İbadet ediyorum namaz kılıyorum ama nefsime hakim olamıyorum çok seksting yapıyorum yapmadan duramıyorum arada paralı görüşme yapıyorum sonra oturuyorum düşünüyorum pişman oluyorum biraz zaman geçiyor yine aynı halt devam ediyor
Çok güzel aylardayız bu güzel rahmetten uzak kalıyorum ibadetin Allah’a yakınlığın huzurunu tattım o tadı alan günahlar ile cehennemi bu dünyada yaşıyor
Teşekkür ederim evli biriyle konuşmak uygun olmaz dualarınızı beklerim inşallah eşinizle en güzel şekilde yaşarsınız en iyi zevkleri bu günah çukurundan uzak kalırsınız yoksa gerçekten haram insanı bitiriyor ufak ufak. Namaz kılan biriymişsin Allah seni huzuruna kabul ediyorsa o kalbine nuru vermiş demektir Rabbim layık olmayı nasip etsin çünkü gerçekten fani dünya her şey boş geçici zevkler uzun manada emiyor ruhunu
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Çok değişken davranıyorum bazen ibadet ediyorum huşu içinde bazen de içim yana yana uzaklaşıyorum bu ikilemi yaşıyor musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uzaklaşma
Evet oluyor
Nasıl oluyor ne yapıyorsun pişman oluyorum ama demekki samimi değilim ben de
İbadet ediyorum namaz kılıyorum ama nefsime hakim olamıyorum çok seksting yapıyorum yapmadan duramıyorum arada paralı görüşme yapıyorum sonra oturuyorum düşünüyorum pişman oluyorum biraz zaman geçiyor yine aynı halt devam ediyor
😔😔😔
Çok güzel aylardayız bu güzel rahmetten uzak kalıyorum ibadetin Allah’a yakınlığın huzurunu tattım o tadı alan günahlar ile cehennemi bu dünyada yaşıyor
Dua edicem sana inşallah helal dairede eşin seni çok mutlu eder ve haramı görmezsin bile
Evet çok haklısın tesettürlü musun
Evet
Evliyim bu arada sekste mutlu olamadığım için yaşıyorum bunları
Çok güzel kalbin var 🌺
Yok kalbim güzel olsa bunları yapmam
Herkes çevremdeki herkes çok seviyor beni çok iyisin diyor ama bir bilseler bu yaptıklarımı ikiyüzlü gibi hissediyorum
Ama sen burada konuşuyorsan eşin çok üzülür
Kalbinin güzelliğini hissediyorum gerçekten görmedim tanımam ama için çok temiz inşallah karşınada senin gibi biri çıkar
Eşimle ilişkiyi unutmuş durumdayız üzülsede çok önemli değil sonuçta onun eseriyim bu halde olmamın
Allah aranızdaki bağı güçlendirsin
Teşekkür ederim kalbin yansıyor benden insan ayna insana
Evet gerçekten öyle bunu hissettirebiliyorsun insan insanın aynasıdır
Seni tanımak konuşmak isterdim tabii bu senin için de uygunsa
Teşekkür ederim evli biriyle konuşmak uygun olmaz dualarınızı beklerim inşallah eşinizle en güzel şekilde yaşarsınız en iyi zevkleri bu günah çukurundan uzak kalırsınız yoksa gerçekten haram insanı bitiriyor ufak ufak. Namaz kılan biriymişsin Allah seni huzuruna kabul ediyorsa o kalbine nuru vermiş demektir Rabbim layık olmayı nasip etsin çünkü gerçekten fani dünya her şey boş geçici zevkler uzun manada emiyor ruhunu
Amin çok teşekkür ederim güzel dualarınla duş aldım resmen:)) iletişimi bitirme ama ya
O ne demek ayol😄
Dilekler güzel ama aslolan hayata geçirmek
Ayol deyişini yerim 🙈 geçer ya merak etme
Dürüst davrandım evli dedim sen de evde biriyle görüşmek istemiyorum dedin görüşmek istemiyorum ki sadece konuşmak istiyorum
Konuşmak da aynı şey değil mi
Değil tabi
Teşekkür ederim ama ben hiç girişmiyim evli olsam eşimin biri ile konuşması bile üzerdi beni
Öyle tabi ama büyük konuşma şartlar durumlar değişiyor insan sürükleniyor
Büyük konuşmaktan korkarım geri aldım 😊
Sadece tavsiye 🌺 öğrencimisin çalışanmi
Çalışıyorum
Ne işle meşgulsün
Öğretmenim
🥰 neden gizlisin ya
.😊
😬
Tatlı günler 😊
Gitme lütfen 😬😬
Allah seni ya sen çalışmıyor musun
Çalışıyorum ama aklım sende
Abartma canım sen de
Abartmıyorum olanı söylüyorum SADECE
Neyse kolaylıklar
😬😬 çok inatçı ve zorsun
Yok bee 😅
Ama gerçekten konuşmamayı tercih ediyorum
😱😱 neden böylesin
Nasılım ayol attığı emojiye bak yaa😅
Nasıl olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun 😰🫣
İyi günleeeer
Sen nasıl birşeysin böyle ya 🙃
Sen ne istiyorsun ki şu an ben anlamadım
Ben daha yazmıyorum 👋 hoşçakal
Sadece konuşmak sohbet etmek istedim başka ne isteyebilirim ki
Konuştuk ya
O kadar uğraş verdim bu kadar mı acımasızsın merhametsiz duygusuz kalbim acıyor daha fazla konuşmak istemiyorum:)9
Peki hoşçakal 😊👋👋👋
Off ya 😬😬
Gıcıksın işte 😬
..👋
Beni tokatlamak mı istiyorsun ,🥰
Yoooo ama sıktın biraz
Konuşmak istemiyorum
Sıktın dedin ya kendimi bir an acayip hissettim ben rahatsızlık verecek bir adam değilim özür diliyorum senden daha da yazmam 🧿
Teşekkür ederim kolaylıklar 🌸🕊
Özürlük bir şey yok ben biraz bunalırım kaldırırım yorumu da aklın kalmasın
Nasıl dilerseniz iyi günler 🌺