Kişilik & Karakter Einsteyine göre geceler uyumayan kızlar/ erkekler güzel ve akıllıdır sizce haklı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Hadi yine iyisiniz erkek versiyonu olarak da yaptım. 😂 ( ironi amaçlı sorudur çokta şaapmayın) ahhsBende diyorum niye uyuyamıyorum hay Allah 😂𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤 Güncellemeler1 yıl Einstein olsu aman gece gece yazınca olur böyle şeyler ahhshs Einsteyine göre geceler uyumayan kızlar/ erkekler güzel ve akıllıdır sizce haklı mı? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Moruk saçmalamış 🤦🏻♂️ zira geceleri çalışıp gündüz uyuyorum 🤦🏻♂️ aynaya bakınca senin tipini s. diyorum 😏😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Phahshsh öyle deme 🤣😅 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Geceleri uyumayan kadın işsizdir sabah işi gücü sorumluluğu olan kadın düzenli olur. Hiç Einstein bile söylese bu olmaz 😀 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Soruda erkekte var bu arada 😂 saat kaç oldu ya ahhshd Yorumla ıforyou_06 1 yıl Saat 2 burada uyumak için güzelleşmeyi bekleyenlerin saati doluyor az kaldı Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ne alaka ya 🙄 tamam bende sahur gecelerinde hiç yatmazdım ama bu saçma 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Demek ki yakışıklısın 😂 bu soruyuda ciddiye almayın bee hahshs Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Yakışıklıyım abla okul da tüm kızlar beni kesiyor 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bak işte adam caazz doğru diyomuş 😂 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Evet 😂 Yorumla
SlowShutter Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gördüğün şeyi bile yanlış yazıyorsun. Bu doğru değil bu arada. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İroniiii Yorumla
ahmet20045824 Takip Et Yoda Yaş: 40 1 yıl Alakası yok gece 10 ve 3 arası uyuyan insanlar genelikle sağlıklı olur araştırmalara göre o saatlerde hücreler kendini yeniliyor Muş ve insanlar daha pozitif ve genç kaliyormus 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benim o zaman baya güzel ve akıllı olmam gerekiyor bu durumda.. Umarım haklıdır diyeceğimde aynalar diye bir gerçek var :)) 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. İyi sallamış...😀 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. Kendi çok uyumuş sanırım 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sonsuz uykuda o 😂 Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl 😂😂yaşarkende çok uyumuş olmalı 😂 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hiç güzelleme yapmayın.. Tamamen mallıktan o.. 😄 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ayıp ayıp Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. dun tam da erken uyumustum aglicam 0 0 Yorumla
leyla2100000 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cok guzel soylemis ainstein amca dogrudur😂💕 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yalan mk ben tilsizim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yalan, denendi ve çok da yakışıklı sayılmam🤪 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağlık olsun 😅 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Galiba😅 0 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Haklı 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Haklılık payı vardır 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok ikiside kalmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Moruk saçmalamış 🤦🏻♂️ zira geceleri çalışıp gündüz uyuyorum 🤦🏻♂️ aynaya bakınca senin tipini s. diyorum 😏😂
Phahshsh öyle deme 🤣😅
Geceleri uyumayan kadın işsizdir sabah işi gücü sorumluluğu olan kadın düzenli olur. Hiç Einstein bile söylese bu olmaz 😀
Soruda erkekte var bu arada 😂 saat kaç oldu ya ahhshd
Saat 2 burada uyumak için güzelleşmeyi bekleyenlerin saati doluyor az kaldı
Olabilir
Ne alaka ya 🙄 tamam bende sahur gecelerinde hiç yatmazdım ama bu saçma
Demek ki yakışıklısın 😂 bu soruyuda ciddiye almayın bee hahshs
Yakışıklıyım abla okul da tüm kızlar beni kesiyor 😂
Bak işte adam caazz doğru diyomuş 😂
Evet 😂
Gördüğün şeyi bile yanlış yazıyorsun. Bu doğru değil bu arada.
İroniiii
Alakası yok gece 10 ve 3 arası uyuyan insanlar genelikle sağlıklı olur araştırmalara göre o saatlerde hücreler kendini yeniliyor Muş ve insanlar daha pozitif ve genç kaliyormus
Benim o zaman baya güzel ve akıllı olmam gerekiyor bu durumda.. Umarım haklıdır diyeceğimde aynalar diye bir gerçek var :))
İyi sallamış...😀
Kendi çok uyumuş sanırım 😂
Sonsuz uykuda o 😂
😂😂yaşarkende çok uyumuş olmalı 😂
Hiç güzelleme yapmayın.. Tamamen mallıktan o.. 😄
Ayıp ayıp
dun tam da erken uyumustum aglicam
Cok guzel soylemis ainstein amca dogrudur😂💕
Yalan mk ben tilsizim
Yalan, denendi ve çok da yakışıklı sayılmam🤪
Sağlık olsun 😅
Galiba😅