Kişilik & Karakter Bugün mutlu mu mutsuz mu uyandın🥲? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Sabah sabah neye uğradığımı şaşırdım ama olsun sana da günaydın😀 Bugün mutlu mu mutsuz mu uyandın🥲? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bugün musmutlu uyandım yine her zamanki gibi...🥳 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne güzelll Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Günaydın beleş pozitif enerji dağıtıyorsunuz. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Daha mutlu uyanabilirdim ama yine buna da şükür djfhg 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Çok şükrü shdjdj Yorumla Redamancy-4 1 yıl Şükrü özyıldız😍😛 djjdj Yorumla Soran 1 yıl Uuu 😂 Yorumla
OzkannK Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Günaydınlar, başım çok ağrıyor onun harici mutluyum teşekkür ederim. Sen nasılsın 0 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı. Gayet mutlu. Yorucu bi haftanın ardından dinç ve dinlenmiş uyandım. 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Mutsuz ve depresif uyandım. bu ara tansiyonum çıkık durumda. Baş ağrılarım var :( 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bende boyle bir gorsel gorsem beye ugradigimi sasirirdim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Dinlenmiş hissederek uyandım güzeldi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bundanlı istiyorum bende Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Slk slk rüyalar gördüm ama iyi uyandım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Uhaa bende ya Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ben teras katta havuzumun ısıtılması için talimat veriyordum benimle yarışamazsın😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Ahaha😂 bence de yarışamam zaten hiç halim kalmadı jbjh Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😂😂 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hep neden aynısını yapıyorsun 😏 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaparım öyle şeyler Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Fena değildi.. Mutsuz da değildim mutlu da.. 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. Yalnız ve full enerjik uyandım. 0 0 Yorumla
Wonderful1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Depresif ama günün güzelliğini bekliyorum 0 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uykusuz ve mutsuz 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. Ah o dudaklar ah 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne olmus dudaklara kardes Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Bende onu diyorum ne olmuş öyle 😂😂😂 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tombik sey 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Biraz mutsuz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bugün musmutlu uyandım yine her zamanki gibi...🥳
Ne güzelll
Günaydın beleş pozitif enerji dağıtıyorsunuz.
şu fotoğraf şeyini bırak artık😂 açıkçası biraz uykulu uyandım
Daha mutlu uyanabilirdim ama yine buna da şükür djfhg
Çok şükrü shdjdj
Şükrü özyıldız😍😛 djjdj
Uuu 😂
Günaydınlar, başım çok ağrıyor onun harici mutluyum teşekkür ederim. Sen nasılsın
Gayet mutlu. Yorucu bi haftanın ardından dinç ve dinlenmiş uyandım.
Mutsuz ve depresif uyandım. bu ara tansiyonum çıkık durumda. Baş ağrılarım var :(
Bende boyle bir gorsel gorsem beye ugradigimi sasirirdim
Sen güzelsin bence. Niye böyle yapıyorsun resmini
Dinlenmiş hissederek uyandım güzeldi
Bundanlı istiyorum bende
Slk slk rüyalar gördüm ama iyi uyandım
Uhaa bende ya
Ben teras katta havuzumun ısıtılması için talimat veriyordum benimle yarışamazsın😀😀
Ahaha😂 bence de yarışamam zaten hiç halim kalmadı jbjh
😂😂
Hep neden aynısını yapıyorsun 😏
Yaparım öyle şeyler
Fena değildi.. Mutsuz da değildim mutlu da..
Yalnız ve full enerjik uyandım.
Depresif ama günün güzelliğini bekliyorum
Uykusuz ve mutsuz
Ne mutlu ne mutsuz ama biraz pozitif
Mutluyum da mutsuzum da
Normal uyandim ben
Ah o dudaklar ah 😂
Ne olmus dudaklara kardes
Bende onu diyorum ne olmuş öyle 😂😂😂
Normal
Tombik sey
Sıradan klasik