Ben aslından olaylara karışmıyorum olaylar bana karışıyor gibi oluyor bir an'da içinde buluyorum kendimi.😂

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤
Ben aslından olaylara karışmıyorum olaylar bana karışıyor gibi oluyor bir an'da içinde buluyorum kendimi.😂

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤
Aslına bakarsan ben kaçıyorum olaylar bana karışıyor. Ne zaman baksam bir olayın içine giriyorum. Cidden çekiyor ya beni. Hiç ummadığım kişiler olmadığım zaman da illaki bir şey yapıyorlar. Beni ortaya yem atanlar veya kendini kurtarmak için kullananlar hep beni buluyor. Bilmiyorum bu benim biraz saflığından merhametinden kaynaklanıyor yoksa insanların ikiyüzlülük ve üçkağıtçılığından mı? Neyse bu dünya kimseyi kalmayacak umarım yapanlar bir gün cezalarını çekerler.
Bazen iki dengede kalıyorum ama çoğunlukla bana karışılıyor, son zamanlarda ketum olmaya başladım, kapalı gizemli kutuyum, kimseyle konuşasım gelmiyor, kim ne yaptı niye yaptı ilgilendirmiyor uzak kalıyorum. Herkesten uzaklaşınca nedense insanların bana ilgisi fazla artmaya başladı, her konuda adım geçiyor.
Bir şekilde birbirimize karışıyoruz. Ya olaylar üzerime üzerime gelir ya da ben olayların içine atlarım. Kopamadığımız bir bağa sahibiz. Yine de hayata hareket katan da bu zaten. Diğer türlü sıradanlık içime köstek olurdu.
Cevap
18Cevap
Kimsenin birşeyine karışmıyorum da karıştırmıyorumda böyle kafam raad...😀
Olaylar bize karışıyor maalesef
Ben uslu uslu köşemde otururken olaylar gelir beni bulur gadası
Kendi halime bırakmıyorlar, illa tut bizi mikk diyorlar. Tılsım gibi çekiyorum nerede arıza var. Neyse bu ara radarim temiz
Anaa shwhhs süper 😂🤣
İtiraf ediyorum bazen ben karisiyorum ama bazen de onlar bana karışıyor. Onlar karışmasın ben de karışmam. 😂
Maksat eğlence olsun di mi. 😂😅
Kesinlikle 👏😂
Onlar beni buluyor benim yorulmama gerek kalmıyor
Beni olaylara çeken isimler degişiuor aslında çok basic bir yaşam biçimi çok fazla karışıklık sevmiyorum şartlar geregi ama heyecan aksiyon macera vurdulu kırdılı degişkenli severim bu aralar onu yaşayacak mentalim yok o yüzden sadece sakin finans ve para odaklı birde çevremde pozitif ve komik insanlar tutmak istiyorum hepsi bu ama evet genelde olaylar bana geliyo maalesef 😬
yok valla ben hic karismiyorum ama her türlü olayin icinde buluyorum kendimi
Haha bu ben durduk yere işe düşmek gibi ahahs
yanindan gecerken aslinda hersey senin yüzündenmis gibi 😀
Aa benim miiğğhh ahhahs
Her iki tarafida ben karışıyorum sanki😅 girmek istemiyorum ama bir bakmışım olayın içindeyim
Durup durup bombayı patlatıyorsun diyen oluyor Hayat keşmekeş yokken sıkıcı nabız gerekiyor 😂
Olaylar beni buluyor.. oysaki ben eski ben değilim artık kendi halimdeyim
Aynen, uzak durdukça kendimi olayların içinde buluyorum 😄
Olaylar beni buluyor genelde.
Olaylar bana karışıyor 😂
Olaylar durumu zorluyor
Kimseye karışmıyorum..
Ben dururum. O beni bulur
Biz beladan kaçarız bela bizi kovalar
Mıknatıs gibi çekiyorum olayları, valla bir şey yapmıyorum 😁🤣
Sana kim bukadar çeşitli ol dediki
Çeşitli derken?
Cesaret olcekdi