26 yaşında 3 yıldır evliyim. Eşim son zamanlarda sürekli sen ölünce şunu yapıcam sen ölünce böyle olur sen olmasaydın şunu yapardım gibi şeyler söylüyor ve olumlama yönünde hani daha güzel olurdu gibisinden. Bu normal mi ya niye hep öyle diyosun dedim öylesine dedi öylesine olacak bi durum mu bu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
normal değildir bence...
Akbaba gibi düşmenin bekliyor dikkat et kendine
Bilmiyorum ya gayet sağlıklı dinç enerjik biriyim daha gencim de üstelik ama sürekli böyle dediği için ciddi ciddi öleceğimi düşünmeye başladım
Psikolojisi mi bozuk?
galiba öyle
Yerinde olsam yedigime dikkat ederdim :))
aldatma ihtimali yok evden çalışıyorum ben, telefon desen adam akıllı bakmıyor bile şarjı hep 1 çoğu zaman kapanınca bile fark etmiyor o kadar ilgisiz. Sürekli dışarı da çıkmıyor deli gibi ama benden mi sıkıldı anlamıyorum öyle tipsiz ya da ilgisiz de değilim hani
Biraz uzaklaşmak iyi gelebilir bu tatile gidin
Sürpriz bisiyler ayarla
baktım bana sürekli ölsen ölsen diyor bahaneyle evden çıktım market vs diye, çiçekçi var yakınlarda orta boyutta bi buket yaptırdım hızlıca döndüm eve dün. Çok sevindi sarıldı öptü ama akşamına yine aynı şeyi söylemeye başladı. Hani sevmiyor desem o da değil seviyor biliyorum ama gayet sağlıklı dinç enerjik biriyim ben bana sürekli ölünce ölünce dediği için benim de psikolojim bozuldu ölecek miyim acaba hissediyor mu diye düşünmeye başladım artık. Geceleri sürekli kolumu sıkıyor uykusunda, bende uyanıyorum onu çağırıyorum kendine gelsin diye. ne gördün diyorum öldüğünü gördüm diyor ağlıyor gerçekten psikolojim bozuldu ölücek miyim ben ya
Bence kafana fazla takma sen bu konuyu rüyaların tersi çıkarmış derler dikkat edin
reis hadi rüyasını boş verdim de başımda sürekli ölsen ölsen diyen biri var ve ben bu kişiyi çok seviyorum hissettiriyorum. nasıl görmezden gelebilirim ki söylemlerini anca psikologa götürsem belki bi şeyi vardır ama kabul etmez ki onu da
Aile terapisi alacağız diyip birlikte gidebilirsiniz ikna etmek açısından bilmiyorum ne desem bilemedim arkadaşı filan yokmu biraz konuşsa belki iyi gelir
Haklısın belki benimde gideceğimi söylesem daha sakin karşılar. Ki beni de bozdu zaten. Arkadaşları var kalabalık bi çevresi var aslında ama hiçbirini görmek istemiyorum senin yanında iyiyim böyle ihtiyacım yok onlara diyor ama üstüne de sen ölünce vs diyor öyle bi arada kaldım ki. Birlikte gitme fikrini bi ortaya atayım inşallah direnmez çünkü ciddi anlamda öleceğimi düşünmeye başladım
Düşünme dostum bunu fazla sen yalnız kalmasi böyle düşüncelere sevk ediyor olabilir sinirleri bozulmuş biraz sanirim
Evet olabilir. Kalkıp beraber bi şeyler yapalım desem yine aynı halt gibi. Arkadaşlarıyla çıkmaya ikna mı etsem yoksa birlikte mi bi yerlere çıksak daha iyi olur bilemiyorum, sence? Hani benle çıksa belki aramız iyileşir bu tarz şeylere söylemez bana, ya da benle çıkması ona iyi gelmez mi arkadaşlarıyla mı çıksa bilemedim gerçekten. Karar verip birine yazsam durumu özet geçsem anında kapıda belirirler şimdi
Dostum söyle yapacaksın boş birakmayacaksin sen şimdi işte sin sanırım eşin çalışmıyor sen yokken arkadaşları biraz takılsın gelince sen boş bırakma düşünecek vakit bırakma yavaş yavaş unutur bence
Yani devamlı meşgul edin kafasını yalnız kalıp böyle şeyler düşünmeye vakit bulamasin
Yok reis ben evdeyim şu an. Bi süredir evden çalışıyorum iki üç ay oldu. Evet eşim çalışmıyor istese çalışabilir hani ama istemiyorum dedi bende saygı duydum. Dediğim gibi ilgisiz biri değilim gerçekten hani sürekli bu şekilde üstüme geldiği hâlde (daha az önce yine söyledi) sarılıyorum öpüyorum iltifat ediyorum yapmaya kalkıştığı işte yardım ediyorum mutfağa beraber geçiyoruz beraber sofra kurup kaldırıyoruz gerçekten boş bırakan biri değilim babamdan gördüğüm bazı şeyler sayesinde kendimi düzelttim o yönden ben. Ama gerçekten evden çıkması gerekiyor yoksa böyle bitmeyecek bu iş
Biraz arkadaşlarıyla vakit geçirdim bakalım çocuk var mı
çocuk yok hayır
o zaman onların grubuna yazayım onun telefonundan gelsin birileri çıksınlar dışarı, bende biraz yalnız kalmış olurum iyi gelir
Aynen yap biseyler bakalim
Senin ölmeni bekliyor
Sen bu gece şunu sağlam bi.. o zaman görsün gününü