Kişilik & Karakter En son ne zaman bir şeyleri beklediniz? _Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Canlı olur, cansız olur nedir nedir?Beklemek hiç güzel değil Fırının dizinin dibinde kurabiyelerin pismesini beklerken😄🤭 En son ne zaman bir şeyleri beklediniz? Cevapla Dizi Soruları Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. uzun zamandır huzurlu ve mutlu olmayı bekliyorum. 1 0 Yorumla
burdabirben2002 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl açıkçası kendi hedeflerim ve hayat gayem dışarısında pek beklentim yok, oldukça fazla arınmış durumdayım, bu en güzel ve hafif olma durumu bence. 2 1 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Gönlünce olsun 🌸 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. An itibariyle saçımın boyasını bekliyorum yıkamak için 1 5 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Aa ne renk yaptın Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Küllü sarı 😄 dip boya Yorumla _Melioraa_ 1 yıl İyi bari değiştin sandım sarı hoştuu sihhatler olsun 🥰 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Yok burdan dönmem ben artık sarı benim rengim 🥰 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Yeap 😘 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cuma vakti gelse de bir an önce haftalık günahlarımı affettirsem diye bekliyorum:) 1 13 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Susayım da ezanı duy Yorumla LostThrones 1 yıl Sen neyi bekliyorsun? Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Benim beklediklerim senin kadar mühim değil pişti bitti :)) Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Senin beklediklerin kadar🤭 Yorumla LostThrones 1 yıl Kumar mı oynuyorsun bu mübarek günde? Yorumla LostThrones 1 yıl Abdestim varken hiç de yanlış anlamamıştım, üstüne basmasaydın:) Teşekkür ederim:) Yorumla _Melioraa_ 1 yıl La havle 😄 Yorumla LostThrones 1 yıl Pişti deyince 😅 Parasına oynamıyorsan sorun yok 😅 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Pişti nasıl oynanır onu bile bilmem ya🤭Kurabiye yapmıştım ondan bahsettim 😄 Yorumla LostThrones 1 yıl Öyle desene, göz hakkım var şimdi de, aç aç kurabiyeden bahsetmesen iyiydi 😅 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Helal et artık ne diyim🤭 Yorumla LostThrones 1 yıl Helal olsun 😅 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Teşekkürler:)) Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Valla beklerken tozlandım, hayatım beklemekle geçmiş.. 1 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl bi beklentim yok ama gün icinde senin dedigin gibi bekledigimiz seyler var 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Canlı cansız hiçbir şeyi beklemiyorum artık.Beklentisiz hayat çok daha güzel. 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok uzun zaman oldu 1 0 Yorumla
Bromantic Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Beklemeyi bırakalı uzun yıllar oldu 15 yıl falan 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Huzuru 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
uzun zamandır huzurlu ve mutlu olmayı bekliyorum.
açıkçası kendi hedeflerim ve hayat gayem dışarısında pek beklentim yok, oldukça fazla arınmış durumdayım, bu en güzel ve hafif olma durumu bence.
Gönlünce olsun 🌸
An itibariyle saçımın boyasını bekliyorum yıkamak için
Aa ne renk yaptın
Küllü sarı 😄 dip boya
İyi bari değiştin sandım sarı hoştuu sihhatler olsun 🥰
Yok burdan dönmem ben artık sarı benim rengim 🥰
Yeap 😘
Cuma vakti gelse de bir an önce haftalık günahlarımı affettirsem diye bekliyorum:)
Susayım da ezanı duy
Sen neyi bekliyorsun?
Benim beklediklerim senin kadar mühim değil pişti bitti :))
Senin beklediklerin kadar🤭
Kumar mı oynuyorsun bu mübarek günde?
Abdestim varken hiç de yanlış anlamamıştım, üstüne basmasaydın:) Teşekkür ederim:)
La havle 😄
Pişti deyince 😅 Parasına oynamıyorsan sorun yok 😅
Pişti nasıl oynanır onu bile bilmem ya🤭
Kurabiye yapmıştım ondan bahsettim 😄
Öyle desene, göz hakkım var şimdi de, aç aç kurabiyeden bahsetmesen iyiydi 😅
Helal et artık ne diyim🤭
Helal olsun 😅
Teşekkürler:))
Valla beklerken tozlandım, hayatım beklemekle geçmiş..
bi beklentim yok ama gün icinde senin dedigin gibi bekledigimiz seyler var
Canlı cansız hiçbir şeyi beklemiyorum artık.
Beklentisiz hayat çok daha güzel.
Çok uzun zaman oldu
Beklemeyi bırakalı uzun yıllar oldu 15 yıl falan
Huzuru
Birkaç gün önce.