)27 gü
Burdan lisedeki müdür yardımcıma ve istediğim bölüme yerlestirmeyip bilerek farklı bir bölüme yerleştiren ve emeği geçe tüm öğretmen ve öğrencilere güzel bir şekilde sövdükten sonra.
Telafi edemedim hâlâ.
Normalde sıralama şu şekildeydi.
Bilgisayar
Elektirik
Mekanik
Motor
Ahşap
Adamın 8 zayıfı var sorumluluklara giri 4 de düşürüyor ve elektirik bölümüne giriyor
Ben kimya ve biyoloji ortalama olmasına rağmen. ortalama ile geçmeme ragmen mekanikte kaldım. Hadi diyelim bilgisayara geçmedim.
En azında 1 altına geçebilmem gerekiyordu.
O katıksız okul cocuklarına hakkımı helal etmiyorum edeninde a..
Başarılar... Soru icin teşekkür ederim icin rahatladı.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- 29 gü
Hayatı hatta saniyeyi dahi çalmak büyük suçtur eğer çalan kişi o yitip giden kaybolan zamanı geri getirecek verecekse buyursun kabul ama yapamazsa ozaman diyetini de ödemekle mükelleftir
00 Yorumla - 29 gü
Oldu olmaz mi eski patronum sigorta yapmamış simdi emekliydim gitti 9 yilim (bu aralar işle bozdum kafayı kusura bakma)
00 Yorumla - 29 gü
Hayır olmadı buna izin vermem, bir kere geldiğim şu dünyada insanca yaşayıp gitmek istiyorum kimse bunu elimden alamaz.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet benim hayatımı çaldılar uzun süredir sıkıntılı zamanlar geçirdim.. zararları yakında bitecek diye bekliyorum.
00 Yorumla- 29 gü
Hayatımı çalanın hep bişeylerini iki kat kaybettiğini gördüm ve Rabbim haklı olunca ayağıma getirdi ama o gün çalma sırssı bendeydi
00 Yorumla - 29 gü
Oldu. İki yılım depresyonla geçti. Hakkım helal ama içimdeki çocuk çok kırgın hâlâ.
10 Yorumla m
29 güBilmiyorum çalan varsa eğer Allah'a havale ediyorum.
10 Yorumla- 29 gü
Anasının karnından doğmadı benim hayatımı çalacak adam.
00 Yorumla - 29 gü
Tecrübe olarak görür Allah’a daha çok yaklaşır dua ederim. Senin olanındansa Allahın planı her zaman daha doğru ve güzeldir
00 Yorumla Zarar değilde tecrübe olarak bakarsanız zararı gidermiş olursunuz... Geleceğimizi de bunlarla etkilemeyin
00 Yorumla- 29 gü
İlk önce onlardan siyrilarak kendi yoluna bakarak başlamali
11 Yorumla- 29 gü
Merhaba bişey sorabilir miyim sana
- 27 gü
Oldu Allaha havale ediyoruz böyle durumlarda
00 Yorumla Çaldıklarını söke söke geri aldım.
00 Yorumla- 29 gü
Zararını ben ödüyorum.
00 Yorumla - 29 gü
oldu hala zarardayim gideremedim
00 Yorumla - 29 gü
Zararlarini hala ara ara hissederim.
00 Yorumla - 29 gü
Oldu oldu gidermeye çalışıyorum bende
00 Yorumla - 29 gü
Oldu ve gitmedi , arar
00 Yorumla - 29 gü
Unutarak zarardan kurtuldum