15 senedir dost olduğunuzu düşündüğünüz kişilerde hiç olduğunuzu anlasanız ne hissedersiniz?

Merhaba. 4 lü birbirimize bacı diye hitap ettiğimiz 15 senelik bir arkadaş grubumuz vardı. Hele bunlardan birisiyle inanılmaz yakındım. Yakın olduğum arkadaşım sevgili yaptı ve diğer arkadaş o oğlanın aslında en başta ona yazdığını ve aynı güzel sözleri ona da söylediğini bana dedi. Çok üzüldüm ve öfkelendim hemen uyaralım dedim ama istemedi hem delil yok elimde falan dedi aylarca kafama taktım kpss bile düzgün kafa giremedim içime dert oldu ve en son dayanamayıp söyledim kıza oğlan da kabul etmiş durumu evet öyle bir şey oldu ama o bana aşırı ısrarcı ve ilgiliydi demiş. Araştırdık ettik cidden öyle sonra fark ettim ki her lafı yalan bu kızın bizim mutlu ve iyi olmamızı asla istemiyor iyiymiş gibi gözüküyor sadece. Mesele diyelimki ben Ayşeyle iyiyim hemen Ayşe’yi kötüleyip ondan beni uzaklaştırıyor ama bakıyorum kendi Ayşe ile dost. Açıkça herkesin yüzüne her şeyi anlattım ve şimdi yapayalnızım. Hepsi beni sildi yoluna devam ediyor. Sevgilisiyle fingirdeyen ben değildim yalan konuşan da ben değildim. Ama yalnız kalan ben oldum. Dostuma canımı verecek kadar severdim meğer bir mesajlık bile değerim yokmuş karşılarında hüngür hüngür ağladım ama onlar tatile gitmeyi tercih ettiler. Hiçbir şey yok gibi davranıyor hepsi bende haftalardır odamda bir başıma çalışıyor bir yandan da anneme iyi gözükmeye çalışıyorum. Mesajda durum en basit böyle anlatılıyor aslında uzun ve karmaşık ama Allah içimi biliyor benim buraya dökmek istedim çünkü anlatacak kimsem yok
15 senedir dost olduğunuzu düşündüğünüz kişilerde hiç olduğunuzu anlasanız ne hissedersiniz?