m
21 güEvet güvenirim.. Benim gibi biri zor bulunur.. İyi sır tutarım kimseye de kolay kolay arkamı dönmem.. Kimseye kıracak üzecek bir şey yapmam.. Bu yüzden de benim gibi bir arkadaşa her zaman güvenirim..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 594 cevap paylaştı. Ben güvenilecek insanım. Yalansız biri değilim ama asla diğer insanları aldatacak yanıltacak haklarını gasp edecek hareket yapmam. Bana bir sorumluluk bir iş verildiğinde mutlaka onu olması gerektiği gibi yaparım. Emanete çok önem veririm kendimden sakınırım. Başkalarının ne düşüneceğini önceden düşünüp ona göre davranmaya çalışırım. Bu böyle uzar gider daha saymayayım.
00 Yorumla
Güvenirdim, ben gibi arkadaş isterdim açıkçası benim eskiden çok yakın olduğum sonra kavga ettiğim şu an düşman olduğum insanlar bile hala bana güvenir çünkü mail adresleri, şifreleri, kredi kartları vs. bende mevcuttu ve ben kullanmak yerine silmeyi tercih ediyorum. Çok kızgınım ama hala daha gelseler bana yardım isteseler destek de olurum böyle bir insanım.
00 Yorumla
u
21 güEvet güvenirim. İnsanlar en çok anlattıklarının paylaşılmamasından mutlu olurlar. Bana anlatılan sadece o anda ve bende kalır. Dakik biriyim aynı zamanda zamanlamalarımda mağdur etmem çevremdekileri.
34 Yorumla- 21 gü
Öyle biri olduğunu hissettiyorsun 🌸
- 21 gü
Sağol birtanem sende öylesin burada tanıdığım ender kafa dengi hemcinslerimdensin💜
- 21 gü
Benim içinde öyle 💖🧚🏻♀️
- 21 gü
🌺🎀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- 21 gü
İnsan ilişkilerinde güven çok önemli ve öncelikli. Güvenilirlik yürekten gelir. Kendisini överek, ispatlamaya çalışan sözlerle sadece olduğundan daha fazla antipatik ve inandırıcı duruşunu yitirmiş olur merdiven altı birtakım süslü söylemlerle kendilerini reklam etmeyi tercih edenler. O tarz tiplerin tevazu eksikliği olabilir onu anlıyorum fakat inandırıcılıklarını kaybediyorlar bu da onların sorunu tabi, ben çok güvenilirim diyerek güvenilir olunmaz sdfsdfdf 😃
20 Yorumla - 21 gü
Ne kadar ne verdiğim ile alakalı güvenilir biri olduğumu düşünsem de hak ettiğini düşündüğüm herkesin arkasından iş çevirebilir bir yanım da mevcuttur🤣
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendimden başkasına kolay kolay güvenmediğim için, ilk başlar zorlanırdım :D
30 Yorumlau
21 güKendimden başka kimseye güvenmiyorum
40 Yorumlau
21 güKeşke herkes bir ben olabilse ve evet güvinilirim, benim gibi biriyle ölüme kadar giderim.
00 Yorumla- 21 gü
Üfff herkeste güvenilirmiş😂 bu insanların güvenini yıkanlar kimdi uzaylılar mı😂
21 Yorumla- 21 gü
Ahaha 😅
Evet güven yürekten gelir ben içtenlikle herkesle konuşurum yapmacık olup sevilmektense gerçek olup sevilmemeyi tercih ederim adı üstü Allah seni sana benzeyene saklar ona göre hareket ediyorum Elhamdülillah ☺️
10 Yorumla- 20 gü
Kurnaz olduğumun ve hep kendimi koruyacak bir b planımın olduğunu anlamaya çalışırım ve güvenmem. Herkes gider hep ihtimal vardır. Kimseye sır vermeyin veya ilerde anlattığınıza pişman olacağınız linçleneceğiniz koz olarak bulundurabilecekleri hiçbirşeyinizi
En yakınınız dahi olsa :)10 Yorumla - 21 gü
ben olsam benim gibi birini bulsam hayatim boyunca yanindan ayrilmam. mutlaka birsey katar bana. benden bir cikari olmaz. zaman eglenceli gecer. karsi cinsse asik olur. erkekse kanka olur
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Övünmek gibi olmasın ama bir insanın görüp görebileceği en güvenilir insanlardan biri olabilirim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çevremdeki insanlar sırlarını rahatlıkla güvenip paylaşabiliyorsa eğer, ben olsam bende kendime güvenirim.
10 Yorumla- 21 gü
Güvenmemem için hiçbir sebep bulamıyorum kendimde.. Etrafımdaki insanlar o bu kadar güvenirken, benim kendime güvenememem mümkün değil..
10 Yorumla - 21 gü
Evet güvenilir birisiyim sır saklayabilirim verdiğim sözleri tutmaya oldukça özen gösteririm
22 Yorumla- 21 gü
doğru
- 21 gü
🫶🏻
- 20 gü
Çok kırılıp sinirli birisi olsam da güvenirdim.
10 Yorumla - 21 gü
Güvenirim, karşımdakinden de gerçek bir güven vermesini beklerim.
10 Yorumla m
21 gügüvenirim benim gibi birisinden kimseye zarar gelmez
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatımda gördüğüm en güvenilir kişiyim. Beni tanıyan kimseyi de pişman etmedim. Sadece hep kendi çıkarını düşünüp yol alanlar oldu o kadar.
00 Yorumla- 19 gü
gözü kapalı hemde.. asla ve asla kimsnein malında mülkünd egözü olmayan emanet bile verdiğinde asla çekinmeyeceğin biri.
00 Yorumla - 21 gü
Buldu da buluyor.
Gerçi kaybedince daha iyi anlıyor insanoğlu.
Neyi teptiğini.
Sadece geçmiş olsun demekle yetiniyorum.00 Yorumla Samimiyetime sır tutarlığıma vs çok güvenirim. Ama tembel biriyimdir görev adamı olamam o konuda güvenmem
00 Yorumla- 21 gü
Guvenirim ki cevremi cok sansli buluyorum bu konudaa
10 Yorumla - 21 gü
Para , emanet konusunda evet ama ben olsam başarılarını, planlarımı bana anlatmazdım😅
10 Yorumla Gayet güvenilir biriyim bu konuda mütevazı olamam benden zarar gelmez kimseye
00 Yorumla- 20 gü
evet keşke erkek versiyonum olsa ya cıdden ısterım
00 Yorumla - 21 gü
Konudan konuya değişir ama genel olarak güvenilir bulurum kendimi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben güvenirdim ben gibi arkadaş her kula nasip olmaz çünkü
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güvenirim ya, benim gibi avel'i nerede bulacak başka :D
00 Yorumla- 21 gü
Güvenirim hemde sonuna kadar
22 Yorumla- 21 gü
doğru
- 21 gü
😂😂😂 teşekkür ederim ☺️
- 21 gü
Bana güvenmeyende ne bilim
20 Yorumla - 19 gü
Güvenilir karakterim
10 Yorumla - 19 gü
Hayır ama konuya bağlı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. kimsede yoğurdum ekşi demiyor
10 YorumlaHemde çooook güvenirim vallahiii🤭
10 Yorumla- 20 gü
Güvenirim, güvenilir bir insanım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Severim hemde cooook 🤩🥰😍🥰🤩
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Melek olduğum için evet
10 Yorumla- 21 gü
Evet ben bana güveniyorum zaten
10 Yorumla Bana güvenmeyecemde kime güvenecem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkami döner kacarım hemen o derece yani :D
10 Yorumla- 21 gü
Kesinlikle gözü kapalı güvenirim
10 Yorumla her konuda güvenirim,
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Objektif olmak gerekirse güvenirim abla
10 YorumlaGüven'ilirim ama ihanete gelemem
10 Yorumla- 21 gü
Güvenirim sir saklamaktan catlicam artik
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)21 gü
Ne güzel kendinizi belirtiyorsunuz ah şu kadınlar.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben evet, başkası, bilemem :D
10 Yorumla- 21 gü
Güvenirim
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)20 gü
evet. keşke benim gibi birini bulabilsem...
10 Yorumla Benim gibi bir insan bu dünyada nadir derim.
00 Yorumla- 20 gü
Ben tam bir pisliğim. Hiç işim olmaz benimle. :):
00 Yorumla - 21 gü
Güveniyorum tabii ki benim gibi birisine başarılı olacağıma
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayir hdhshs her an her sey yapabilirim 😂
10 Yorumla- 19 gü
Hem de fazlasıyla güvenirim
10 Yorumla - 19 gü
Evt tanışınca anlarsın
10 Yorumla fazlasıyla hem de
10 YorumlaGuvenirim ben hep güvenilir oldum
10 YorumlaTabiki güvenirim
10 Yorumla- 20 gü
Güvenirim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Havada karadaaaaa 🖤
10 Yorumla- 20 gü
Tanımadan bilemem
10 Yorumla - Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi