Kişilik & Karakter Yorgun olduğunuz zamanlarda kafanızı nasıl dağıtıyorsunuz? Alyssiasy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor 😴Sabah 6'da kalkmanın iyi bi fikir olmadığını anlayınca kızlar; Güncellemeler1 yıl Ben de uyumayı seçtim🥱 Yorgun olduğunuz zamanlarda kafanızı nasıl dağıtıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Duş alıp dinlenirken film izliyorum gadası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Spor ile 1 3 Yorumla Alyssiasy 1 yıl Sen hep spor yapıyorsun zaten maşallah😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Spor seviyorum Yorumla Alyssiasy 1 yıl Spor güzeldir Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı. Bazen spor yaparak bazen de müzik dinleyerek bazen de kedilerle oynuyorum 0 0 Yorumla
deniideni Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Uyuyorum, eğer aktif olmam gerekiyorsa bol bol kahve hareket 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Uyku, müzik, film ve yemek 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Duş alıp dinlenirken film izliyorum gadası
Spor ile
Sen hep spor yapıyorsun zaten maşallah😄
Spor seviyorum
Spor güzeldir
Bazen spor yaparak bazen de müzik dinleyerek bazen de kedilerle oynuyorum
Uyuyorum, eğer aktif olmam gerekiyorsa bol bol kahve hareket
Uyku, müzik, film ve yemek 😅
Seninle yaşayalım aşkı