Kişilik & Karakter Kızlar sizcede çok sıkıcı değil mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu çocuğun biseyde fikri olmaması birşeyleri 2-3 kez söylemeyi sevmiyorum ayrıca insan konuşur ne bileyim soru soruyorum herşeye olur felan demeleri kendi fikri olur ne bileyim ailem şöyle der felan dersin sıkıldım ya bu huyundan Kızlar sizcede çok sıkıcı değil mi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. sıkıcı bence de 0 0 Yorumla
Biderzyberg Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Darlama adamı düğün yapmak kolay değil param yok diyemez maddi imkanını ayarlamaya çalışıyordur belki erkekler böyledir 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anlamamış mı? Dostum yol yakın bak, hala geç değil :D :D 0 0 Yorumla
laledevricocuklari1 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Ömür geçmez bunla 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok sinir bozucu değil mi Yorumla laledevricocuklari1 1 yıl Ben bile burdan sinirmoşdum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sıkıcı bence de
Darlama adamı düğün yapmak kolay değil param yok diyemez maddi imkanını ayarlamaya çalışıyordur belki erkekler böyledir
Anlamamış mı? Dostum yol yakın bak, hala geç değil :D :D
Sanaldan kimseye değer verme
valla sıkıcı.
salla gitsin be
Ben mi abartıyorum sence
Ömür geçmez bunla
Çok sinir bozucu değil mi
Ben bile burdan sinirmoşdum